Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki Venus, niestety u mnie za wąsko, teraz przy mniejszym kibelku mam 19 cm od brzegu muszli u góry( nie wliczając deski to dojdzie jeszcze ze 2 cm). Myślałam żeby go postawić bokiem ale to tez nic nie da po podstawa za szeroka i rolka by wisiała prawie nad brzegiem muszli. Dziękuje jeszcze raz za dobre chęci, cudny jest ten stojaczek i cudna cena ech

Ps. idealnie by mi pasował do powieszonych ostatnio kinkiecików :cry:

Edytowane przez mrówka75

Chwaliłam łazienkę?

Bo już się pozbierałam i mogę wypowiedzieć :lol2:

To Ci powiem :jawdrop:

wystarczy spytać Narendil (zaglądasz tu jeszcze?! ) ;)

Zaglądam :p Tylko pisać ciężko, że szczęką na klawiaturze!

O co spytać?

Venus,

przepiękna łazienka - elegancka, świetlista, "światowa", że tak powiem. Bosko wyszło!!!!!!

Dziękuję :hug:

No pięknie wyszło. Naprawdę :yes: A baba dopełniła całości :lol2:

:hug: myślę czy tej drugiej baby nie dokupić (mąż będzie już całkiem zdominowany).

Łazienka super. CO do stojaka to ja męża stronę trzymać będę ;-) Ale całość świetnie, a fornir REWELACJA. O zdjęcia kuchni też błagam.

Migotko ile gustów tyle zdań, mi się ten stojak podoba :p

łazienka cudowna. Drugi raz szczękę zbierałam z biurka. Nie mogę się napatrzeć na ten fornir :).

Moje sierści na stół nie wchodzą, ale ... na blacie są bardzo często. I im pozwalam, przyznaję się :).

U nas Fiona wie że nie wolno a i tak cichaczem próbuje :lol: i jak wchodzę na próg to słyszę "mmmmmm" i zwiewa gdzie pieprz rośnie :)

Chwaliłam łazienkę?

Bo już się pozbierałam i mogę wypowiedzieć :lol2:

To Ci powiem :jawdrop:

Zaglądam :p Tylko pisać ciężko, że szczęką na klawiaturze!

O co spytać?

Jak to co pisać, meldować że się jest :D

Venus, dzięki za aktualizację na stronie 1. Bardzo pomocne, zwłaszcza dla tych którzy nie są od początku. Pytań kuchennych ciąg dalszy - czy ty masz piekarnik obok lodówki? Czy tak można, w sensie nie ma żadnych przeciwwskazań?? Co do stojaka na papier to ufff, że udało mi się schować za męża;-)

A takie szpary to ile mają? Rozumiem, że nie narusza to zasad gwarancji, tylko gdzieś kiedyś słyszałam, że to niedobrze i skraca to żywotność sprzętów w dalszej perspektywie - a te jak wiadomo zawsze psują się już po gwarancji. Byłam ciekawa czy też mieliście taką wątpliwość. A mnie właśnie też takie rozwiązanie chyba najbardziej pasuje...