mariomili 05.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No i fotki lustra pokazuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 hehe łączę się z wami w bólach choć dziś jeszcze mi się wolno opychać oczywiście mam taką gastrofazę, że przez pierwszy tydzień chyba będę trawić to co się na zapas nażarłam. kurka, ptysie dziś za mną chodzą... (w pn odbieram swoją dietę i dawaj zrzucamy kilogramy ) Ty chudzinko, z czego Ty sie masz odchudzac dziecinko? Pływanie chyba duzo lepsze od diety, albo bieganie, bo masz dwa w jednym Jak ktoś chce schudnąć dwa trzy kilogramy to starczy, ze słodyczy nie będzie jadł i wszystko wróci do normy Niestety wszystkie diety sa bardzo zwodnicze, bo najpierw wszystkiego sie wyrzekasz, a później efekt jo-jo gotowy, mówi Ci to osoba, która odchudza się całe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu z tego co pamietam to Ty masz swietna figurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Alu z tego co pamietam to Ty masz swietna figurę Niestety tylko na zdjęciach Jak przyjedziesz na spotkanie, to bezedziesz sie mogła przekonac osobiście serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Niestety tylko na zdjęciach Jak przyjedziesz na spotkanie, to bezedziesz sie mogła przekonac osobiście serdecznie zapraszam I do tego jaka skromna jesteś Już pisałam u Ciebie w dzienniku że nie dam rady:bash: Trzeba jakiś zlot na mazurach zorganizować do jakiegos SPA:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Venus, musze powidzieć, że dzisiaj oprócz nas dwie osoby przetestowały sernik i były zachwycona. Mogę z czystym sumieniem polecić. Kawałek serniczka jeszcze nikomu nie zaszkodził (ciekawe czy 3 kawałki też nie bo tyle zjadłam ). Dobranoc . Aaaa! Zapomniałabym, dawaj zdjęcia na pewno fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Dam dam...jak kupimy do lustra śrubę czyli dziś, ale najpierw jedziemy zamówić sofę do salonu Przy wieszaniu lustra najpierw mąż pomylił się w rozstawie o cm, a jak już było wszystko ok to się okazało, że to lustro na haczyk nie wejdzie tylko musi być śruba z dużym łebkiem której oczywiście nie mieliśmy Kupiliśmy w Ikei stolik tymczasowy pod telewizor w salonie z serii Lack (taki najtańszy badziew), ale... z działu okazja więc za 30 zł a nie 70 Kupiliśmy też te najtańsze firanki woalowe za 15 zł, będą moim obiektem testowym przy ustalaniu dekoracji okiennej - naprawdę prędzej oszaleję niż się na coś zdecyduję. Wkłady do poduszek ozdobnych też już mamy 2x z jyska za 9,50 sztuka i 3 z ikei po 3,5 Odnośnie sernika to dla mnie najlepszym na świecie jest sernik nowojorski z pauza cafe (taki lokal niedaleko mojej pracy:rolleyes:). Próbowałam zrobić już 2 razy i zawsze coś mi odbija i tak: jeden był cytrynowy - to nie to , drugi był od pavis z orzechami - też nie to:no: widzę że na kwestii smaku jest przepis...ale twaróg mi się nie podoba. W oryginale (chyba) robi się go na serkach philadelphia, muszę pomyśleć bo to chyba najdroższe ciasto jakie robiłam i które za każdym razem w moim wykonaniu jest totalnym rozczarowaniem. Edytowane 6 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 yokasia pięknie wygląda ten Twój sernik Ja zrobiłam torcik bezowy od agawi i też za dużo go zjadłam w ten weekend Venus koniecznie pokaż lustro i te firanki woalowe bo bardzo mnie zainteresowały - sama planuję woal do salonu ale zdecydować się coś nie mogę Kicia urocza jak zawsze No i super wyszło Ci to wszycie taśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jak ten serniczek fajnie wygląda, mniaaaammm:) ja chyba też muszę do IKEA podskoczyć bo tam zawsze można znaleźć cuś .... czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 o rany źle napisałam, ale dlatego że te materiały ciągle mi się mieszają To nie woal tylko tiul, z tiulu miałam ślubną...podarła się ta firanka dlatego do testów bo nie wróżę jej przyszłości, a powiesić nie mam na czym...mam pinezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Niby małe rzeczy a tak cieszą Wszystkie zdjęcia robiłam ja, więc są niewyraźne i prześwietlone, mąż już wyraził swoją dezaprobatę na moje dzieło ...ale tak na szybko wstawię...kiedyś mąż zrobi ładne zdjęcia promise Łazienka dolna: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063710.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063711.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063715.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063716.jpg Salun i nasz stolik okazyjny zawsze lepiej jak na drewnianym stołku http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063722.jpg I tadam!!! dokładnie tak jak sobie wyobrażałam, ławka nadal gra pierwsze skrzypce co bardzo mnie cieszy ...i zawisną kiedyś białe ramki i stanie parasolnik jak już ktoś wyprodukuje taki który mi się spodoba w odpowiedniej cenie (a nie za 800 zł ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063732.jpg Jeszcze mój dzisiejszy zakup http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063726.jpg - tu widać lepiej jej kolor http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063728.jpg - tu zdjęcie trochę bardziej wyraźne ale ciemne Sofa zamówiona! czuję że dobrze wybraliśmy bo w zasadzie że ją zamówiłam już zapomniałam Edytowane 6 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.05.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ładna kiecka lubię taki krój. Lustro baaardzo fajnie się wpasowało. Kinkiet jest cudny (wiem, że nie dzisiejsza nowość ale nie mogłam się oprzeć ). Szafki pod tv nie widać prawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 06.05.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Justyna, gdzie kupiliście lustro i dodatki łazienkowe? Wiatrołap wygląda miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Yokasiu ja też lubię, do mojej nie chudej nóżki wygląda dobrze Mówiłam że fotki prześwietlone bo ja robiłam, a stolik jak stolik taki typowy ikeowski lack najtańszy Dzustaa lustro to duży Hemnes z ikei za 250 zł, lustro wydawało się lekkie, jednak zawieszenie go w górze nie było wcale takie łatwe Dozownik, kubek do łazienki kupiliśmy w TK Maxx za 36 zł i 19 (łowca okazji ), ręczniki są z Home&You seria Princess...ile mały nie pamiętam duży 59 zł Kupiliśmy jeden komplet, bo my w ogóle z tej łazienki nie korzystamy. Gości nocujących też często nie ma więc tylko czysto estetycznie się na nie uparłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.05.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 o te ręczniki to fajne, szarawe takie prawda? noszę się z zamiarem powymieniania tych "wykradzionych" od rodziców i chyba stanie na szarych i czerwonych (białe bym chciała, ale upaciam je zawsze podkładem i po 1 umyciu rąk wyglądają jakbym ich przez tydzień nie zmieniała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dusiu one są szare szare Mamy w górnej łazience czekoladowe i ecru ręczniki. Wolę ecru, ale raz po wytarciu twarzy jest tak jak piszesz Dlatego z doświadczenia radzę lepiej ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 o to super, celuje w szare i czerwone (tylko z czerwonymi, to znów prać trzeba osobno, bo farbować mogą) może w przyszly weekend będzie też 20% na minusie, bo teraz tyłka mi się już ruszyć za nic nie chce na ich www obczaiłam też w końcu fajnie wyglądające kosze na bieliznę (białe!) i muszę je pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 oj Dusiu warto W home&you teraz takie promo, że w sumie powinnam zapłacić 107, ale było -20& to 85 przy czym jak korzystasz ze zniżki to bez zwrotu, ja skorzystałam. Dostałam bon na 25 zł do wykorzystania do 20 maja (taki bon za zakupy 75 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 W niedziele zamawiamy kanapę, postanowione będzie jak ta nr 1 z ramą drewnianą Dobra decyzja - kanapa najładniejsza i najbardziej pasująca do foteli Widzę że ławy nadal szukasz - to dobrze bo ta przeźroczysta nie pasowałaby Yokasta sernik - jestem tak najedzona po imieninach - a ten kawałek bym jeszcze upchnęła Venusku sukienusia - śliczna - ale się stroisz moja droga . Szafki pod telewizor faktycznie w ogóle nie widać Ale Twój wiatrołap przebija wszystko - jest świetnie - ławka zatrzymuje wzrok i bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aguś dziękuję a pomyśleć że wiatrołap miał być zrobiony po kosztach...dobrze że najpierw zobaczyłam ławkę w której się zakochałam i dalej już poszło, nagle nie pasowała mi najtańsza szafa tylko musiała być w lakierze Co do ławy, faktycznie ta z giętymi bokami niet, ale ogólnie szklana jajowata lub okrągła na jakiś kosmicznych ala rzeźba nogach chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts