Venus_m 10.05.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) ja też Dzwonię do męża: Ładnie? ładnie. Ale na pewno ładnie, podoba Ci się? przyjedziesz to zobaczysz. no ale łaaaaadnie, powiedz czy Ci się podoba czy nie za bardzo!? ładnie. Zrobisz zdjęcie? jak zdążę. to zdąż jak zdążę. to zdąż!! pa. Edytowane 10 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.05.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 I co zdążył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 niech szybciej zdąża bo muszę iść do ogrodu plewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jeszcze potrwa Szafka podobno wisi i jest piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Montaż płyty ściennej trwa Pojawiły się dwa problemy, mąż ocenił że wizualnie będzie ok. Ja mu ufam, ale generalnie to meble miały być w listopadzie, forniru nie mogliśmy znaleźć, w końcu się udało w listopadzie go znaleźć. Pisałam już w lutym że będzie montaż, nie było. Ciągle się dostosowywałam, prosiłam że ostatecznie przed 20 kwietnia bo chciałam gościom pokazać. Oczywiście się nie udało i teraz jedno otarcie lakieru i skaza w fornirze. Na szczęście skaza jest w jakimś niewidocznym miejscu, a otarcie się stało ale udało się je jakoś zamalować. Średnio jestem skora do ustępstw po takim czasie, za dobra byłam i teraz mam, bo nam się aż tak nie spieszyło. Ostatecznie pewnie będzie ok i p. Artur jeszcze niejedną zabudowę będzie u nas mieć, ale bonusowego cashu na pewno nie damy zabroniłam mężowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Kurcze, nie wiem czemu ale dawanie bonusów oprócz uczciwej zapłaty za wykonaną pracę nie mieści mi się w głowie, tzn. nie neguję tego ale teraz świat jest dziwnie zbudowany. Jakoś źle mi się kojarzy z dawaniem lekarzowi w szpitalu za lepszą opiekę prowadzące do oczekiwań lekarzy w stosunku do innych klientów. Tfu! Pacjentów . Po takich obsuwach raczej bym obcięła płatność . Macie bardzo dobre serce . Edytowane 11 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zawsze za dobrą pracę dajemy W szpitalu nie. Ja wychodzę z założenia, że skoro mamy to możemy się podzielić, ale to moje zdanie i wolałabym uniknąć dyskusji na ten temat. Podobnie mam w kwestii prezentów ślubnych Wiesz Yokasta ja aż tak tematu nie cisnęłam, bo zawsze są inne wydatki, ale to że pan nie obejrzał płyty przed odebraniem u lakiernika to mnie już zdenerwowało. Mąż 9 lat starszy. Fotki chyba wieczorem, bateria padła. Za to mąż powiedział że zrobił zdjęcia Fionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.05.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A tyle co miała pisać żebyć baterie podladowała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ale....mam dobrego niusa, mąż zostaje dziś w domu, powiedział że za 2 h baterie się naładują i będę mieć porcję fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ok 100 zł zniżki za wady potrącone więcej nie można bo nie ma z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 10.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Też się nie mogę już doczekać tej łazienki;-) Czytając Wasze pogaduszki dochodzę do wniosku, że na punkcie kotów ludzie są jednak duuużo bardziej zakręceni niż na punkcie psów. Forum o wnętrzach kształci;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ja również odświeżam już stronę co minutę czekając na efekt dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 a ja tak odświeżam pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nie,żebym się czepiała ale dwie godziny juz mineły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 I co dalej nic? A ja już do domu muszę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jak tak dalej pójdzie to i ja zobaczę tą łazienkę po powrocie do domu Mąż właśnie wraca do domu, bo jeździł do szklarza spytać czy już lustro możemy zamówić, ponieważ lustro na styk jest wklejane w płytki i na styk dojść ma ścianka prysznicowa. Szklarz powiedział że odradza najpierw jedno a później drugie, oczywiście zrobić może ale gwarancji nie da. Wolałby najpierw zrobić ściankę i od razu zamontować lustro. Ok, to dowiemy się ile nas ta impreza będzie kosztować (rok temu ścianka miała kosztować chyba 1000 zł) + lustro pewnie z 200. Znając życie znajdę milion rzeczy potrzebniejszych do zrobienia niż ścianka prysznicowa w łazience z której nie korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nawet ja żona nie ujrzę łazienki dolnej przed powrotem z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Venus, ja nie złośliwie tylko tak napisałam ale ja się bardzo często dziwię światu. Oczywiście każdy zawsze robi jak uważa i nawet nie zamierzałam dyskutować . Może dlatego najchętniej nie ruszałabym się ze swojej wsi . No... i ja chyba nie trafiłam jeszcze na takiego, którego warto by było nagrodzić. Łazienki i Fionki zdjęcia wrzuć koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Yoka uwierz mi że nie odebrałam tego ani jako złośliwość ani obrazę ja swoje zdanie mam, zawsze mogę wysłuchać zdania innych (jeżeli się ktoś bardzo uprze), ale w tej sytuacji myślę że nie ma to sensu:no: Zaraz pokażę moją miłość Chyba będę dziś na kibelku spać Ściany niet-podparta dechami żeby się przykleiła Moja miłość: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103804.jpg Zdjęcia Fionki do obróbki, tu taka surówka http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103823.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103924.jpg - fotel to baza Fiony, tą pozycję musiałam wam pokazać Edytowane 10 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts