hazeleyes1982 12.05.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tiaaaaaaa bo pewnie masz gorszą w innym stylu, niestety:bash: no coz, jak to mówia...w nastepnym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za opinie Hazelku ja żebym miała jeszcze jedną łazienkę do zrobienia to chciałabym waszą SPA, widzisz nigdy się nie dogodzi. Pewnie nawet gdybym 7 ich miała to i tak zawsze byłby jakiś niespełniony pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Venusku, w natłoku tych wszystkich inspiracji ... Ty mi przypomniałas, ze taka łazienka z fornirowymi dodatkami zawsze mi sie podobała. Niech Wam dobrze słuzy-bo o to, ze sie nie znudzi albo przestanie kiedykolwiek podobac, jestem spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hazelku Kakusek nie to chyba nie to, nie wiem czy te ścienne nie były z Halconu. W każdym razie podłogowe mają strukturę lappato, a ścienne poler Chciałam i podłogowe błyszczące ale jakoś wyjście z prysznica mnie martwiło, zwłaszcza że nie chcę żadnego dywaniku W ogóle to sobie uświadomiliśmy, że mamy odkurzacz centralny...i ani razu go nie użyliśmy. Ja jestem tak przyzwyczajona do ręcznego że nie mogę się przestawić na ten (a trochę kosztował, jak to odkurzacz ) Zresztą wolę na mokro zmywać od razu, raz zbieram cały brud, a później właściwie myję. Pomyśleć, że jak mąż mówił nie róbmy to byłam gotowa ślub odwołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dobrze, żeby was nie zaniedbać wrzucam fotki mojego stojaka na papier toaletowy w dolnej łazience gościowej. Mąż twierdzi, że nie pasuje, a moim zdaniem pasuje (patrz dozownik podstawa). Jak się uprze to zmienimy na nowoczesny, ale już rok się zebrać nie może więc korzystam, zwłaszcza że kosztował całe 59 zł http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133994.jpg - nie ma to jak sedes z rana prezentować. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133995.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133988.jpg - te baby teraz takie bezwstydne. Prężą się nie przy swoich chłopach http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133996.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133990.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133986.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5133987.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5134001.jpg Podsumowując z łazienki jestem bardzo zadowolona. Biorąc pod uwagę ile nerwów mnie kosztowała (był i profesjonalny projekt który odrzuciłam, było i milion moich uwzględniających również łazienkę w stylu pop-art wiem ja to mam pomysły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Venusku jestem pod wrażeniem - naprawdę Jak Agawi pisze - zrobiłam karpika i lekką zawieszkę przy oglądaniu łazienki i tego forniru Niesamowity efekt - kolor forniru - świetny Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Venusko wyszło PIĘKNIE:jawdrop: mam taki sam stojak na papier ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 13.05.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Venusko, super łazienka! takim stojakiem i ja bym nie pogardziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.05.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Stojak pasuje, trochę przełamuje i jest elegancki . Fionka to fajna babka . Też gonię ze stołu i ławy ale wiem, że jak mnie nie będzie to i tak wejdzie. I o ile na stole jest pusto to niemal nie mam nic przeciwko ale jak jest jedzenie - drżyjcie narody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Aguś dziękuję Karolek kochana przynajmniej odrobinę mniej będę zazdrościć wam tej łazienki z konsolą i pięknymi kaflami Madi Yoka my nigdy nie pozwalamy na stół, na stoliki nocne, blat w kuchni. Może na parapety do woli i na biurko w komputerowym (zresztą tu sobie bazę wybrała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.05.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Też nie pozwalam ale co z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ależ niesamowicie się w tym fornirze odbija światło, myślałam nawet, że to lustro . Czy możesz napisać skąd ten cuuuuudny stojak na papier- proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Mrówko z tk maxxx Na pewno był taki jeszcze jeden ale lekko obity ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a już miałam nadzieję, że będzie łatwiej dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.05.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Venus,przepiękna łazienka - elegancka, świetlista, "światowa", że tak powiem. Bosko wyszło!!!!!!Świetnie zagrała biel z fornirem. Brawo za dodatki! A teraz, Psze Pani, mam pytanie - czy Pani zamieszczała zdjęcia kuchni w pełnej krasie, tj. w całej okazałości? Bo ja bym chętnie luknęła, a na 1 stronie widzę tylko ją w urywkach - zrobisz fotki z dalszej perspektywy, tak, by kuchnię złapać całą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.05.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 No pięknie wyszło. Naprawdę A baba dopełniła całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Łazienka super. CO do stojaka to ja męża stronę trzymać będę Ale całość świetnie, a fornir REWELACJA. O zdjęcia kuchni też błagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Wróciliśmy z kina, jutro poodpisuję poszczególnie Fotki najprędzej w weekend, bo do zdjęć światło dzienne musi być i mąż, bo jak ja zrobię zdjęcia to zawsze słyszę "najbrzydsze wrzuciłaś na forum" Mrówko a Ty byś chciała taki stojak? Bo ja mogę kupić, jak dopadnę nieobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 o matko czy ja bym chciała- no pewnie jak byś tylko mogła i znalazła jeszcze w tk to bym była mega szczęśliwa. Miałabym do Ciebie jeszcze jedną prośbę- mogła byś ten stojak pomierzyć tzn. - wysokość i szerokość na dole i u góry. Nie chciałabym zawracać Ci niepotrzebnie głowy jeżeli u mnie by się koło kibelka nie zmieścił.W przyszłym tygodniu mam montaż właściwej miski wc, a ona jest trochę większa niż ta którą mamy teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 55 cm od podłogi ychwyt na papier, w najwyższym punkcie 62 cm, szerokość ok 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts