Venus_m 20.04.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dziewczęta i co do tych foteli? Gładka szara sofa i gładkie szare zasłony przewiązane czarnym chwostem + biała roleta rzymska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ty nas pytasz SPECJALISTKO ? Ja dopiero od tygodnia (no, może dwóch) wiem co to chwost . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mirelka ja cały czas mówiłam na chwost "frędzel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotele są świetne, mnie też się bardziej podoba w te ornamenty, ale dobrze, że dwa są różne, bo tworzą świetne zestawienie! Wiecie co... Ja naprawdę nie wiem, co Wy macie do tych nóżek... mnie się one podobają. Fotele i pufy są dosyć masywne, więc i nóżki muszą być spore. Były widoczne na pierwszym zdjęciu, ale w salonie zupełnie nie rzucają się w oczy. Najbardziej wzrok przyciągają wzory foteli. Jak na moje - nóżki pasują do tego kształtu. Ale może mój gust jest jakiś spaczony? Co do spódnic, Yokasty nie za bardzo mi się podobają, może dlatego, że źle wyglądam w długich spódnicach z ciężkich materiałów. Za to te lekkie przejrzyste świetne. Tylko pewnie trzeba mieć megazgrabne i cieniutnie nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bocianku mówię Ci te nóżki są paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 To widocznie coś z moim gustem rzeczywiście jest nie tak Ale to ma swoje plusy - jestem mniej wybredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Venusku fotele są super i świetnie się razem prezentują Pufy też fajnie tak na krzyż wyglądają Czy możesz i mi na PW podesłać namiar? Aha no i bardzo ładne butki kupiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Pysiaczku dziękuję Butów nie kupiłam, muszę zmierzyć bo są zapinane w newralgicznym miejscu w kostce, a mi nie jest dobrze w takim zapięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dziewczęta i co do tych foteli? Gładka szara sofa i gładkie szare zasłony przewiązane czarnym chwostem + biała roleta rzymska? Bardzo mi się podoba to planowane zestawienie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tak myślę...że może być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mango to sklep stacjonarny, nawet nie wiem czy onlajn jest. W galerii Alfa nie ma Mango? Toż to taki standardzik I wyszłam na ignoranta Warszawianka mi tłumaczy, gdzie mogę sklepy w Białymstoku znaleźć! Dzięki! W Alfie nie ma, ale jest w Białej. Teraz to mi mąż już życia nie da Dziewczęta i co do tych foteli? Gładka szara sofa i gładkie szare zasłony przewiązane czarnym chwostem + biała roleta rzymska? Bardzo mi się podoba to planowane zestawienie!!! Zgadzam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 poka poka co mąż wybrał? niech zgadnę krótkie? bo mój to jakiś ewenement jest, nie lubi krótkich sukienek i zazdrosny jest że ktoś "jego skarby ogląda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotele wyglądają bardzo interesująco i tak jak reszta nie mam wrażenia, ze są za duuże. Za to Twój mąż rozbawił mnie bardzooo - siedzę z mega bananem na twarzy. BEZCENNE;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ale się uśmiałam z komentarzy męża do foteli grunt to mieć luźne podejście do zakupów Fotele fajne a ten w paski szałowy no może te nóżki takie śmiechowe pan miał dziwne rozumienie pojęcia ludwikowskie Widzę, że na wiosnę wszystkie polujemy na maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mój mąż to by chętnie mnie w krótkich oglądał, w przeciwieństwie do mnie Ale im krótsza, tym bardziej domowa. Trzy czarne, długie: pierwsza druga trzecia ja: Kochanie, ale pierwsza od drugiej nie różni się prawie. Po co dwie? mąż: Jak to się nie różni? Mają inne ceny, muszą być inne! Mój maż - znawca mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Butów nie kupiłam, muszę zmierzyć bo są zapinane w newralgicznym miejscu w kostce, a mi nie jest dobrze w takim zapięciu No to gapa ze mnie ja: Kochanie, ale pierwsza od drugiej nie różni się prawie. Po co dwie? mąż: Jak to się nie różni? Mają inne ceny, muszą być inne! Mój maż - znawca mody Haha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 jak mówiłam nie ma co się przejmować tym, że coś jest nie tak I tak się cieszę że mogę sobie urządzać tak jak mi się podoba (nam). Banana to ja wczoraj miałam cały dzień z relacji na żywo od męża Narendil mąż mistrz. 2 pierwsze pewnie różnią się materiałem, dla mnie niestety każda jest bezkształtna i pewnie będzie się gnieść ostatnia ładna ale elegancka bo się błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ja: Kochanie, ale pierwsza od drugiej nie różni się prawie. Po co dwie? mąż: Jak to się nie różni? Mają inne ceny, muszą być inne! Mój maż - znawca mody mój by mi kazał wybrać jedną bo przecież niczym się nie różnią... wszystkie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mój by mi kazał wybrać jedną bo przecież niczym się nie różnią... wszystkie czarne Ale u mnie to mąż wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts