mrówka75 13.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 idę mierzyć do łazienki czy się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a mogłabyś zmierzyć jeszcze średnicę podstawy-pllliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) dzięki Venus, niestety u mnie za wąsko, teraz przy mniejszym kibelku mam 19 cm od brzegu muszli u góry( nie wliczając deski to dojdzie jeszcze ze 2 cm). Myślałam żeby go postawić bokiem ale to tez nic nie da po podstawa za szeroka i rolka by wisiała prawie nad brzegiem muszli. Dziękuje jeszcze raz za dobre chęci, cudny jest ten stojaczek i cudna cena ech Ps. idealnie by mi pasował do powieszonych ostatnio kinkiecików Edytowane 13 Maja 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 no szkoda, jak będzie coś podobnego to zrobię fotkę i pokażę Stojak musi mieć trochę luzu, inaczej byłoby niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 byłabym wdzięczna jak byś znalazła jakiś stojący w podobnym stylu to proszę pamiętaj o fotce dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 of korz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 łazienka cudowna. Drugi raz szczękę zbierałam z biurka. Nie mogę się napatrzeć na ten fornir . Moje sierści na stół nie wchodzą, ale ... na blacie są bardzo często. I im pozwalam, przyznaję się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Chwaliłam łazienkę? Bo już się pozbierałam i mogę wypowiedzieć To Ci powiem wystarczy spytać Narendil (zaglądasz tu jeszcze?! ) Zaglądam Tylko pisać ciężko, że szczęką na klawiaturze! O co spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Venus, przepiękna łazienka - elegancka, świetlista, "światowa", że tak powiem. Bosko wyszło!!!!!! Dziękuję No pięknie wyszło. Naprawdę A baba dopełniła całości myślę czy tej drugiej baby nie dokupić (mąż będzie już całkiem zdominowany). Łazienka super. CO do stojaka to ja męża stronę trzymać będę Ale całość świetnie, a fornir REWELACJA. O zdjęcia kuchni też błagam. Migotko ile gustów tyle zdań, mi się ten stojak podoba łazienka cudowna. Drugi raz szczękę zbierałam z biurka. Nie mogę się napatrzeć na ten fornir . Moje sierści na stół nie wchodzą, ale ... na blacie są bardzo często. I im pozwalam, przyznaję się . U nas Fiona wie że nie wolno a i tak cichaczem próbuje i jak wchodzę na próg to słyszę "mmmmmm" i zwiewa gdzie pieprz rośnie Chwaliłam łazienkę? Bo już się pozbierałam i mogę wypowiedzieć To Ci powiem Zaglądam Tylko pisać ciężko, że szczęką na klawiaturze! O co spytać? Jak to co pisać, meldować że się jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 niedługo sofa powinna być w weekend mejbi siedziałam wczoraj w salonie, próbowałam to sobie wyobrazić i .... nie ma miejsca na ludwiki Za to uświadomiłam sobie, że ścianka tv powinna ostatecznie wyglądać ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.05.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Venus, dzięki za aktualizację na stronie 1. Bardzo pomocne, zwłaszcza dla tych którzy nie są od początku. Pytań kuchennych ciąg dalszy - czy ty masz piekarnik obok lodówki? Czy tak można, w sensie nie ma żadnych przeciwwskazań?? Co do stojaka na papier to ufff, że udało mi się schować za męża;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Migotko tak mam piekarnik i mikrofalę "na sobie" obok lodówki. Mam też zachowane szpary wentylacyjne dla lodówki, żaden serwisant nie może mi nie uznać gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.05.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Venus,pokażesz z bliska zlew + baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Hmn...jak zrobię fotki. Bateria na pewno Kludi, a umywalka 60 x 34-35 konglomeratowa kupowana w dawnym TTW OPEX (teraz TTW HOME), seria dedykowana do hoteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Masz spiralną baterię, tak? (dobrze pamiętam??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie...taką zwykłą, spiralną mam w kuchni aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Kochana Ty mnie o kuchnię pytasz a ja o łazience dolnej nawijam Zlew Schock biały jakaś rok temu nowa seria, kosztował ok 1600 zł. Bateria Omnires ok 900 zł, spiralna wysoka, kupowana na miejscu razem ze zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a tośmy się dogadały:) - grunt, że jest porozumienie!O kuchenną mi chodzi:)A jak wysoka jest bateria, i czy jest wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 jest info o łazience...to juz nie musze pytac o umywalkę Mam jeszcze pytanko o ta szarą część przy fornirze ten"blat" ...z czego jest wykonany??? Fornir idealnie mi pasuje własnie z tą szarościa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A takie szpary to ile mają? Rozumiem, że nie narusza to zasad gwarancji, tylko gdzieś kiedyś słyszałam, że to niedobrze i skraca to żywotność sprzętów w dalszej perspektywie - a te jak wiadomo zawsze psują się już po gwarancji. Byłam ciekawa czy też mieliście taką wątpliwość. A mnie właśnie też takie rozwiązanie chyba najbardziej pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts