rere79 01.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Malutenka to może ona juz nie jest, ale dorosłe osobniki są baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duże Justynko uwielbiam koty wiesz, prześliczniasta jest Ja też kociara, ale miałam tylko dachowców, więc wiem jak się koty zmieniają.Teraz marzy mi się taka mała Fionka, albo Syberyjczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Yoka no właśnie Fionka ma strasznie chudą dupkę ja najchętniej to bym ją ciągle przy misce widziała ale ona je od potrzeby, na moje wmuszanie nie chce reagować Rere Fionka też szybko urosła, ale to dlatego że odbierając takiego kociaka ma on już 3 miesiące Ja chyba wolę ją taką jaka jest teraz bo ciągle się martwiłam że ta mała kulka nie może na coś wejść...chociaż teraz się na nią denerwuję bo ona przy schodzeniu z parapetu ma nawyk najpierw zapierania się o ścianę...wczoraj pół metra w kuchni takich śladów wycierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.05.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witaj Venus, jeszcze się u Ciebie nie witałam ale kocie perypetie podczytuję z przyjemnością od jakiegoś czasu a dzisiaj wpadły mi takie zdjęcia , więc może się przydadzą, (jak nie chcesz to usunę) http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/atmospehereinteriordesign1.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1335828967616 http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/atmospehereinteriordesign2.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1335828983104 http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/atmospehereinteriordesign3.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1335828993784 http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/atmospehereinteriordesign4.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1335829004381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cronin helloł dziękuję za fajne inspiracje, nic nie kasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.05.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 huśtawko-bujawka skręcona, o 16 znajomi przychodzą: będzie jedna dzidzia w brzuchu i jedna roczna ale się naściskam miłego popołudnia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.05.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 upiekłam też serniko-brownie pycha, mąż mówi że jeszcze lepsze od sernika całego czekoladowego z malinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 grill był bardzo udany ja się nagłaskałam, kota też została wygłaskana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Przepis na brownie, dawno nic słodkiego nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 SERNIKOBROWNIE Proszę, ciasto bardzo smakowało, poszło prawie całe. Nie miałam owoców ani świeżych ani mrożonych, dałam konfiturę malinową i też było pyszne Zaraz poszukam sobie kolejnego przepisu do przetestowania, jak nic nie znajdę to znowu zrobię ten sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ooo dzieki, zrobię z truskawkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) oj dobre jest, chyba został jeszcze taki maleńki kawałek dla mnie, jak wrócę to będzie tylko mój Ja rozmyślam nad tartą z mascarpone i truskawkami postanowione, robię tartę Edytowane 4 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Szybko postanowiłaś . Nie mam foremki na tartę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 bo ja do jedzenia pierwsza a pomyśleć że jak się przeprowadzałam to ważyłam 10 kg mniej, szybko nadrobiłam Ja już ze 20 razy chciałam formę do tarty kupić i ciągle słyszałam a to kolejka długa a to po co a na co...w końcu nie wytrzymałam i kupiłam i teraz mogę robić Jeszcze blaszka do muffinów i papilotki muszę kupić, pewnie też za 20 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 a przepis na tartę z mascarpone ? Uwielbiam wszystko co zawiera w sobie mascarpone !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 yoka - posadziłam moje sadzonki już w gruncie - teraz się modlę, czy zdążę je folią przed przymrozkami przykryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ok wrzucę, ale dopiero dziś będę wiedziała czy dobry przepis Na razie mam ślinotok od miesiąca na to. Mirelko jako że jesteś mascarponolubna wrzucę przepis wypróbowany oraz ten nie Wypróbowane: DESER TIRAMISU W PUCHARKACH - ja dodaję jeszcze jedną łyżkę cukru pudru, podaję w szklankach do drinków typu whisky Niewypróbowane: TARTA Z MASCARPONE I TRUSKAWKAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.05.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 w tiramisu się specjalizuję . I zauważyłam, że inne wychodzi z mascarpone z piątnicy a inne z lidla czy biedronki (wodniste bardziej). ale tartę już pochłaniam (wzrokowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 oooo...to daj swój sprawdzony przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.05.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mirelko, ja jeszcze czekam bo mam drugi warywnik niegotowy ale już niedługo. Zostały mi do posadzenia pomidory i do wysiania ogórki, kukurydza i słonecznik . Venus, jakoś mijam te foremki - ja patrzę na nie, one na mnie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 04.05.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Venus a znasz stronkę mojewypieki.blox.pl ? To jest mój drugi blog kulinarny (po kwestii smaku) który często odwiedzam. Bardzo fajne przepisy. Ogromna ilość przepisów. Polecam. A tak w ogolę to jako stały podglądacz Twoich wnętrz witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts