Venus_m 23.05.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Miała być taka z Mango za 270, najwidoczniej nie jest mi pisana (gdzie ja niby w S miałabym wejść, na szczęście nie było). Zamiast tego będę mieć eamsiora http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/61423782_10-63650295_MQ-63940465_06-63622664_74.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.05.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ło rety, czy to ja taka zakręcona po zarwanej nocy? Ja chcę zobaczyć tą zieloną sukienkę na metalowych nóżkach Kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dzwoniłam i w dkwadrat dostawa pod koniec lipca więc zadzwoniłam do decollab, mają na stanie przesyłka gratis, a krzesło 287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Fajnie! Czy już za chwileczkę, już za momencik będzie się venus w sukience kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja myślę, że Fionka będzie chciała sobie to krzesło jako bazę przywłaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Lubi limonkowy? __ __ Hmmm jakieś 5 miesięcy. Choliwa. Chyba za bardzo usprawniliśmy Lolkę (codzienne treningi na mięśnie czyli trzymacie ulubionej zabawki odrobinkę wyżej niż może podskoczyć). Efekt jest taki, że Ona ma 4 miesiące a ja odrapany blat na rancie bo nauczyła się wskakiwać. I nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to, że może włączyć płytę el. . __ __ Materiał w sukience wygląda na przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Czy limonkowy to nie wiem, na pewno wszystko co ja okupuję a jak jeszcze przy zlegnieciu jest chroniona przez podłokietniki to bajka. U mojej mamy w mieszkaniu siada na szarych fotelach i śpi, czasem mam problem żeby ją odróżnić i nie zgnieść U nas tylko ściany wybrudzone, bo Fionka jak schodzi z parapetu to zawsze się łapkami przednimi najpierw o ścianę zapiera taki urok kota. Płyta nie ma blokady przed dziecmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Moja płyta tez jest notorycznie wyłaczana (nie włączy się jak nie ma garnka). Szczególnie jak rosół na wolnym ogniu gotuję. Wczoraj wynosiłam z garderoby So ciuchy przed malowaniem i ... okazało się, ze brzydal się zsikał na spódniczki . Tydzień temu So go zamknęła w garderobie i siedział biedak 10 godzin w uwięzi. No i się zsikał. A wczoraj to dopiero do naszych nosów doszło . U nas lubią takie kubełkowe fotele/krzesła i .. wszelakie folie. No i Bandrzior siedzieć lubi na tych słupach co to pod taras mamy wylane. Wczoraj z So przeszło godzinę siedział i oglądał wszystko wkoło. A Brzydal ... latał po trawce za muszkami . Nagram filmik to zobaczycie jak wysoko skakał . I lubi się tarzać w gorącej od słońca ziemi . Wiesz co ? Ja też bym wolała imsika zamiast sukienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ja bym Fionki nie puściła, już widzę jej wściek i skok na płot sąsiada, a samców kotów pewnie płodnych u nas nie brak ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Sofa powinna być w ten łykiend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Świetna ta sukienka, ale chyba też wolałabym krzesło zamiast niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 imsior chociaż za sukienką moje serce płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Może jeszcze niechcący kiedyś na nią trafisz w dobrym rozmiarze, a do tego czasu mąż zapomni, że zamieniłaś ją na krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 a od czego jest zwrot pit :no: obiecałam sobie, wszystko na dom, żebym później nie rozpaczała że nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Venus, dokonałaś jedynego słusznego wyboru . Czekam równiez na fotkę zielonego cuda. A gabinet zapowiada się bardzo ładnie, choć do mnie ten stół nie gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ale to nie konkretnie ten musi być, to chodzi tylko o kierunek zresztą ten stół pewnie na końcu Na razie szafa i krzesło, reszta pierdów jest. Ważne to pozbyć się segregatorów z wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Nie moje te limonkowe klimaty, ale i tak okrutnie zazdroszczę Ci eamesa Zestawienie fajne, może tylko stół zrobiłabym inny, a właściwie nogi jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Justynko - fajne to połączenie gabinetowe A mnie się właśnie ten stół i nogi w tym zestawie najbardziej spodobały i oczywiście krzesełko - bardzo oryginalne połączenie i moim zdaniem będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ważne że nikt nie powiedział "nie pasuje", tylko "mi się nie widzi" ok, za to mnie się widzi a stół i tak będzie za tyleeeeeee czasu a to dopiero prototyp adme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabezkota 23.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 witaj Venus:) z tej strony Twoja raczej niedaleka sąsiądka, której jakiś czas temu udzielałaś info na pewien temat:) "po Tojemu"- pomysł na komputerowy podobi mi się okrutnie:D masz dziewczyno wyczucie smaku i stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts