Dzustaa 18.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Venus, dziękuję za odpowiedź. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Mężu, klepnij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Mężu Venus, miau, miauuu, miaaauuuuuu http://broszka.pl/upload2/k/kara/galeria/7559/lrg_tpeppyidooqiutpyowvbp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif ale błagają http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/bwahaha.gif - a męzu Venus bawił się i swawolił z nami i ławy mu nie w głowie były:rotfl: ale było fajniesię spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 jaka tu manifestacja Owszem mężu nie w głowie były ławy Też się cieszę że się wreszcie spotkałyśmy buziaki dla wszystkich wczoraj obecnych i obecnych myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.05.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Venusko,no to rozumiem, że wybawiona po wczorajszym przystąpisz dziś do sesji foto kuchni? W końcu weekend i dobre światło jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 hmn...jak wrócimy (bo jutro mamy komunię w rodzinie) i posprzątam to coś zrobi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Justyś baaardzo miło mi było Was poznać w realu i spróbować Twoich smakołyków:yes::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Pasiulku nam również było miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Justynko moja sąsiadko, dzięki za wspaniale wypieki i za to, że byłaś, mam nadzieję, ze się szybko spotkamy, bo mam niedosyt po wczorajszym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 I ja mam niedosyt bo mnie nie było czemu tak daleko do Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Środek kraju to daleko? To co jakby spotkanie było w Toruniu? Yoka nie masz usprawiedliwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Dojrzałam w końcu, żeby się ujawnić. Twój wątek podglądam już od dłuższego czasu (yokasta- twój też prawie znałam na pamięć, magdyzzz, emirandy i jeszcze paru innych). Mam wrażenie, że was wszystkie dobrze znam, więc chciałam żebyście wy mnie też poznały. Venus_m- piękny dom! I mało brakowało a dzięki tobie nasza rodzina by się powiększyła- o kota oczywiście! Mam nadzieję, że niebawem zaproszę was do mojego dziennika bo czeka mnie "najprzyjemniejszy" etap budowy czyli wykańczanie a nie mam o tym zielonego pojęcia chociaż dzięki waszym wątkom coś zaczynam "załapywać"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nesska witam Oczywiście melduj jak najszybciej że wątek czeka na nasze przybycie chociaż patrząc na naszą zgodność na forum to i tak Ci się dużo nie rozjaśni. O mało, co ostatecznie powstrzymało was przed naszym największym szczęściem (ja Fionę noszę cały czas i całuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A przybyłam się pozachwycać Twoją najnowszą łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 pozwalam dziś kupiłam do niej świeczniki, baba powędruje do salonu Kupiliśmy też zwisy nad barek w kuchni, tego larixa co mamy wywalimy w pierun. Na razie nie pokażę jakie bo oznaczenie zwis ma stricke techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Hej Venusku przyszłam Cię wyhagować wieczorkiem :hug: i powiedzieć że strasznie mi miło było Cię poznać, porozmawiać, wypić małe co nieco http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif i chyab jak my wszystkie czuję kurcze niedosyt po tym naszym spotkaniu - więc chyba musimy zacząć planować następne Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.05.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 bożeeeeeeeee właśnie poskładałam stertę ubrań z pralni, mieć mało ubrań niedobrze, mieć dużo też bo składania co nie miara padam. Myślimy poważnie o rodzeństwie dla Fionki, siostrzyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wy nie macie gdzieś bliżej tych spotkań niebawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts