duś1719506024 22.04.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 jak sie jest maxi wysokim, to maxi spodnica najczęściej okazuje sie wcale nie być maxi i maxi wysocy wygladaja jak w ciuchach po młodszej siostrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 co za dyskusja o maxi spódnicach Na razie to ja przeszyłam na próbę kupną zasłonę w dziecięcym do salonu to się jeszcze zejdzie, nawet tkaniny nie miałam czasu jechać i wybrać Dziś zamówiliśmy kanapę do salonu, całą drogę powrotną o niej myślałam aż mnie brzuch bolał Zmieniam jednak całkowicie koncepcje jestem niemożliwa, co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Venusku widze że fotele dotarły- i powiem Ci że wyglądają bombowo - świetny efekt Ciekawa jestem nóżkowych typów Zestaw z szarymi zasłonami i szarą kanapą pięknie je uzupełni. Ja też nie widzę żeby podnóżki były za wielkie - są akurat moim zdaniem Dyskusja o maxi spódnicach http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Rado%C5%9B%C4%87/062.gif podobają mi się wklejone przez Yokę, ale znając życie tez by mi nie pasowały po założeniu Szkoda że Ty sobie nie kupiłaś ani spódnicy ani bucików - bo tak bardzo Ci się podobały Narendil zrobiłam takie oczy http://emoty.blox.pl/resource/651.gif czytają o Twoim mężu szukającym i wybierającym spódnice dla Ciebie - no SKARB jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziś zamówiliśmy kanapę do salonu, całą drogę powrotną o niej myślałam aż mnie brzuch bolał Zmieniam jednak całkowicie koncepcje jestem niemożliwa, co zrobić .....ale ze jak....? mów szybko coś wymyśliła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zmieniam jednak całkowicie koncepcje jestem niemożliwa, co zrobić Natentychmiast gadaj co i jak! Narendil zrobiłam takie oczy http://emoty.blox.pl/resource/651.gif czytają o Twoim mężu szukającym i wybierającym spódnice dla Ciebie - no SKARB jednym słowem Oj nie wiem. D.pę zawraca i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 To opowiem może historię kanapy Zadzwoniłam dziś do tapicera od którego mamy sofę w gościnnym. Nie odebrał więc myślę sobie eee nie jadę nie chce mi się. Wymyśliłam że pojedziemy do mega meble na jerozolimskie. Było po 8, a sklep od 11 o 9:17 oddzwonił pan i mówi że jest na bazarze to pogoniłam męża i jedziemy na Słomczyn. Pana znaleźliśmy, pogadaliśmy sobie, nie miał niestety nic na miejscu żeby pokazać co nas interesuje. Za to zrobi nam ścianę tapicerowaną w sypialni, ale jeszcze nie teraz. Musimy odłożyć funduszy. W między czasie jak szukałam naszego pana to natknęłam się na inne stoisko, kanapa prosta nowoczesna. Piszczałam że chcę. Oczywiście klapnęliśmy sobie mega wygodna. Ile w tkaninie na zamówienie? 1500 zł. Bierzemy. Wszystko ustalone, wracamy, korki jak zawsze. Całą drogę nie mogłam mówić bo ze stresu brzuch mnie rozbolał że kanapa ładna ale to jednak nie jest to. Zajechaliśmy do teściów no i pytają co i jak a ja czuję że nie mogę o tym mówić, mąż znalazł inną kanapę i ja prawie płaczę i mówię że taka powinna być Jutro dzwonię i odwołuję, za dwa tygodnie pojedziemy i zamówimy właściwą. Słów kilka o tej którą zamówiliśmy...200 cm, 25 cm każdy bok, niski na równi z oparciem i regulowane zagłówki...no ładna ale w naszym salonie + dodatkowo ludwiki to będzie masakra. W ikei zobaczyłam że jest taki model co by nam pasował. No to szybciutko do ikei, okazało się że tkanina jest do bani, w między czasie weszło mi pod nogi dziecko które upadło i chyba się tego przestraszyło bo wyło tak że głowa bolała mnie jeszcze bardziej. Oczywiście nie chciało abym pomogła mu wstać, na szczęście mama była wyrozumiała i mnie przepraszała że weszło mi pod nogi a ja z kolei ją że dziecko upadło (taki na oko 2 latek). Mierząc wszystko co i jak w ikei podniosłam poduszkę i...czuję ból...mega drzazga w palcu tylko trochę krwi poszło nie było źle. ufff jednym słowem zmieniam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Oj nie wiem. D.pę zawraca i tyle Oj Aniu, nie wiem , czy sobie mąż na takie traktowanie zasłużył ? Kazdy facet pragnie, aby jego kobieta, była super ubrana, taka jest prawda, nawet jak czasami mówi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 aaaa zmusiłam dziś męża do wyboru drzwi wewnętrznych, wszystko ustalone wygrała wersja pierwotna i taka jaką też wskazała projektantka u nas zawsze okrężną drogą do celu Będą takie jak ma Marjelka tylko szyba nie taka szeroka. Drzwi dzielone na 3 równe części, środkowa szklana. Może w następny weekend zakład będzie czynny to podjedziemy omówić szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) to kanapa rodziła się w bólach najważniejsze, że już masz wersję ostateczną, trza się tylko w cierpliwość uzbroić A są jakieś typy na klameczki ? Robicie do łazienki drzwi zlicowane ze ścianą? Mi się takie marzą, ale oczywiście mąż stara maruda, ględźi Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Pszczółko coś Ty normalne, nie będą bezprzylgowe (mi tam nie przeszkadza jak jest standardowo) i nie będzie zamka magnetycznego. Za to zrobimy dębowe, bo nad sosną płakałam a raczej nad słojami Klamki hmn....na tym etapie to już przestałam tak analizować, w sklepie kilka mi się podobało coś wybiorę musi być wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 23.04.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Venus domek masz PRZESLICZNY Wszystko urzadzone z gustem Jeżeli pamietasz to napisz prosze gdzie kupiłas te białą donice i czy ona była juz z tym sztorczykiem ?? Bo on chyba sztuczny jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Casse witam Donica kupiona na allegro, koszt tej wysokiej na hollu 69 zł, plastik biały. Szukaj donica cubico. Storczyk kupiony w jakiejś internetowej kwiaciarni chyba ekskluzywne kwiaty za 89 zł...w najbliższym czasie do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.04.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajnie mieć męża, który lubi chodzić na zakupy i doradzać Venus, czyli w końcu nie zamówiliście kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Ok czas klęknąć i dać sobie głowę sypać popiołem Patrzcie co wczoraj zamówiłam: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sofa-kanapa-loft-2061600493.jpg ta to jeszcze w miarę prosta jest, a nasza z regulowanymi zagłówkami. Pan na szczęście powiedział że żaden problem i czeka na wytyczne co do kanapy jaka ma być. Ta niby fajna, nowoczesna, prosta...ale do eklektyzmu to ona nijak się ma Zmienimy na taką: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Kirtinagar2seatersofa.jpg ponad 6 tyś, my pewnie w 1500 się zmieścimy Ten dół nóżkowy jest drewniany Tfu na taką! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/image011.jpg Co myślicie? dobrze kombinuję? To jeszcze typy nóżek do ludwików: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2102267.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2102259.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2102211.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kanapa lepsza od zamówionej (bardziej będzie współgrała z fotelami), a ja pierwsze słyszę że tu eklektycznie ma być . A nóżkami to mnie zaskoczyłaś, te ostatnie są okropne , pierwsze klocowate....myślałam, że chcesz ludwikowskie czyli raczej coś ala 6 ze zdjęcia niżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Yoka to ja nie wiem jak Ty czytasz Niby czemu ja tak mięszam Ludwikańskie owszem są te co Ty wkleiłaś, ale te nasze typy też zaraz sobie zobaczę tę stronę co podałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Fotele śliczne,ten ze wzorkiem cudny ale ten w paski - booski:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ooo mrówka dzięki ja i tak już fundusze odkładam na zmianę tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 o matko - ten w paski do wymiany:jawdrop: nie zgadzam się- nie wyrażam zgody !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ale znów do zmiany na paski i ornamenty lub romby. Jeden paskowy musi być bo mi mąż nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts