yokasta 07.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Bo wie co dobre . U nas wszystkie michy w kuchni - suche, mokre i woda. Już na widok otwieranej lodówki i jeszcze bardziej - wyjmowanej puchy staje na dwóch łapkach i miaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu ja to lubię . I baaardzo głośno mruczy jak dostaje miskę. Jak sobie wyobrażam, że mam przez całe zycie jeść suchary to zaczynam ją rozumieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Świetnie się to czyta ale zapodajcie jakieś zdjęcia Fionki i Lolki do tego co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 eh ja też To samo ma Fiona na widok Bielucha, a przecież z lodówki prosto nie dam Pysiaczek zwłaszcza o bąkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wrzucę dwa, chyba Venus się nie pogniewa tylko moment bo mi młoda szyję ugniata. Ostatnio jedno z ulubieńszych miejsc do odpoczynku (krzesełko na górze 30-letnie należało do kotów męża, Lola też je uwielbia). http://i3.fmix.pl/fmi2486/fa4a7c7a0022fc934fa7b28b A tu rozkraczony kot, który zasypia tak jak stoi http://i1.fmix.pl/fmi2902/10e380da002a91f24fa7b29c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Yoka pokażesz Lolę? Dobry z niej masażer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Już jest masażer rewelka (ale jaki drogi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ale cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Lola Rozkraczewska najlepsza nasza to ewentualnie czasem rozważy zwisanie jednej nóżki Śmiesznie jest jak śpi i coś ją swędzi i tak przez sen próbuje się udrapnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 W zeszłym tygodniu byłam w Ikei i wróciłam po 23 do domu. Młoda sierść chodziła od 19 po całym domu i darła ryjka za mną. Mąż mówił, ze nie szło a nią wytrzymać. Skubaniec mały jest tak do mnie przyzwyczajony, jak mnie nie widzi to się drze, jak Soni nie ma w łóżku (bo śpi z nami) to też się drze(So musi wracać do swojego pokoju bo pospać nie idzie). A na 2 tygodnie na wakacje jedziemy, szwagier będzie u nas mieszkał, on kotów nie lubi zbytnio - kto mojego chudzielca przytuli ? Przecież on się biedaczek na śmierć zapłacze . Wziełabym go, ale wtedy bandzior będzie za młodym beczał a ze zwierzyńcem nie pojadę (tam pełno psów lata bez smyczy wiec bym ich nie upilnowała obu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Rewelacja Te pozy Lolki są nie do wyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ooo Mirelko szkoda kotów! A może jeszcze ktoś z doskoku przyjedzie przytulić, pobawić się, pogłaskać ? Pysiaczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 cudowna kicia. dziewczyny jak pokazujecie te słodziaki to coraz bardziej myślę o zakupie kota no prześliczne są aż się chce przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 cudowna kicia. dziewczyny jak pokazujecie te słodziaki to coraz bardziej myślę o zakupie kota no prześliczne są aż się chce przytulać to może wpadniesz na 2 tygodnie do mnie przytulić moją kupę kości i futra karakułowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ...bo kotki są fajne Mirelko ja też się martwię o Fionkę, bo ona jest bardzo do nas przyzwyczajona. Jak siedzieliśmy na grillu to ona pół godziny miauczała w witrynie i łapką w szybę tłukła, a później spała tak aby nas widzieć. Ale Młody to szantażysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 07.05.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przyszłam się przywitać, wątek czytuję dość regularnie, ale kiedy zobaczyłam jak ślicznie udało ci się zaaranżować kącik z lustrem musiałam się odezwać- jestem zachwycona- idealna równowag mimo tego że tak skrajne kolory. No i ciągnie mnie do zakoconych sam szczęśliwie i podwójnie zakocona od roku. Kotki dwa jeden chudy o imieniu Cętka ( choć po sterylce troszkę przybrał ) zje wszystko, łącznie z tym co wg niego szczęśliwie spadnie z szafki- nawet jedno suche pene, uwielbia suchą karmę. A drugi - siostrzyczka Cęlina- ta aryskotratka jest wybredna- rybki nie, wołowinki nie- kocha drób. Często gotuje zupy- i wtedy odkładam im taki drób z samego wywaru- uwielbiają, i podobno dobry na chrząstki. Puszki animondy- ze 2 razy w tygodniu a tak wcinają od urodzenia suchą Sanabellę. A taki ich dziwny zwyczaj to qpa na przywitani, powrót z pracy= kolejka do kuwet....ale miłość kocia bezcenna,. Czy u was też tak jest, że im bardziej rozmrucznay i kochający kot tym bardziej mokry jego nos ? U mnie to miernik miłości kociej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 07.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Widziałam na westiwing jak były zegary karlssona taki fajny pomysł i pomyślałam że zgapię Faktycznie, fajnie to wyglądało. Przy okazji chciałam też kupić zegar karlssona Sunburst Crystal ale były tylko o średnicy 30 cm Napisałam więc do westing, czy organizując akcje np. z zegarami mogliby oferować dany model o różnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sonia witam Nasza też ma suchą Sanabelle, nawet nie wiem czy ta karma ma zboża. W każdym razie ta i tak jest dla juniora, więc po sterylce dostanie dorosłą bez zbożową. Fiona np nie może absolutnie przeżyć kiedy ja coś kroję na blacie a ona nie widzi, miaucze okrutnie. Trzeba chociaż na chwilę wziąć na ręce. Dziękuję za pochwałę wiatrołapu, do finiszu już naprawdę niedaleko Niedługo też zafiniszuje się prawie łazienka dolna, górna i mam nadzieję kuchnia Dzustaa ale westwing to oszukuje w cenach, trzeba uważać zobacz sobie na ceneo zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ok to trochę o wnętrzu Zegary które mi się podobają: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/i-karlsson-little-big-time-ka450050.jpg od zawsze na zawsze i niezmiennie do ramy za skromny http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/i-zack-zegar-durata-60062.jpg - do ramy dobry http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/zegar-scienny-karlsson-sunburst-crystal-maly.jpg - bez ramy ładny Mój typ na parasolnik szkoda tylko, że nie ma jak zawiesić tych małych podręcznych. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/boot-umbrella-stand-white-166581496.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts