pszczolka m 19.04.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 nie gadaj. jak to zdjęcia nie oddają rzeczywistości, bo mi wcale nie wygląda na ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 63x63 trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Chyba trochę przesadzacie, standardowe podnóżki ektorpa mają wymiar 62x82 i moim zdaniem są w porządku rozmiarów. Przy fotelu prezentuje się wymiarowo. A co do samego fotela to podoba mi się kształt nóżki są tragiczne, o czym już wiesz i materiał też nie moja bajka. Też planujemy taras na ten rok, ale na poprzedni też planowałam i co z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 O proszę - i fotel(e?) już są Ciekawa jestem jak się komplet prezentuje... ale ja do podnóżka też nic nie mam... no i nóżki...http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif no tu już chyba nie trzeba nic dodawaćhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/e025.gif Jedynie spytam - oni Ci wymienią czy musisz teraz kombinowac? Nie, nie boli, daje zmacać. Chyba i tak podjedziemy z nią. TAKIE należą mi się, nie kupiłam pomarańczowych balerin Te buty są piękne! Znam je i też mi się bardzo podobają... ale do takiego paseczka wokół kostki trzeba mieć meeega szczupłe i zgrabne nogi... choć na codzień nie narzekam - od takich bucików jednak stronię Ale z chęcią pooglądam na Twojej nóżnce:lol: Co do spódnic to w 100% podzielam opinię Ani... i te krótkie haleczki pod spódnicami maxi w ogóle mi nie leżą Ale wszystkie jej typy - The Best Of Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Widziałam i siedziałam Rozmiarowo fotele idealne, wizualnie idealne - tkanina pasuje, wygląda dokładnie tak jak chciałam. No jedynie faktura tkaniny taki bazarek (ale wybierałam w ciemno i po tej cenie to się wiele nie spodziewałam). Mamy oczywiście upatrzone swoje typy tkanin po 230 EURO za obicie jednego fotela (sama tkanina). Kiedyś, kiedyś Podnóżki są dobre, mogą spokojnie służyć za ławę nie wiem czy będą stać w sralonie czy będą wyjmowane jak przyjdą goście Nóżki paskudne, mężowi się zaczęły podobać Magda dokładnie to samo myślałam 4 miesiące temu o tej krótkiej halce, jak widać efekt napatrzenia ma moc teraz mi się podoba i na pewno będę mieć. Co do butów i szczupłej nóżki szczupłej to na pewno nie mam, a już na pewno nie w kostce, więc zawsze uciekałam od takich butów. Normalnie zamówiłabym je onlajn, ale że właśnie zapinane nad lub wokół kostki to muszę zmierzyć. Trudno najwyżej nie kupię Ja myślę nosić je do spodni cygaretek, no ale jak mówię trzeba zmierzyć...a to rzecz której w zarze nie cierpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Fotki: Oczywiście wszystkie bibeloty, kartony, świeczki nie są docelowe i porozrzucane przypadkiem Listwy przypodłogowe stanowią niesamowitą dekorację wiem http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4193599.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4193596.jpg Ustawienie tymczasowe, ponieważ nie mamy kanapy. Dowód na to że pierścienie do serwetek to must have http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4143512.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4143523.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4143546.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4143509.jpg - cukiernica jest Ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bardzo ładny stół, kto tak na rogu siedział ? Fotele pasują do siebie i w tym miejscu fajnie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mama i babcia obie wdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Wow, jaki stół! Postarałaś się Venusku Fotele mają świetny kształt i bardzo dobrze do siebie pasują. Nie byłam na początku przekonana co do tej wzorzystej tkaniny, ale muszę przyznać, że w komplecie z paskami prezentuje się naprawdę fajnie Spódnice maxi potrafią wyglądać świetnie, ale do tej pory nie spotkałam niestety żadnej, w której wyglądałabym korzystnie. No, nie dla mnie one zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 19.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Venus, weszłam dziś na Twój wątek by zapytać jak tam Twoje fotele, a tu miła niespodzianka. Fajny mają kształt, poza nóżkami ale to już wiesz Pufy też wizualnie świetnie pasują swoją wielkością. Idealny zestaw na drzemki przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ooo foteczki się pojawiły:) fotele przynajmniej na monitorze wyglądają super - a ten wzorzysty dla mnie the best:) i stół tak pięknie nakryty u mnie udaje się przez 10 minut i dzieciaki robią porządek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 19.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 fotele miodzio widze ze do salonu podchodzisz z pewna niesmialoscia fotele boskie.... na tyle ze ciezko mi sie zdecydowac ktory bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotele i podnóżki są super!Podoba mi się zestawienie tkanin! I pytanie z innej beczki. Jak się w Mango kupuje? To tylko wysyłkowy sklep?Mąż znalazł trzy spódnice i głowę mi suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Venus-PIEKNY MASZ DOM!!!!BARDZO CIEPLY!!!!I BARDZO PODOBAJA MI SIE TWOJE FOTELE-OBA!!!Czy moge zapytac gdzie zamawiane?POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotel super ... to ten z all ? Podoba mi się, może uda się męża nim zarazić ? Do sypialni bym go widziała Czekam na więcej fotek (tylko nie na strychu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wow, jaki stół! Postarałaś się Venusku Fotele mają świetny kształt i bardzo dobrze do siebie pasują. Nie byłam na początku przekonana co do tej wzorzystej tkaniny, ale muszę przyznać, że w komplecie z paskami prezentuje się naprawdę fajnie Spódnice maxi potrafią wyglądać świetnie, ale do tej pory nie spotkałam niestety żadnej, w której wyglądałabym korzystnie. No, nie dla mnie one zupełnie Dziękuję W zasadzie to się nie starałam, jednak te serwetki w pierścieniach dodają sporo elegancji Chyba dziś zapoluję na maxi spódnicę, mam nadzieję że będę dobrze wyglądać, bo się napaliłam. Venus, weszłam dziś na Twój wątek by zapytać jak tam Twoje fotele, a tu miła niespodzianka. Fajny mają kształt, poza nóżkami ale to już wiesz Pufy też wizualnie świetnie pasują swoją wielkością. Idealny zestaw na drzemki przed TV Do puf się przyzwyczailiśmy, na pewno jeden puf starcza pod nogi dla 2 osób i kota i jeszcze jest miejsce Teraz wygląda ok, ale jak dojdzie kanapa i zabudowa to będę musiała wyeksmitować przynajmniej jedną pufę. Za to jak przyjdą goście...to nie będą siedzieć na podłodze. Jak złączymy pufy to z 6 osób usiądzie Zawsze lepiej mieć od kompletu niż całkiem jakieś niepasujące. ooo foteczki się pojawiły:) fotele przynajmniej na monitorze wyglądają super - a ten wzorzysty dla mnie the best:) i stół tak pięknie nakryty u mnie udaje się przez 10 minut i dzieciaki robią porządek;) No właśnie. Mąż się zawsze upierał na paski, bo ornamenty są brzydkie i oczy go bolą. Przyszły fotele i wybrał sobie jako swój ten w ornamenty Co do stołu to Pasiulku wierzę Zu to taki śliczny diabełek na zdjęciach fotele miodzio widze ze do salonu podchodzisz z pewna niesmialoscia fotele boskie.... na tyle ze ciezko mi sie zdecydowac ktory bardziej mi sie podoba Mi się oba podobają, nie widziałabym ani 2 w paski ani dwóch w ornamenty. Myślę, że tak jest optymalnie. Czarno biała tkanina wprowadziła już dużo zamętu ale jest dobrze Fotele i podnóżki są super! Podoba mi się zestawienie tkanin! I pytanie z innej beczki. Jak się w Mango kupuje? To tylko wysyłkowy sklep? Mąż znalazł trzy spódnice i głowę mi suszy. thx Mango to sklep stacjonarny, nawet nie wiem czy onlajn jest. W galerii Alfa nie ma Mango? Toż to taki standardzik Venus-PIEKNY MASZ DOM!!!!BARDZO CIEPLY!!!!I BARDZO PODOBAJA MI SIE TWOJE FOTELE-OBA!!!Czy moge zapytac gdzie zamawiane?POZDRAWIAM Fotele zamawiane przez allegro, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Nawet nóżki chcą nam wymienić Fotel super ... to ten z all ? Podoba mi się, może uda się męża nim zarazić ? Do sypialni bym go widziała Czekam na więcej fotek (tylko nie na strychu). Taak, taaak to ten. Mam nadzieję, że w sobotę uda mi się podjechać do hurtowni tkanin. Kupiłabym coś na zasłony, bo musimy koniecznie temat szybko zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotel świetny. Podobał by mi się taki ... tylko pewnie mój mąż ... kicha . U mnie fotki rolet rzymskich wkleiłam - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 supeeeeeeer pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Boski zestaw! Te paski, a zwłaszcza ornamenty:jawdrop: Proszę napisz mi na pw, u kogo zamawiałaś? Mam jeden trop:) - ale chcę się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 PW poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts