Venus_m 17.05.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 o serialu friends Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 łazienka fajna - ten fornir i szarość - świetnie ja do tej pory bałam się fornirów ale lektura forum baaardzo moje jego spostrzeganie zmieniła:) Myślę dokładnie tak jak Pasi Z ust mi to wyjęła Witaj Venusko Jak pięknie,domowo u Ciebie .Dostojnie i elegancko-kilmat chyba pasuje do właścicieli Kotek WSPANIAŁY SŁODZIAK .Już zdobył moje serducho:) To mówiłam ja-kociara Właścicielka pięknej kotki rasy................yyyyyyyyyyyyyyy dachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ooo Sylwiaaaa jak piłeczka? Dziękuję za komplementy. Odnośnie dachowców i kundelków zwłaszcza, to można mówić że mój to jest rasy candleberry (kandel bery = kundel bury) miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Venusko! Brzuszek rośnie, choć jak na razie cycki (wciąż) większe więc-jak na razie mało kto zauważa moją ciążę Mój Mąż twierdzi,że jak na razie wzrok i tak koncentruje się na biuście bo zwraca się uwagę na coś dużego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 oj Lejdi Lejdi Ty i ten Twój biust tłukący kieliszki może załóż mu osobny wątek na fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Venusko! Brzuszek rośnie, choć jak na razie cycki (wciąż) większe więc-jak na razie mało kto zauważa moją ciążę Mój Mąż twierdzi,że jak na razie wzrok i tak koncentruje się na biuście bo zwraca się uwagę na coś dużego Jak ja Ci tego zazdroszczę! Pozytywnie oczywiście U mnie w ciąży to rósł brzuch, praktycznie od razu, a biust prawie w ogóle. A tak się cieszyłam, że przynajmniej w ciąży będę miała czym oddychać I d.pa, a raczej brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 U mnie mąż nie narzeka, ale jestem wystraszona wizją jeszcze większego chyba do ciąży muszę się odchudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Łazienka dolna.....hmmmm naoglądałam się ylyganckiej łazienki Mrówki i pragnę jakiś świeczników, takich ładnych kielichów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 oja niewierna zapomniałam że mam 2 świeczniki z prawdziwego srebra chomikowanie czasem popłaca ...albo te z jadalni przestawię, a baba powędruje do salona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Venusku czy Ty masz może grilla przenosnego i mogłabys przywieżć, bo okazało się, ze my swój grill mamy w Gdyni Moze po Cie pzryjechać? Czy mąż Cię odwiezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Kochana mogę przywieźć jest dosyć spory, chociaż dla tylu osób będzie ciężko na jedną turę wygrylować, to nic poczeka się, zapcha ciastem Alu tylko ja będę ok 18 tak myślę może już dziś byśmy Ci go przywieźli? Tylko bez siedzenia, bo wracam ok 18 i będę ciasteczka robić więc się nie przejmuj, buziaki Edytowane 17 Maja 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 17.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witaj Venus, co jakiś czas zaglądam do ciebie i się zachwycam ostatnio łazienką gościnną - czy możesz zdradzić skąd ta Baba? pasowałaby taka i do mnie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Kajka helloł Baba z Hołm end Ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 18.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Venus, czy szafka narożna nad półkami jest otwierana, czy to blenda? Jeśli otwierana, to jaka jest szerokość drzwiczek?http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3269444.jpgCzy drzwiczki w górnych Twoich szafkach otwierają się wszystkie tradycyjnie, tj. na boki czy do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Dzustaa szafka nad półkami otwartymi jest otwierana na bok. Ile ma szerokości powiem w weekend Otwieranie szafek górnych mam różnie, te na tej ścianie z lodówką i piekarnikiem do góry, ta nad otwartymi półkami na bok i dalej już tylko na boki znalazłam ławę do salonu cena jest powalająca 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Pokazuj co to za cudo za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 póki mąż nie zaakceptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.05.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A klepnie to dziś? Bo i tak niebawem wszystkie z forum wywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.05.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 no miauczę aby klepnął ale weź i się doproś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts