yokasta 30.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Puściłabym ale tylko i wyłącznie na poboczu, w zatrzymanym samochodzie . Nigdy podczas jazdy. Ale już nieważne. Każdy robi jak uważa. Nóżki drewniane bardziej do tego eklektycznego wykończenia by pasowały. Chyba Sam kształt jest dość nowoczesny (i nawiasem mówiąc bardzo mi się podoba ta sofa). Miałabyś też inne nóżki (materiał) w sofie, inne w fotelach, gdzie indziej jeszcze inne. Hmmmmm fajnie tam będzie u Ciebie . Stolik jakiś kosmos musiałabyś postawić, jakoś nie umiem sobie wyobrazić . Mirelko, z tego powodu mąż nie pozwala mi wychodzic z kotem, wie że będzie ją potem ciągnęło na dwór . Teraz sadzonki pomidorów stoją cały czas na dworze ale w doniczkach, na noc też zostawiam (jak się ochłodzi to schowam). Wsadzam do gruntu po 15 maja jesli nie będzie przymrozków . Jeszcze groszek i fasolka do wysiania, ogórki i inne takie a ja dopiero jeden inspekt zrobiłam . Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 też Fiony nie puszczamy bo ja bym musiała za nią biegać, nie przeżyłabym jakby jakiś pies na nią szczekał a ta bidula siedziałaby na drzewie Czytałam a propo drapania mebli...i podobno jeden mebel trzeba kotu odżałować, u nas na szczęście wybrała sobie stary fotel, drze go aż do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To zależy od okazu - bandziora tam nigdzie nie ciągnie - jemu Tirup wystarcza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z serii " czego to Venus diabelskiego nie wymyśli" wymyśliłam chciałam talerze fornasettiego, ale chałupniczą metodą nie wyprodukuję, firmy oferują paskudne talerze do nadruku (tylko jakby w środku) a oryginał 1000 zł za sztukę ;/ I tak myślałam i wymyśliłam...że może zdjęłabym te półki przy okapie, ścianę wygładziła (znaczy sama się wygładziła) i powiesiła jakieś obrazki...tylko jakie. Podobają mi się metalowe hamerykańskie plakaty ale będzie za dużo tego dobrego. Musi być coś eleganckiego. Nie muszą wisieć równo, może być jakiś mixior. Może jakieś hasła związane z gotowaniem + retro sztućce? Mirelka współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.04.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Puściłabym ale tylko i wyłącznie na poboczu, w zatrzymanym samochodzie . Nigdy podczas jazdy. Ale już nieważne. Każdy robi jak uważa. Yokasto i tu sie z Toba całkowicie zgadzam, to nie jest dobry pomysł wypuszczac kota, ale mam taka znajoma z Wroclawia, która ze swoim kotem wszedzie jeżdziła i kot siedział na przednim siedzeniu przypiety specjalnymi pasami. Z tym, ze to był naprawde wyjatkowy kot, nawet do sklepu z nią chodził, prowadzony na szelkach. I ileż ona musiala sie obsłudze tłumaczyć i ksiażeczki zdrowia pokazywać, żeby ja do super marketu wpuscili. Maine coon oczywiście Tych praktyk jednak nie polecam:) Mirelko, jak sie powiedziało A to trzeba powiedzieć B, albo juz wiecej kota nie wypuszczać, pewno zapomni Z tym wychodzeniem naszych rasowych kotów to wielki problem, nasza maine coonka własciwie caly czas na dworze siedzi, tak juz przyzwyczajona od malego, ale ja codziennie wieczorem drżę, czy wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 nie dziwię się i dlatego nie wypuszczę a szkoda mi jej bo grill tuż tuż...z drugiej strony już widzę jak na palący się węgiel Fiona daje nura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Venus, te półki do których przerabialiście okap ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.04.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Venusku, mój kanapowy typ o nr 1 Ewentualnie 2, ale w niej w sumie nie widzą mi się ani nóżki, ani obicie. Ława szczerze mówiąc średnio mi pasuje do foteli i ludwików, ale kto wie - może akurat się dogadają. Z wizualkami decyzja byłaby pewnie łatwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Yoka te i nie te, bo my nie pod nie przerabialiśmy tylko pod całościową koncepcję równości wszystkiego Ława to temat na później, chociaż cena atrakcyjna, ale jednak poczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Obiecane fotki, niewyraźne Było tak: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4233629.jpg a ja szelek nie lubię ...to zrobiłam tak: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4233628.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5013702.jpg z burdelosem w tle:lol: Taka duża jestem http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5013708.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P4253654.jpg i godzinami potrafię siedzieć przy drzwiach tarasowych piszcząc na latające muchy i komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.05.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 nooooooooooo cacuchno! a kicia przestaje być kulka uroku jednak nie traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Gratuluję krawieckich wyczynów . Fionka śliczna, przestaje być małym kociaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawki 01.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Sliczny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 o Rere ona już dawno przestała a zębiska ma takie że jak jej w dziób zaglądam to aż sama się boję starcia Truskawki dziękuję i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Fionka śliczna, przestaje być małym kociaczkiem Malutenka to może ona juz nie jest, ale dorosłe osobniki są baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duże Justynko uwielbiam koty wiesz, prześliczniasta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Zastanawiam się właśnie jaka będzie ta finalna Fionsa, jej mama raczej drobna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ojciec naszej maine coonki to jeden z najwiekszych maine coonów w Polsce, mama też nie byla mała, a nasza kotka drobniutka, malutka, nigdy nic nie wiadowmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 oj to nie mogę się doczekać kiedy wygłaszcze tę drobną pannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 pierwszy małżeński gryll zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Fionka! W końcu! Ale jaka z niej chudzinka drobna koteczka, śliczna. Fajna sierść . Zasłonki lepiej bez szelek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts