Venus_m 16.02.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No pierwsza obiektywna No wlasnie tak tez mi sie to kojarzy i z komuna i ze szpitalem troche Oj duzo myslenia przede mna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Justyna a moze taka "łamaną"szybę? znajomi tak mają normalnie jest złozona na scianie a jak sie prysznicuje to otwiera sie ja.... jak to wytłumaczyc? Mi sie "firanka" nie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hehe to nie do konca firanka, takie porzadniejsze zaslony ladnie wygladaja np w hotelach no ale skojarzenia tez mam jednoznaczne raczej Ania masz na mysli szybe lamana czyli tzw system harmonijkowy? do tego chyba potrzebne bylaby prowadnica gorna no i to wtedy jest szyba do samej golej sciany i dalej pytanie do szklarza o to laczenie z blatem... eh chyba ta nieszczesna mini scianka bedzie musiala byc, moze spodoba mi sie jak juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 nie harmonijkowy tylko jakby przyczepiona do sciany na zawiasach.. matko ale za mnie laik... hehhe no wiem ze "firanka" moze byc ładna... ale szyba ładniejsza;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 no tez wole szybe jak zaslonke tylko mnie ta mini scianka dobija a raczej to ile wychodzi nam wtedy szyby, bo scianka 32-34 i z szyby 80 robi sie takie ni w piec ni w dziesiec 48 cm ;/ Z zaslonka o tyle prosciej, ze tansza i mozna zdemontowac no i zasloni sie po drazku caly prysznic i nigdzie nie chlapie...w przypadku szklanej scianki pryska wszedzie...a z kabina to tam strasznie ciezko, jak sobie to narysowalam na podlodze to tam nie ma przejscia...ze tez nie powiekszylam tej lazienki jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 fakt ze wizualizacje zupełnie nie oddają wielkosci pomieszczen albo ja nie umiem na nie patrzec! ale na jakim drazku powiesiłabys firanke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 16.02.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ścianka 32cm szyba: 58cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ta jasne wjedzmy na 90 cm i w ogole sie nie ruszymy, przeciez Ci rysowalam kredkami na budowie!! wrrr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.02.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Zasłonka kojarzy mi się nie wiedzieć czemu z wilgocią i grzybem może dlatego, że długo schnie i różne rzeczy mogą się dziać w zakamarkach Poza tym spotykałam się z nimi przede wszystkim na siłowniach, gdzie prysznice są często używane i wiadomo, że trudniej takie pomieszczenie obsuszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ilona Agata to tez sluszna uwaga, wlasnie mi tez zaslonka nie kojarzy sie zbyt elegancko..chociaz na zdjeciach hotelowych ladnie wyglada Prysznic ma byc uzywany bardzo sporadycznie, dlatego schnieciem sie nie przejmuje, ale nie wiem sama ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.02.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 no fakt ale wymienic mozna bo chyba taka zasłonka to nie jest duzy wydatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 kurczaki mam fajną fotkę na kompie ze scianka ale nijak nie umim wkleić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) oj Alutka Podaj swojego maila to posle Ci jutro z pracy cala moja instrukcje w pdfie odnosnie wklejania zdjec, tworzona z mysla specjalnie dla jednej z forumowiczek step by step Ania zaslonka taka porzadniejsza to wydatek 200 zl +, do tych za 40 zl nie mam przekonania Dobra to powiem wam co jest ustalone : Łazienka dolna - plytki na blat, zejscie do lustra i podloga antracyt mat z takimi jakby betonowymi przecierkami polerowanymi, niestety zdjec nie mam 115 zl/m2 format 60x60; sciany bialy poler 89 zl/m2 format 30x60 Stawiamy mini scianke na bank Dziekuje jeszcze raz wszystkim ktorzy udzielali sie w glosowaniu , a to czy dostawimy do niej szybe, czy wewnatrz zamontujemy jeszcze zaslonke czy innego diabla to sie okaze. Bedzie to miejsce prysznicowe tak rzadko uzywane, ze mozliwe ze narazie zostanie tylko z mini scianka Plytki kupione, we wtorek beda na budowie! umywalka konglomeratowa biala czesciowo wpuszczana w blat 60x32 cm kupiona firma Karmelit model Tippo cena 450 zl Pralnia - plytki dzielnie czekaja w bagazniku samochodu, jutro zostana zawiezione na budowe, podloga antracyt kupiony w Castoramie + na scianie nad szafkami taka opaska z mozaiki antracytowo-czarno-szklanej blyszczacej 19 zl za plaster tanio jak za barszcz Edytowane 16 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) MAM: http://images46.fotosik.pl/598/0205bc41a898eedb.png lub opcjonalnie: http://images40.fotosik.pl/618/0e8e6bff2e5bab2f.jpg u mnie jak na zdj 1 tyle, ze kibelek i mini ścianka a za nią prysznic - ten wihajster prysznicowy schowany za scianką: od strony prysznica ona głębsza/dłuższa i z półeczkami. Specjanlie pojechałam na "budowę", zeby zrobić zdjęcie ale majstry akurat wylali spadki do odpływu... i cały misterny plan w .... Venus 200zł to u mnie m do kw hartowanej szyby... Edytowane 16 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 No wiec wlasnie to moze ladnie wygladac! dzieki Teraz juz wiem, ze posluchanie sie was to bedzie chyba jedna z moich lepszych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.02.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witaj Venus,ja tez stawiam na scianke + szybe. Powiedz mi tylko z czego bedziesz miala ten blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A co do blatu, to mi w przeciwienstwie do wszystkich bardziej podoba sie bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Blat ma byc z plytek antracytowych tych co na podlodze i pod nim szafka z palisandru Oj mowie Ci, ze ladnie wyjdzie Ja sie troche balam, ze białe plytki moga sie roznic od bieli z umywalki, a ten antracyt fajnie wyglada...przynajmniej na rysunku pogladowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 17.02.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A może zamiast płytek pomyślicie o blacie na zamówienie z jakiegoś konglomeratu ? Jakos nie widzę tych kafli na blacie Albo nie możecie zamówic szafki pod umywalkę z takim właśnie blatem? Palisander na wysoki połysk + biały blat , hmmm.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.02.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Nasz mamy juz na gorze blat z plytek i jest ladnie, gdybysmy nie mieli pewnie krecilibysmy glowami Poza tym roznica jest zasadnicza, te boki blatow maja sluzyc gosciom tj. w celu odstawienia np goracej prostownicy do wlosow bezposrednio na ten blat, na konglomerat nie mozna Dzieki za sugestie przed realizacja lazienki gornej spedzalo nam to sen z powiek Edytowane 18 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts