Drop_Inn 20.04.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Narendilku, dobrze rozumiem, że u Was to mąż jest namawiającym na ciuchowy zakup? I to od razu podwójny? Może ja wyślę mojego do Twojego na trochę, a nuż mu się udzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dropp do mojego też możesz na korki wysłać miauczę w sklepie że nie wiem czy zielone czy brązowe...WEŹ OBA no to lecę, a wiem że mąż raczej chce już mieć z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Narendilku, dobrze rozumiem, że u Was to mąż jest namawiającym na ciuchowy zakup? I to od razu podwójny? Aha Nawet potrójny! Ja nienawidzę kupować ubrań. A mój mąż lubi, kiedy sobie coś kupuję, więc mnie namawia. I nawet chodzi ze mną po sklepach. I głos zabiera. Jednak zdecydowanie nie lubi, kiedy idę na zakupy a wracam z lampą bądź pralką Może ja wyślę mojego do Twojego na trochę, a nuż mu się udzieli My będziemy malować szabloniki a oni niech się uczą od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja jeszcze w sprawie foteli... można? Fajowy ten drugi, świetny ten materiał A razem wyglądają mniodzio... tylko te nóżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 af korz Nóżki do zmiany, luz później pokażę wam nasze typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Fionka zdrowa ufff Te fałdki to tłuszczyk, podobno taka jej uroda waży 2,3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 21.04.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Śledzę, śledzę, a teraz się przywitam (niestety nie umiem wstawiać wymyślnych buziek, więc wyobraź sobie taką machającą łapką Chciałabym się zapytać o ścianę tą na schodach - czy to cegła, czy płytka klinkierowa? U mnie za ścianę z cegły murarz zaśpiewał 2 tyś. oczywiście samej robocizny. Pomyślałam więc o postarzanej płytce, ale nie widziałam tego w realu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witaj Poema Ta cegła 1/2 postarzenia jest z cegielni Hoffmanowskiej. Kosztowała po rabacie ok 2,80 za sztukę, cegły są cięte na plasterki ok 2-2,5 cm grubości. Ile wyszło nam za robociznę niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Kupiłam dziś taśmę do marszczenia zasłon Jakiś próbny kawałek przećwiczę i jadę z zasłonami do salonu i gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Trzymam kciuki,Venusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Venus,to dawaj dawaj z tym szyciem!!!!A jaką wybrałaś tkaninę? Że szara, to wiem, a gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Hmn...chciałabym zaciemniającą dwustronną z lekkim połyskiem ala atłas, 100 % poliester czyli seria Blackout na Stylusie Paaaaadam jeżdziliśmy za spódnicą maxi i szpilkami: - w maxi chyba jednak nie wyglądam chodzi mi o opaśnicę na mnie to jakaś katastrofa z taką ilością marszczenia - szpili z zary to jakieś imadło...pierwszy raz mierzyłam wysokie szpilki w rozmiarze 38 a nie 37. Jak już wygięłam nogę w chińskie osiem i jakoś wepchałam pod beżowy pasek to pomyślałam "za jakie grzechy", niestety ale skutecznie się z nich wyleczyłam - przynajmniej w sephorze po tych porażkach nie bolało mnie przy kasie, zmieniłam na próbę puder z Diora na Estee Lauder o dziwo kompaktowy. Fajnie się rozprowadza, zobaczymy. Pierwsze opakowanie nowego kosmetyku idzie u mnie jak woda więc jak będzie niedobry to i tak szybko zmiana nastąpi - kupiłam swoją spiralkę z okrągłą szczoteczką, szkoda, że nie mieli tej promo sprzed pół roku, kiedy kosztowała 70 zł, teraz 135 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 I właśnie o to chodzi w maxi, trzeba być maxi wysokim albo względnie maxi szczupłym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 I właśnie o to chodzi w maxi, trzeba być maxi wysokim albo względnie maxi szczupłym . Niestety maxi wysoka osoba, ale nie szczupła tez źle wygląda w maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 no to chudnę 20 kg i będzie dobrze P.S. Uszyłam pierwszą zasłonę i powiesiłam, a raczej przerobiłam kupną. Dopiero przy szyciu widzę jak te szwy są byle jak prowadzone. Pokażę jutro before i after Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 22.04.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja też jeszcze słówko o fotelach Suuper są! Widzę,ze wieksze wzięcie ma ten w ornamenty z czego się bardzo cieszę Venus, jak znudzi Ci się ten w paski i będziesz go chciała wyrzucić, to ja bardzo chętnie go przyjmę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Foteli nie wyrzucimy, tapicerka do zmiany kiedyś na naszą wymarzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Właśnie dlatego nie jestem za spódnicami maxi. Niewiele osób wygląda w nich dobrze. JA też do nich należę. Butów szkoda bo na zdjęciu wyglądały świetnie. Dobrze, że na pocieszenie chociaż coś udało się kupić Venusku może coś podpowiem (chyba że wiesz) Czasem w zasłony dobrze wszyć taką taśmę z zatopionym metalem. Nieraz jak materiał nie jest ciężki i szyje się namaszynie domowej, to trochę się unosi, zwłaszcza na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Hmmm... a ja myślałam, że maxi spódnice są dla każdego U pełniejszych osób zakryją, u szczupłych dodadzą Też szukam podobnej, ale dla odmiany w koralowym kolorze i żeby jednak nie była transparentna. Venus, ciekawa jestem zasłon, bo fotele są fajne, ale czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 I właśnie o to chodzi w maxi, trzeba być maxi wysokim albo względnie maxi szczupłym . Ania, nie dobijaj Ty mnie, bo wyjdzie na to, że w ogóle spódnic nie powinnam nosić Venusku, to kiedy te zasłony zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts