TwoOfUs 11.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jaka fajna kicia a jakie ma mrożące spojrzenie Fornir wyszedł super, no i lustro w przedpokoju pięknie się wpasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 to jest "dostojne" spojrzenie, mrożące to ma mama Fionki, bo ma lodowe oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Baba jak będzie zostanie dziś kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 11.05.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Psotka śliczna! Fornir też bardzo mi się podoba. Nie wszystko co kojarzy się z prl-em jest brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wystarczy spytać Narendil (zaglądasz tu jeszcze?! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.05.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Piękny ten PRL-owski fornir . Fajnie jakbyś jakoś więcej tej łazienki objeła, tak poglądowo Fiona koffana. Mój M zgodził się na 'anglika' (będzie za 100 lat), a ja musiałam przystać na Haskiego (również za 100 lat) Uwielbiam Twoją i Yokasi kicie. Proszę dużo fotek z damami w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) to jest "dostojne" spojrzenie, mrożące to ma mama Fionki, bo ma lodowe oczy O mamo takie lodowe muszą być niesamowite. Ale na tej fotce Fionka patrzy zupełnie jak moja kicia gdy mówię "tuńczyka dziś nie będzie :p" Edit: o na tej http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5103869.jpg spojrzenie w stylu " jak to tuńczyka nie będzie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/military/smileys-military-325036.gif" Edytowane 11 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.05.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wracam z zakupów. Kupiłam boski stojak na papier toaletowy w tikeju, mężu się Nie podoba, cena 60 zl jednak kosmiczna Nie jest wiec nawet na pol roku się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mężowa 18stka dziś Imprezy nie wyprawiam, bo urodzin hucznie nie obchodzimy, imienin w ogóle Mąż zaraz jedzie oglądać samochody, żartuję sobie że niedaleko do kryzysu wieku średniego to pewnie wróci czerwonym kabrioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Venusku łazienka BOSKA Czy blat pod umywalke oblozony jest plytkami? (piekny ten szary kolorek) Mozesz podac jakie masz plytki w tej lazience? (biale ,szare itp ) Szczeze powiedziawszy nie jestem zwoenniczka kotow (sama nie wiem czemu ) ale ile razy ogladam Twoja kicie zaczynam sie zastanawiac czy nie sprawic sobie do nowego domu takiego bobaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Pszczółko ten przycisk to jakiś taki normalny standardowy do Geberitu, nie Grohe. Był jeszcze taki z dwoma ale o różnej wielkości i dlatego wolałam pojedyńczy. Zresztą ja lubię porządnie spłukać Na pewno nie był drogi Nasz jest biały z chromowaną obwódką wokół przycisku. ano właśnie widzę, że biały ze srebrną obwódka fajnie wygląda. Ja przycisku grohe nie szukam właśnie geberit ewentualnie kludi bo w podobnej cenie znalazłam. Wasz super wygląda i muszę go poszukać w sklepie. Do czego to doszło, żeby zachwycać się przyciskiem do kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Nie musicie tak bronić forniru i nie każdemu musi się podobać i kojarzyć tak samo. Mnie to ni grzeje ni ziębi co kto ma w domu ważne żeby właścicielowi się podobało . W połączeniu z bielą wygląda OK, w Twojej łazience Venus mi się nawet podoba . Fionka prześliczna. Prze! Duża panna a jeszcze dzieciak . Lola własnie na mnie zasnęła a od dwóch dni uciekała przede mną, nie dała się dotknąć, głaskać, mały diabełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Venusku łazienka BOSKA Czy blat pod umywalke oblozony jest plytkami? (piekny ten szary kolorek) Mozesz podac jakie masz plytki w tej lazience? (biale ,szare itp ) Szczeze powiedziawszy nie jestem zwoenniczka kotow (sama nie wiem czemu ) ale ile razy ogladam Twoja kicie zaczynam sie zastanawiac czy nie sprawic sobie do nowego domu takiego bobaska Kakusku dziękuję. Płytek niestety nie pamiętam, na pewno ta blatowa i podłogowa (to jedna i ta sama) to gres chyba lapatto w kolorze antracytowym z takimi świecącymi przecierkami kupione w Galerii Venis, nie wiem czy nie Porcelanosy, a pudełek na pewno już nie mam. 115 zł za m2 chyba. Ścienne gdzieś na oko kupione pamiętam że nazywały się Snow White ale to oznaczenie koloru. Firmy nie pamiętam. Podłogowe 60x60 ścienne 30x60. Co do kici, to fajnie wygląda na zdjęciach. Mnie Fiona dziś denerwuje, włazi na blat kuchenny a nie wolno. W końcu zrobiłam tak jak by podobno matka zrobiła kotu, wzięłam za skórę na karku (nie cierpię tego robić i na to patrzeć jak ktoś tak robi brrrrr) i zawarczałam na nią, a jakie MIAUUUUUUUUUUUUU usłyszałam. Niewątpliwie kotek ma swoje plusy i minusy, ja zdecydowanie potrafię jej te minusy wybaczyć, ale wkurzam się średnio raz dziennie ano właśnie widzę, że biały ze srebrną obwódka fajnie wygląda. Ja przycisku grohe nie szukam właśnie geberit ewentualnie kludi bo w podobnej cenie znalazłam. Wasz super wygląda i muszę go poszukać w sklepie. Do czego to doszło, żeby zachwycać się przyciskiem do kibelka Pszczółko tak to jest jak się zaczyna wykończeniówka, później trochę przechodzi....chociaż ja już byłam obojętna do sofy w salonie i co? zamówiłam i anulowałam...to chyba jednak nie przechodzi Nie musicie tak bronić forniru i nie każdemu musi się podobać i kojarzyć tak samo. Mnie to ni grzeje ni ziębi co kto ma w domu ważne żeby właścicielowi się podobało . W połączeniu z bielą wygląda OK, w Twojej łazience Venus mi się nawet podoba . Fionka prześliczna. Prze! Duża panna a jeszcze dzieciak . Lola własnie na mnie zasnęła a od dwóch dni uciekała przede mną, nie dała się dotknąć, głaskać, mały diabełek. Z Lolą to macie wesoło Yoka możesz pisać jak uważasz, ten wątek nigdy nie miał służyć wypisywaniu wyłącznie pochwał. Jak sama napisałaś to nie jest tak że coś nie pasuję, tylko Tobie się nie podoba aż tak jak mi. Wielu rzeczy to forum mnie nauczyło. Swoje zdanie trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Tak jak się spodziewałam - super. Czekam na zdjęcia łazienki z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Migotko dużo ich nie będzie Baba kupiona, wygina się pięknie. Ja jeszcze góry nie posprzątałam..kuchnia wygląda jak po przejściu tornada - gotowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Venusek, Twoja łazienka....jest ZAJE...pieeeeeekna po prostu. Czekam na wiecej fotek-i juz swoja przestane na pewno lubic. Bu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tiaaaaaaa bo pewnie masz gorszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Widziałam babę Ciekawe komu bardziej się podoba Tobie czy mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.05.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No to dałaś czadu z tą łazienką super. Fornir prezentuje sie świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Venusku dziekuje.Plytki baldecor maja w nazwie snow white wiec moze to wlasnie te Twoje Wyobrazam sobie jak potrafi broic taki maly kociak ale jak nie wybaczyc takiemu szaraczkowi U nas w domu nie bylo nigdy kotow oprocz dachowcow ktore byly przyprowadzane gdy na jesien pojawiala sie jakas przyblakana myszka Moja babcia miala natomiast w bloku 3 kociaki i pamietam ze tak fajne mruczaly lezac na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts