Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lubi limonkowy?

__ __

Hmmm jakieś 5 miesięcy. Choliwa. Chyba za bardzo usprawniliśmy Lolkę :lol2:(codzienne treningi na mięśnie :lol2: czyli trzymacie ulubionej zabawki odrobinkę wyżej niż może podskoczyć). Efekt jest taki, że Ona ma 4 miesiące a ja odrapany blat na rancie bo nauczyła się wskakiwać. I nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to, że może włączyć płytę el. :(.

__ __

Materiał w sukience wygląda na przyjemny.

Czy limonkowy to nie wiem, na pewno wszystko co ja okupuję :lol: a jak jeszcze przy zlegnieciu jest chroniona przez podłokietniki to bajka. U mojej mamy w mieszkaniu siada na szarych fotelach i śpi, czasem mam problem żeby ją odróżnić i nie zgnieść :lol2:

U nas tylko ściany wybrudzone, bo Fionka jak schodzi z parapetu to zawsze się łapkami przednimi najpierw o ścianę zapiera :lol: taki urok kota.

Płyta nie ma blokady przed dziecmi?

Moja płyta tez jest notorycznie wyłaczana (nie włączy się jak nie ma garnka). Szczególnie jak rosół na wolnym ogniu gotuję.

Wczoraj wynosiłam z garderoby So ciuchy przed malowaniem i ... okazało się, ze brzydal się zsikał na spódniczki :(. Tydzień temu So go zamknęła w garderobie i siedział biedak 10 godzin w uwięzi. No i się zsikał. A wczoraj to dopiero do naszych nosów doszło :(.

U nas lubią takie kubełkowe fotele/krzesła i .. wszelakie folie. No i Bandrzior siedzieć lubi na tych słupach co to pod taras mamy wylane. Wczoraj z So przeszło godzinę siedział i oglądał wszystko wkoło. A Brzydal ... latał po trawce za muszkami :). Nagram filmik to zobaczycie jak wysoko skakał :). I lubi się tarzać w gorącej od słońca ziemi :).

Wiesz co ? Ja też bym wolała imsika zamiast sukienki :D.