Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendilku, dobrze rozumiem, że u Was to mąż jest namawiającym na ciuchowy zakup?

I to od razu podwójny? :jawdrop:

Aha :yes: Nawet potrójny!

Ja nienawidzę kupować ubrań. A mój mąż lubi, kiedy sobie coś kupuję, więc mnie namawia. I nawet chodzi ze mną po sklepach. I głos zabiera.

Jednak zdecydowanie nie lubi, kiedy idę na zakupy a wracam z lampą bądź pralką :rotfl:

Może ja wyślę mojego do Twojego na trochę, a nuż mu się udzieli ;)

My będziemy malować szabloniki a oni niech się uczą od siebie :lol2:

Śledzę, śledzę, a teraz się przywitam (niestety nie umiem wstawiać wymyślnych buziek, więc wyobraź sobie taką machającą łapką ;)

Chciałabym się zapytać o ścianę tą na schodach - czy to cegła, czy płytka klinkierowa? U mnie za ścianę z cegły murarz zaśpiewał 2 tyś. oczywiście samej robocizny. Pomyślałam więc o postarzanej płytce, ale nie widziałam tego w realu.

Pozdrawiam.

Hmn...chciałabym zaciemniającą dwustronną z lekkim połyskiem ala atłas, 100 % poliester czyli seria Blackout na Stylusie :lol:

Paaaaadam :( jeżdziliśmy za spódnicą maxi i szpilkami:

- w maxi chyba jednak nie wyglądam :no: chodzi mi o opaśnicę na mnie to jakaś katastrofa z taką ilością marszczenia

- szpili z zary to jakieś imadło...pierwszy raz mierzyłam wysokie szpilki w rozmiarze 38 a nie 37. Jak już wygięłam nogę w chińskie osiem i jakoś wepchałam pod beżowy pasek to pomyślałam "za jakie grzechy", niestety ale skutecznie się z nich wyleczyłam :p

- przynajmniej w sephorze po tych porażkach nie bolało mnie przy kasie, zmieniłam na próbę puder z Diora na Estee Lauder o dziwo kompaktowy. Fajnie się rozprowadza, zobaczymy. Pierwsze opakowanie nowego kosmetyku idzie u mnie jak woda :lol: więc jak będzie niedobry to i tak szybko zmiana nastąpi

- kupiłam swoją spiralkę z okrągłą szczoteczką, szkoda, że nie mieli tej promo sprzed pół roku, kiedy kosztowała 70 zł, teraz 135 ;/

Właśnie dlatego nie jestem za spódnicami maxi.:no: Niewiele osób wygląda w nich dobrze. JA też do nich należę.

Butów szkoda bo na zdjęciu wyglądały świetnie. Dobrze, że na pocieszenie chociaż coś udało się kupić ;)

Venusku może coś podpowiem (chyba że wiesz):) Czasem w zasłony dobrze wszyć taką taśmę z zatopionym metalem. Nieraz jak materiał nie jest ciężki i szyje się namaszynie domowej, to trochę się unosi, zwłaszcza na dole.

Hmmm... a ja myślałam, że maxi spódnice są dla każdego :) U pełniejszych osób zakryją, u szczupłych dodadzą :yes:

Też szukam podobnej, ale dla odmiany w koralowym kolorze i żeby jednak nie była transparentna.

Venus, ciekawa jestem zasłon, bo fotele są fajne, ale czekam na efekt końcowy.

I właśnie o to chodzi w maxi, trzeba być maxi wysokim albo względnie maxi szczupłym :D.

Ania, nie dobijaj Ty mnie, bo wyjdzie na to, że w ogóle spódnic nie powinnam nosić :lol2:

Venusku, to kiedy te zasłony zobaczymy?