barbe-cue 28.05.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Venus, kanapa to moja wymarzona sprzed parunastu tygodni! Dokładnie takiej szukałam (no, może z innymi nóżkami, ale piszesz, że do wymiany) i nawet w kwietniu kopsnęłam się z Narendil do (obsmarowanego u Admete) 9design, żeby pooglądać tę z kare design, ale jej obejrzenie jest w zasadzie niemożliwe. Można kupić tylko w ciemno, przez internet. Niezłe jaja, swoją drogą. Uprzejmy pan oferował wprawdzie zdobycie próbki materiału obiciowego, ale ja równie uprzejmie podziękowałam. No i niedawno - po przekopaniu tryliona stron polskich i niepolskich - znalazłam sofę, która po prostu zwaliła mnie z nóg i właśnie teraz prowadzę akcję jej zdobycia. Jak się uda, to się pochwalę. Gdyby nie to, to najpewniej też bym uderzyła do Twego pana z Bolesławca, bo i cena, i wykonanie baaaardzo mi się podobają. Chociaż mam cichą obawę, że po tym nagłym zalewie telefonów od forumowiczek, cena może lekuchno skoczyć. Już słyszałam o takich cudach, więc nie zdziwcie się dziewczyny Przy okazji mam prośbę - czy mogłabyś podrzucić mi na priv namiary na faceta z allegro, który robił Ci fotele-uszaki? Bardzo ładny kształt mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 oj na Key to pewnie ze 3 lata może szybciej sie uda... dopiero zaczełaś wiec niedługo account ...a potem Key a potem po trzech średnich pensjach bedzie na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 barbe! Wróciłaś do świata żywych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 barbe! Wróciłaś do świata żywych? no co Ty! Przecież bym się pochwaliła, no i miałabym już nastukane ze 3 tysiące postów plus własny wątek na pincet stron Jeszcze "rodzę", a właściwie wiję się w bólach i, kurde, urodzić nie mogę. Zobaczysz, naukowa ciąża to pikuś, choćby trwała tyle co u słonia (lub u mnie). Poród to jest dopiero hardcore! A właśnie, co się stało z niemal dwustoma Twoimi postami? Chyba już miałaś ponad 3 tysiące? Czyżby ktoś wykasował wątek? No skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Na pewno nie ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 no co Ty! Przecież bym się pochwaliła, no i miałabym już nastukane ze 3 tysiące postów plus własny wątek na pincet stron Wiesz, myślałam, że to takie nieśmiałe początki powrotu. Od czegoś trzeba zacząć Kopniaka dać? Z czułością, of course! W sprawie przedpokoju, dziewczyna na razie milczy. Jeszcze "rodzę", a właściwie wiję się w bólach i, kurde, urodzić nie mogę. Zobaczysz, naukowa ciąża to pikuś, choćby trwała tyle co u słonia (lub u mnie). Poród to jest dopiero hardcore! Pocieszaj mnie tak dalej Tak się cieszyłam swoją weną, i co? I gucio! Skończyła się przy pisaniu wniosków z badań A właśnie, co się stało z niemal dwustoma Twoimi postami? Chyba już miałaś ponad 3 tysiące? Czyżby ktoś wykasował wątek? No skandal! Nic o tym nie wiem Pytanie, która z nas jest bardziej zakręcona? Na pewno nie ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Cholercia, nawet tak nie mówcie, ze cena podskoczy... ja juz rozmawiałam z panem ale cene ma podac jutro-jak zdecyduje, na jaki wymiar sie decyduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Venuskuuu, zapomniałabym: gratuluję awansu,Kochana:hug: a gdzie drineczki dla nas z tej okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 a gdzie drineczki dla nas z tej okazji? Właśnie! Gdzie? Jak się napiję, to pogratuluję Żart. Gratuluję już teraz. O suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/1dfa52e4001487944e11fbb1.jpg ....o suchym pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 O, to ja zaczynam szybko pić zanim się imprezowiczki zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.05.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Bu-za szybko wyłączyłam laptopa a tu drinki za darmochę rozdawali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.05.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Justyś, śniłaś mi się. Że się spotkałyśmy w jakimś szczerym polu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 byłam wieczorem ale nie miałam siły nic pisać a jest o czym kanapa powala a za tę cenę to zabija:D eamesik też super a Kociczka śliczna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzisiaj też som Yoka Ty to masz fantazje ja dziś z kolei obrabiałam bank we śnie Pasie prawda że cena lux? z wykonania jesteśmy bardzo zadowoleni. Na taką sofę swobodnie usiądą 4 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.05.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Na taką sofę swobodnie usiądą 4 osoby A nie wygląda na taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 tylko wałki trzeba zdjąć lub dać pod plecy Sofa ma 2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Na taką sofę swobodnie usiądą 4 osoby niezle to ile ona ma metrow, bo na mojej de velde dluzszej czesci 3 siadaja (nie swobodbie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.05.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 2m mamy rozne postrzeganie swobody po prostu swobodnie to ja z mezem na tych ponad 200cm siadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts