Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łazienka fajna - ten fornir i szarość - świetnie :yes::)

ja do tej pory bałam się fornirów ale lektura forum baaardzo moje jego spostrzeganie zmieniła:)

Myślę dokładnie tak jak Pasi :yes: Z ust mi to wyjęła :lol2:

Witaj Venusko :)

Jak pięknie,domowo u Ciebie :o.Dostojnie i elegancko-kilmat chyba pasuje do właścicieli :)

Kotek WSPANIAŁY SŁODZIAK :hug:.Już zdobył moje serducho:)

To mówiłam ja-kociara :D Właścicielka pięknej kotki rasy................yyyyyyyyyyyyyyy dachowiec :D

Venusko!

Brzuszek rośnie, choć jak na razie cycki (wciąż) większe więc-jak na razie mało kto zauważa moją ciążę :lol2: :(

Mój Mąż twierdzi,że jak na razie wzrok i tak koncentruje się na biuście :lol2: bo zwraca się uwagę na coś dużego :D :cool:

Jak ja Ci tego zazdroszczę! Pozytywnie oczywiście :)

U mnie w ciąży to rósł brzuch, praktycznie od razu, a biust prawie w ogóle.

A tak się cieszyłam, że przynajmniej w ciąży będę miała czym oddychać :p

I d.pa, a raczej brzuch :p

Kochana mogę przywieźć :yes: jest dosyć spory, chociaż dla tylu osób będzie ciężko na jedną turę wygrylować, to nic poczeka się, zapcha ciastem :)

Alu tylko ja będę ok 18 :( tak myślę może już dziś byśmy Ci go przywieźli? Tylko bez siedzenia, bo wracam ok 18 i będę ciasteczka robić :lol: więc się nie przejmuj, buziaki :hug:

Edytowane przez Venus_m

Dzustaa szafka nad półkami otwartymi jest otwierana :) na bok. Ile ma szerokości powiem w weekend :)

Otwieranie szafek górnych mam różnie, te na tej ścianie z lodówką i piekarnikiem do góry, ta nad otwartymi półkami na bok i dalej już tylko na boki :)

znalazłam ławę do salonu :rolleyes: cena jest powalająca 200 zł :yes: