Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus, kanapa to moja wymarzona sprzed parunastu tygodni! Dokładnie takiej szukałam (no, może z innymi nóżkami, ale piszesz, że do wymiany) i nawet w kwietniu kopsnęłam się z Narendil do (obsmarowanego u Admete) 9design, żeby pooglądać tę z kare design, ale jej obejrzenie jest w zasadzie niemożliwe. Można kupić tylko w ciemno, przez internet. Niezłe jaja, swoją drogą. Uprzejmy pan oferował wprawdzie zdobycie próbki materiału obiciowego, ale ja równie uprzejmie podziękowałam. No i niedawno - po przekopaniu tryliona stron polskich i niepolskich - znalazłam sofę, która po prostu zwaliła mnie z nóg i właśnie teraz prowadzę akcję jej zdobycia. Jak się uda, to się pochwalę. Gdyby nie to, to najpewniej też bym uderzyła do Twego pana z Bolesławca, bo i cena, i wykonanie baaaardzo mi się podobają. Chociaż mam cichą obawę, że po tym nagłym zalewie telefonów od forumowiczek, cena może lekuchno skoczyć. Już słyszałam o takich cudach, więc nie zdziwcie się dziewczyny ;)

Przy okazji mam prośbę - czy mogłabyś podrzucić mi na priv namiary na faceta z allegro, który robił Ci fotele-uszaki? Bardzo ładny kształt mają.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

barbe! Wróciłaś do świata żywych?

no co Ty! Przecież bym się pochwaliła, no i miałabym już nastukane ze 3 tysiące postów plus własny wątek na pincet stron ;) Jeszcze "rodzę", a właściwie wiję się w bólach i, kurde, urodzić nie mogę. Zobaczysz, naukowa ciąża to pikuś, choćby trwała tyle co u słonia (lub u mnie). Poród to jest dopiero hardcore!

A właśnie, co się stało z niemal dwustoma Twoimi postami? Chyba już miałaś ponad 3 tysiące? Czyżby ktoś wykasował wątek? No skandal!

no co Ty! Przecież bym się pochwaliła, no i miałabym już nastukane ze 3 tysiące postów plus własny wątek na pincet stron ;)

Wiesz, myślałam, że to takie nieśmiałe początki powrotu.

Od czegoś trzeba zacząć :)

Kopniaka dać? Z czułością, of course!

W sprawie przedpokoju, dziewczyna na razie milczy.

Jeszcze "rodzę", a właściwie wiję się w bólach i, kurde, urodzić nie mogę. Zobaczysz, naukowa ciąża to pikuś, choćby trwała tyle co u słonia (lub u mnie). Poród to jest dopiero hardcore!

Pocieszaj mnie tak dalej :mad:

Tak się cieszyłam swoją weną, i co? I gucio! Skończyła się przy pisaniu wniosków z badań :bash:

A właśnie, co się stało z niemal dwustoma Twoimi postami? Chyba już miałaś ponad 3 tysiące? Czyżby ktoś wykasował wątek? No skandal!

Nic o tym nie wiem :rolleyes:

Pytanie, która z nas jest bardziej zakręcona?

Na pewno nie ja :lol2:.

:hug: