Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fotele są świetne, mnie też się bardziej podoba w te ornamenty, ale dobrze, że dwa są różne, bo tworzą świetne zestawienie! Wiecie co... Ja naprawdę nie wiem, co Wy macie do tych nóżek... mnie się one podobają. Fotele i pufy są dosyć masywne, więc i nóżki muszą być spore. Były widoczne na pierwszym zdjęciu, ale w salonie zupełnie nie rzucają się w oczy. Najbardziej wzrok przyciągają wzory foteli. Jak na moje - nóżki pasują do tego kształtu.

Ale może mój gust jest jakiś spaczony? :p

Co do spódnic, Yokasty nie za bardzo mi się podobają, może dlatego, że źle wyglądam w długich spódnicach z ciężkich materiałów. Za to te lekkie przejrzyste świetne. Tylko pewnie trzeba mieć megazgrabne i cieniutnie nogi...

Mango to sklep stacjonarny, nawet nie wiem czy onlajn jest. W galerii Alfa nie ma Mango? Toż to taki standardzik :)

I wyszłam na ignoranta :lol2: Warszawianka mi tłumaczy, gdzie mogę sklepy w Białymstoku znaleźć!

Dzięki! W Alfie nie ma, ale jest w Białej.

Teraz to mi mąż już życia nie da :rolleyes:

Dziewczęta :) i co do tych foteli? Gładka szara sofa i gładkie szare zasłony przewiązane czarnym chwostem + biała roleta rzymska? :)

Bardzo mi się podoba to planowane zestawienie!!!

Zgadzam się!

Mój mąż to by chętnie mnie w krótkich oglądał, w przeciwieństwie do mnie :lol2:

Ale im krótsza, tym bardziej domowa.

Trzy czarne, długie:

pierwsza

druga

trzecia

ja: Kochanie, ale pierwsza od drugiej nie różni się prawie. Po co dwie?

mąż: Jak to się nie różni? Mają inne ceny, muszą być inne!

Mój maż - znawca mody :lol2:

Butów nie kupiłam, muszę zmierzyć bo są zapinane w newralgicznym miejscu w kostce, a mi nie jest dobrze w takim zapięciu :)

No to gapa ze mnie :oops:

ja: Kochanie, ale pierwsza od drugiej nie różni się prawie. Po co dwie?

mąż: Jak to się nie różni? Mają inne ceny, muszą być inne!

Mój maż - znawca mody :lol2:

Haha dobre :rotfl:

:lol2: jak mówiłam nie ma co się przejmować tym, że coś jest nie tak :) I tak się cieszę że mogę sobie urządzać tak jak mi się podoba (nam).

Banana to ja wczoraj miałam cały dzień z relacji na żywo od męża :lol:

Narendil mąż mistrz. 2 pierwsze pewnie różnią się materiałem, dla mnie niestety każda jest bezkształtna i pewnie będzie się gnieść :( ostatnia ładna ale elegancka bo się błyszczy :)