Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mamy na górnym holu taką dosyć szeroką ściankę, dostaję od niej szaleństwa bo chciałabym już ją udekorować a mąż ciągle się spiera ze mną że dekoracje na końcu :lol: to co mam czekać jeszcze rok? :lol:

Widziałam na westiwing jak były zegary karlssona taki fajny pomysł i pomyślałam że zgapię :) Ozdobna rama jak do lustra np srebrna, środek np ciemny szary, szary lub czarny, dosyć duży gabarytowo a w środku prosty nowoczesny zegar :rolleyes:

Dodam tylko że na tej ścianie byłam już pewna koncepcji: białego obrazu ala 3d, obrazu przestrzennego, galerii zdjęć, obrazków fornasettiego i teraz zegara, sporo? :lol: i tak do czasu wieszania coś nowego wymyślę :D

przepis na tiramisu:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,77546762,77546762.html

A myślę, że jednak yoka powinna uzunąc obrazek aby innych ustrzec przed ... zaślinioną klawiaturą :).

Venus - idziesz do przodu :).

U mnie w domu walki się zaczęły - przeszłam miesiąc temu na suche jedzenie (nie miałam czasu na robienie mieszanki) i bandzior znowy stał się ospałym, wiecznie śpiącym kociakiem. Przez długi weekend ponownie wprowadziłam barfa i ... szaleją panowie jak dawniej. Młody przeważnie u mnie na rękach siedzi a bandzior stał się w końcu w 100% aktywny :). Wczoraj mi wlazł do sokowirówki (wcześniej tylko okiem znad fotela łypał).

szare ręczniki ... zresztą sama chyba wiesz co czuję do szarości:)

Mirelko to może i nasza kota taka leniwa po tym jedzeniu? mokre dostaje power of nature krolik 95 % :) właśnie muszę zamówić kolejną turę, bo tylko 2 puszki zostały. U nas taka puszka 200 g na 3 dni.

Mrówka no właśnie dumam :) ale ciężko mi na tą chwilę zdecydować jaka rama ma być, bo balustrady nie ma, drzwi nie ma.

Moja kota oprotestowała suche, surową wołowinę wcina jak należy (ale qpa wtedy brzydko pachnie :().

Venus, ja poczekam na kolejny pomysł odnośnie ściany :lol2: bo na pewno jakiś będzie, prawda?

P.s. to Ty mi królika wykupiłaś ? Tylko 1 pucha została dla Loli :rotfl: :D.

Zaraz zamawiam Fionie królika :) Czy to jest dobre ? Bo jak już zamawiam to bym zamówiła. To i To Ryby słabo wypadły, Fiona nie za bardzo chciała je jeść, więc musiałam karmić, ręce nie pachniały fajnie, a cargo całkiem zaśmiardło, na szczęście wietrzenie pomogło a rybkom po 2 dniach powiedziałam papa :)

Moja kota oprotestowała suche, surową wołowinę wcina jak należy (ale qpa wtedy brzydko pachnie :().

D.

to też u mnie drób to podstawa (indyk ze względu na największą zawartość tauryny), wołowiny tylko tłustej trochę dodaję właśnie aby energii więcej dostarczyć.

Dodam tylko że na tej ścianie byłam już pewna koncepcji: białego obrazu ala 3d, obrazu przestrzennego, galerii zdjęć, obrazków fornasettiego i teraz zegara, sporo? :lol: i tak do czasu wieszania coś nowego wymyślę :D

Oj, to dużą musisz mieć tą ścianę :rotfl:

Mirelko, drobiu nie ruszy :( próbowałam kilka razy ale tak sobie myślę, że dawno nie dostała więc może teraz zje :rolleyes:.

Venus, czekają na dostawę królika :) kupiłam ostatnią puszkę (ja odbieram osobiście :D hihi). Co do tego co pokazałaś: Carny exotic raz dałam, zajadała się. Natomiast Let's bite - nic co jest liofilizowane, wysuszone moja nie zje (kupowałam wątróbkę i jedyny sposób podania to rozkruszenie na wiór na suchą karmę ;) wtedy tego nie czuje).

U nas teraz będzie na śniadanie i obowiązkowo.... codziennie :lol2: (ostatnie 1,5 tygodnia zapas mi się skończył i było tylko suche, młoda prawie na wadze nie przybrała, wiem jak lubi mięcho i mi jej szkoda było strasznie). Suche regularnie zagrzebuje nóżką :lol2:.

Venus, to ja się martwiłam o przekarmienie Fionki :lol2: bo Ty ciągle chuda szyjka i chuda szyjka :lol2: moja chudziutka nie jest ale młodziutka (15 tygodni, bo odebrana 2 tyg. wcześniej) i waży dopiero 1,3 kg :) też książkowo (a co!). Sama sobie dobiera ilość suchego a mokre dostaje zgodnie z tabelą. Edytowane przez yokasta

Yhy, ja też nie żałuję. Suche ma non stop. Co ciekawe taka jest sprytna bestia z tej Fiony, że :lol:

Suche ma na górze u siebie, mokre w weekendy w kuchni. Jak ja jestem w kuchni to przychodzi tam gdzie zwykle stoi dla niej mokre i miaucze najpierw prosząc a później "gdzie do jasnej anielki jest moja micha mięcha?!" :lol: