Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja też :lol2:

Dzwonię do męża:

Ładnie?

ładnie.

Ale na pewno ładnie, podoba Ci się?

przyjedziesz to zobaczysz.

:mad: no ale łaaaaadnie, powiedz czy Ci się podoba czy nie za bardzo!? :mad:

ładnie.

Zrobisz zdjęcie?

jak zdążę.

to zdąż :lol:

jak zdążę.

to zdąż!! :mad: pa.

Edytowane przez Venus_m

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Montaż płyty ściennej trwa :)

Pojawiły się dwa problemy, mąż ocenił że wizualnie będzie ok. Ja mu ufam, ale generalnie to meble miały być w listopadzie, forniru nie mogliśmy znaleźć, w końcu się udało w listopadzie go znaleźć. Pisałam już w lutym że będzie montaż, nie było. Ciągle się dostosowywałam, prosiłam że ostatecznie przed 20 kwietnia bo chciałam gościom pokazać. Oczywiście się nie udało i teraz jedno otarcie lakieru i skaza w fornirze.

Na szczęście skaza jest w jakimś niewidocznym miejscu, a otarcie się stało ale udało się je jakoś zamalować. Średnio jestem skora do ustępstw po takim czasie, za dobra byłam i teraz mam, bo nam się aż tak nie spieszyło.

Ostatecznie pewnie będzie ok i p. Artur jeszcze niejedną zabudowę będzie u nas mieć, ale bonusowego cashu na pewno nie damy :no: zabroniłam mężowi.

Kurcze, nie wiem czemu ale dawanie bonusów oprócz uczciwej zapłaty za wykonaną pracę nie mieści mi się w głowie, tzn. nie neguję tego ale teraz świat jest dziwnie zbudowany. Jakoś źle mi się kojarzy :) z dawaniem lekarzowi w szpitalu za lepszą opiekę prowadzące do oczekiwań lekarzy w stosunku do innych klientów. Tfu! Pacjentów :lol2:. Po takich obsuwach raczej bym obcięła płatność :lol2:.

Macie bardzo dobre serce :).

Edytowane przez yokasta

Zawsze za dobrą pracę dajemy :) W szpitalu nie.

Ja wychodzę z założenia, że skoro mamy to możemy się podzielić, ale to moje zdanie i wolałabym uniknąć dyskusji na ten temat. Podobnie mam w kwestii prezentów ślubnych ;)

Wiesz Yokasta ja aż tak tematu nie cisnęłam, bo zawsze są inne wydatki, ale to że pan nie obejrzał płyty przed odebraniem u lakiernika to mnie już zdenerwowało. Mąż 9 lat starszy.

Fotki chyba wieczorem, bateria padła. Za to mąż powiedział że zrobił zdjęcia Fionie.

Jak tak dalej pójdzie to i ja zobaczę tą łazienkę po powrocie do domu :lol:

Mąż właśnie wraca do domu, bo jeździł do szklarza spytać czy już lustro możemy zamówić, ponieważ lustro na styk jest wklejane w płytki i na styk dojść ma ścianka prysznicowa. Szklarz powiedział że odradza najpierw jedno a później drugie, oczywiście zrobić może ale gwarancji nie da. Wolałby najpierw zrobić ściankę i od razu zamontować lustro. Ok, to dowiemy się ile nas ta impreza będzie kosztować (rok temu ścianka miała kosztować chyba 1000 zł) + lustro pewnie z 200. Znając życie znajdę milion rzeczy potrzebniejszych do zrobienia niż ścianka prysznicowa w łazience z której nie korzystamy :lol:

Venus, ja nie złośliwie tylko tak napisałam ;) ale ja się bardzo często dziwię światu. Oczywiście każdy zawsze robi jak uważa :) i nawet nie zamierzałam dyskutować :). Może dlatego najchętniej nie ruszałabym się ze swojej wsi :). No... i ja chyba nie trafiłam jeszcze na takiego, którego warto by było nagrodzić.

Łazienki i Fionki zdjęcia wrzuć koniecznie :).

Yoka :hug: uwierz mi że nie odebrałam tego ani jako złośliwość ani obrazę ;) ja swoje zdanie mam, zawsze mogę wysłuchać zdania innych (jeżeli się ktoś bardzo uprze), ale w tej sytuacji myślę że nie ma to sensu:no:

Zaraz pokażę moją miłość :rolleyes: Chyba będę dziś na kibelku spać :rotfl:

Ściany niet-podparta dechami żeby się przykleiła ;)

Moja miłość:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103804.jpg

Zdjęcia Fionki do obróbki, tu taka surówka :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103823.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103924.jpg - fotel to baza Fiony, tą pozycję musiałam wam pokazać :lol:

Edytowane przez Venus_m