mirela99 11.05.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale piękny ten fornir . Coraz bardziej mi się forniry podobają ... i ta szarość obok ... mniam. A młoda, jak to młoda -cukiereczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.05.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No piękna ta szafka! A Fionka zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 baaardzo piękny fornir:yes: super się komponuje z szarością - zazdraszczam, bo sama nie umiem tak dobrać drewna, żeby do szarego pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Fionka to wczoraj wyjątkowo brykała od rana do godziny 15 bez żadnej drzemki. W ciągu dnia spała 2 godziny, cały wieczór bawiła się z nami i zasnęła też z nami. Nawet 20 min wcześniej i okrutnie miauczała jak chciałam ją pogłaskać Myślałam, że dziś dłużej pośpi...a skąd!! 5:18 Fiona z nami w łóżku (śpi obok łóżka na ręczniku ). Bryka, zaczepia, pcha się pod kołdrę. Na zmianę ja się budzę i mąż, chwilę głaszczemy i ona tak śpi z nami co jakiś czas nas zaczepiając. Ja dziś łapką ze 4 razy po nosie dostałam żeby już wstawać. Dla mnie to nowość że młoda tak krótko spała, normalnie to śpi jak zawsze + w dzień od 12 do 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nihiru jak to nie umiesz? przecież u was piknie jest, w ogóle to idę nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ano nie umiem - myślę nad tarasem do tej szarej elewacji (meble trzeba kupić i podłogę - kiedyś tam - wymienić) i jak bym nie kombinowała, na szarych płytach się kończy:bash: a chciałabym jakiś kontrast dać . a do siebie zapraszam jak najbardziej - wrzuciłam niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Fiona wczoraj podobno siedząc na schodach zobaczyła muchę na oknie i to wyjątkowo nie na zewnątrz tylko od wewnątrz w domu. Sprintem ruszyła na nią skacząc na pion i od razu muchę ubijając. Mucha spadła na parapet, Fionka jeszcze ją łapką dobiła, zwaliła na ziemię i zjadła....mąż nie zdążył jej powstrzymać, podobno działo się to bardzo szybko. Pomyśleć że dzień przed tym kiedy piszczała do muchy za oknem powiedziałam jej "i po co piszczysz i tak byś jej zabić nie umiała"...no to pokazała że się mylimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.05.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Śliczna szafka Świetnie komponuje się z szarością. Fantastycznie macie wszystko zgrane ze sobą Fionka jest cudnista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 nihiru ja też dumałam nad tarasem (marzyłam o szarym drewnie) stanęło na modrzewiu który podobno za 3 lata zszarzeje i żeby rzucić jakiś kontrast ... stawiam na kolorowe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzustaa dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 nihiru ja też dumałam nad tarasem (marzyłam o szarym drewnie) stanęło na modrzewiu który podobno za 3 lata zszarzeje i żeby rzucić jakiś kontrast ... stawiam na kolorowe meble Mirelko - tak krótko, żeby nie zaśmiecać wątku - u mnie problem jest taki że mam już drewno na ścianie (malowane) i dwa rodzaje drewna w dwóch różnych wykończeniach to już mi się wydaje za dużo . w dodatku na pewno nie zrobię wszystkich ścieżek i podestów w drewnie, więc muszę ograniczyć ilość faktur, bo się zrobi bałagan (na elewacji drewno i farba, na tarasie inne drewno, na ścieżkach szare płyty albo żwirek albo cegły - za dużo tego wszystkiego) na szczęście czasu na myślenie mam baardzo dużo, bo nie spodziewam się takiego przypływu gotówki, żeby nas w najbliższych dwóch latach było stać na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj tam nie zaśmiecasz, u nas też taras na tapecie więc o szarzonych dechach i innych rozwiązaniach chętnie posłucham Ja docelowo chciałabym na tarasie mieć: stół dla 6 osób (na śniadania i obiady), taki który stałby całe lato rozłożony. Leżankę drewnianą, sofę 2 fotele ławę i ławkę do siedzenia...i duuuuuuży parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Kota u męża, rozwalona i miaucząca na jakiekolwiek głaskanie - przecież śpi i najważniejsza http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0275.jpg zdjęcie z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ja drewno kocham ale własnie na elewacji, na podłodze - ma go być mało i ma być wyeksponowane. Wszędzie pełno drzewa - mnie to przytłacza. A właśnie mieszanie kolorów drewna to dla mnie po prostu masakra. Trzeba z tym bardzouważać. dlatego u mnie okna plastikowe, drzwi białe, jedynie blaty, schody i dwie podłogi w drewnie. Staram się to wszystko z sobą połączyć. Ten taras modrzewiowy też mi się niezbyt ładnie wkomponuje, ale jak pisałam liczę na zszarzenie. Na pewno juz nie kupie krzeseł w kolorze drewna. I u mnie ścieżki będą dębowe (plastry dębu) - to jak na mój gust już za dużo, ale na razie na nic innego nas nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 oj tak wiem o czym piszecie, też tak nie lubię mieszać. Dlatego palisander się powtarza U nas taras pewnie z kostki, na drewno to nas długo długo nie byłoby stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Justyno, bardzo bardzo bardzo fajnie wyszła ta szfka podumywlkowa:)A kicia jest debeściakiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Magdo w wołaczu Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Fionka cudniasta, fronty szafki bardzo ładne, aż sama się zaskoczyłam, że mi się tak podoba bo ogólnie nie lubię forniru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Ładna szafeczka (o dziwo, bo ja forniru wybitnie nie lubię ) i kolorystycznie b. fajnie dobrane . Fionka boska. U nas młoda codziennie wstaje o 5. Ale jeśli za dużo bryka (bo drugi raz nie uśnie, nie ma siły) to wychodzę z nią z sypialni i zamykam drzwi i wtedy idzie brykać do gościnnego. Dzisiaj to nie wiem co jej się stało, w nocy cholernie niegrzeczna, w dzień to nawet nie mówię zniszczenia na gąbce tapicerskiej, podgryzanie krzeseł, cały czas uciekała i nie dała się dotknąć siły do niej nie mam. A jak już mi podskoczyło ciśnienie do granic możliwości to poszła spać . Mirelko u mnie jest tyle kolorów drewna, że byś oszalała na bank hihihi Edytowane 11 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Co wy z tym fornirem ja lubię od zawsze fornir to przecież drewno tylko na wierzchu Yoka to Lola nieźle psoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts