mrówka75 06.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 dodatki do łazienki super- szczególnie te kubeczki też by mi pasowały,. Mam pytanie odnośnie ręczników- były białe lub czarne? No i zapomniałabym dodać, że ławeczka ma śliczny kształt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dziękuję Mrówko oj białych ani czarnych nie widziałam...na pewno były ecru, czekoladowe, fioletowe, turkusowe i szare :)sprawdziłam też na stronie, u mnie wygląda na to że są białe, ale to na bank ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Venusku lustro świetnie wpisało się w ten wiatrołap. Sama na nie choruję ale u mnie nie ma gdzie go dać Bardzo fajna kiecka Dodatki łazienkowe super dobrane A materiał jak tiul to już nie musisz się spieszyć z fotkami, ale kiedyś pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pokażę, ale jak mówiłam koncepcja ciągle ewoluuje Mąż z kolei suszy mi głowę o przelotki...a ja przelotek nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mamy na górnym holu taką dosyć szeroką ściankę, dostaję od niej szaleństwa bo chciałabym już ją udekorować a mąż ciągle się spiera ze mną że dekoracje na końcu to co mam czekać jeszcze rok? Widziałam na westiwing jak były zegary karlssona taki fajny pomysł i pomyślałam że zgapię Ozdobna rama jak do lustra np srebrna, środek np ciemny szary, szary lub czarny, dosyć duży gabarytowo a w środku prosty nowoczesny zegar Dodam tylko że na tej ścianie byłam już pewna koncepcji: białego obrazu ala 3d, obrazu przestrzennego, galerii zdjęć, obrazków fornasettiego i teraz zegara, sporo? i tak do czasu wieszania coś nowego wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 przepis na tiramisu: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,77546762,77546762.html A myślę, że jednak yoka powinna uzunąc obrazek aby innych ustrzec przed ... zaślinioną klawiaturą . Venus - idziesz do przodu . U mnie w domu walki się zaczęły - przeszłam miesiąc temu na suche jedzenie (nie miałam czasu na robienie mieszanki) i bandzior znowy stał się ospałym, wiecznie śpiącym kociakiem. Przez długi weekend ponownie wprowadziłam barfa i ... szaleją panowie jak dawniej. Młody przeważnie u mnie na rękach siedzi a bandzior stał się w końcu w 100% aktywny . Wczoraj mi wlazł do sokowirówki (wcześniej tylko okiem znad fotela łypał). szare ręczniki ... zresztą sama chyba wiesz co czuję do szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 widziałam też ten patent na zegar w ramce i dumam nad swoim zegarem do kuchni który jest owalny ( mąż mówi, że mu się nie podoba bo woli kanciaste:bash:), coby go dać do takiej ramki- będzie wilk syty i ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko to może i nasza kota taka leniwa po tym jedzeniu? mokre dostaje power of nature krolik 95 % właśnie muszę zamówić kolejną turę, bo tylko 2 puszki zostały. U nas taka puszka 200 g na 3 dni. Mrówka no właśnie dumam ale ciężko mi na tą chwilę zdecydować jaka rama ma być, bo balustrady nie ma, drzwi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Moja kota oprotestowała suche, surową wołowinę wcina jak należy (ale qpa wtedy brzydko pachnie ). Venus, ja poczekam na kolejny pomysł odnośnie ściany bo na pewno jakiś będzie, prawda? P.s. to Ty mi królika wykupiłaś ? Tylko 1 pucha została dla Loli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja też wołowiny nie daję, bo to samo bąki nie są fajne Królika wykupiłam jakiś miesiąc temu Pomysł na ścianę pewnie będzie następnych 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Zaraz zamawiam Fionie królika Czy to jest dobre ? Bo jak już zamawiam to bym zamówiła. To i To Ryby słabo wypadły, Fiona nie za bardzo chciała je jeść, więc musiałam karmić, ręce nie pachniały fajnie, a cargo całkiem zaśmiardło, na szczęście wietrzenie pomogło a rybkom po 2 dniach powiedziałam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Moja kota oprotestowała suche, surową wołowinę wcina jak należy (ale qpa wtedy brzydko pachnie ). D. to też u mnie drób to podstawa (indyk ze względu na największą zawartość tauryny), wołowiny tylko tłustej trochę dodaję właśnie aby energii więcej dostarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dodam tylko że na tej ścianie byłam już pewna koncepcji: białego obrazu ala 3d, obrazu przestrzennego, galerii zdjęć, obrazków fornasettiego i teraz zegara, sporo? i tak do czasu wieszania coś nowego wymyślę Oj, to dużą musisz mieć tą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 nie aż taką aby to wszystko zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Mirelko, drobiu nie ruszy próbowałam kilka razy ale tak sobie myślę, że dawno nie dostała więc może teraz zje . Venus, czekają na dostawę królika kupiłam ostatnią puszkę (ja odbieram osobiście hihi). Co do tego co pokazałaś: Carny exotic raz dałam, zajadała się. Natomiast Let's bite - nic co jest liofilizowane, wysuszone moja nie zje (kupowałam wątróbkę i jedyny sposób podania to rozkruszenie na wiór na suchą karmę wtedy tego nie czuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ok to carny exotic zamówię ja z kolei kurierosem, jeszcze mam 2 puchy. A my mokre dajemy tylko w weekend, w razie jakby zaszkodziło to wtedy jestem w pobliżu żeby wyprzytulać tą małą bidulę. Puszka 200 g jest na 3 dni, więc zaczynamy w piątek i w niedzielę kończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 U nas teraz będzie na śniadanie i obowiązkowo.... codziennie (ostatnie 1,5 tygodnia zapas mi się skończył i było tylko suche, młoda prawie na wadze nie przybrała, wiem jak lubi mięcho i mi jej szkoda było strasznie). Suche regularnie zagrzebuje nóżką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Yoka a ile młoda waży? Nasza 2,5, wet mówił że książkowo, żebyś nie przekarmiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) Venus, to ja się martwiłam o przekarmienie Fionki bo Ty ciągle chuda szyjka i chuda szyjka moja chudziutka nie jest ale młodziutka (15 tygodni, bo odebrana 2 tyg. wcześniej) i waży dopiero 1,3 kg też książkowo (a co!). Sama sobie dobiera ilość suchego a mokre dostaje zgodnie z tabelą. Edytowane 7 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Yhy, ja też nie żałuję. Suche ma non stop. Co ciekawe taka jest sprytna bestia z tej Fiony, że Suche ma na górze u siebie, mokre w weekendy w kuchni. Jak ja jestem w kuchni to przychodzi tam gdzie zwykle stoi dla niej mokre i miaucze najpierw prosząc a później "gdzie do jasnej anielki jest moja micha mięcha?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts