yokasta 23.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Venuska, po prostu na takich wygiętych wyglądałyby lżej bo już tapicerka je obciąża. Moim zdaniem, więc się nie przejmuj . Widzisz kochana tak kręcisz, że już się zgubiłam w połowie, teraz doczytuję, trochę sobie dopowiem i mam efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No to powiedz mężowi, że jestem za nim i żeby tych pasków bronił jak niepodległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 To może krótko podsumuję Dom ma być spójny, eklektyczny z przewagą lekką nowoczesności, chociaż mnie bardzo w klasykę ciągle ciągnie. Jak powiedziałam A to teraz muszę też B. Fotele - tapicerka wizualnie ok, ale do zmiany bo to najtańszy badziew. Na pewno jeden paski a drugi ornament/romby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Venus bardzo dobrze zrobisz z zamianą zamówienej kanapy na tą co pokazałaś Z pokazanych nóżek podobają mi się nr 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.04.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kurcze a miałam nadzieje że będę znała różnice w cenie między zlicowanymi a nie i będę mogła męża powoli przygotowywać Nic trzeba gdzieś szukać. Dębowe to dobry wybór, ale pewnie wiesz My mamy płot sosnowy i już żywice puszcza, więc na drzwiach było by:sick: Dobrze że zmieniłaś kanapę, ta pierwsza jednak za ciężka. Najlepiej podobają mi się nóżki nr 2. Ludwikańskich bym do kanapy nie dawała bo takie są (będą) w fotelach. A jaką te typy mają wysokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 właśnie ze względu na możliwość wychodzenia żywicy firma nie podejmie się zrobienia ich w kolorze białym, przesądzone będą brązowe Nóżki wysokość ok 10 cm. Nóżki w sofie na bank proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 się z pysiaczkiem zgadzam w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 jak ja czytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wiesz co ... jak tak Cię czytam to mój mąz nie powinien na mnie narzekać . Ja nie wiem czy jest ktoś komu się tak szybko koncepcje zmieniają jak Tobie ? Ja jednak jestem chyba nieco bardziej "stabilna".A on ciagle mi wytyka że wciąż mieszam i zmieniam .... Ale mi się podoba w Tobie ten dynamizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki Mirelko, to nie jest dynamizm tylko chaotyczność M.in. dlatego zrezygnowałam z jednej pracy 2 lata temu (po przepracowaniu 1,5 roku), bo ciągle miałam do robienia listy płac a ja w naliczaniu wynagrodzeń nie czuję się pewnie ze względu właśnie na moją cechę szybkości jak błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 miałam wam pokazać moje zasłonowe dzieło zbrodnicze a raczej pierwsze powijaki, jak dojadę do domu to wstawię promise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No i so ? No i so ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem gdzie aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No wiesz co A komórką się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 yoka - kiedyś pisałaś o warzywniaku. Jak przerzedzasz sadzonki ? Wyrywasz z korzeniami czy ... jakoś zarejestrowałam, że tylko paznokciem ucinasz część nadziemną ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 oj baby Mąż prosił abym spytała Yokasta Cię tak Yo-casta jak - się -ma Twoja kicia-diablasta? fotki!! P.S. Myślałam wczoraj że się Fiona dusi na szczęście zwróciła i było po krzyku, ale sama nieźle się przestraszyła bo taki matrix zrobiła że olaboga. Ten mały ciećwierz jak nie patrzyłam wlazł na blat w kuchni i obgryzł trochę bazyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mirelko, przy pomidorkach uszczykiwałam część nadziemną i zostawiałam jedną najsilniejszą/najładniej rozwiniętą sadzonkę w doniczce. Teraz pomidory hartuję tj. wystawiam na trochę na dwór. Natomiast na gotowej grządce jak coś za gęsto posiejemy to po prostu się "przerywa" czyli co jakiś czas wyrywa trochę roślinek . To czego mi szkoda (por, seler naciowy) pikowałam do osobnych pojemniczków . Venus, jako że nie zrobiłaś Fionie ani jednego zdjęcia (tudzież nie pokazałaś) od bardzo długiego czasu mimo obiecywanek (a nie uwierzę, że się nie dało ) to zdęć Loli nie będzie . Jak coś wrzucisz to się odwdzięczę . I pogłaskaj to biedniątko ode mnie! Właśnie się zastanawiam co zrobić żeby psy sąsiadów z całej okolicy nie wchodziły na naszą działkę (mamy ogrodzenie budowlane z takiej rzadkiej siatki). Pies to mądre stworzenie i jak ma dużą toaletę (nasz teren) obok to s*ał na swoim nie będzie. Odstraszacze są doraźne a broń hukowa za droga. Macie jakiś pomysł? P.s. idę kłaść kafelki do garażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 yoka - w jakich godzinach je .... hartujesz ? ps. kafelki ... w...garażu ????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts