Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj ! nie tak słodko, duużo jeszcze brakuje, chociaż podstawowe ( takie do zamieszkania) już wykonane, właśnie wczoraj byli panowie pomierzyć wnękę na szafę i dwie garderoby, na jesieni robiliśmy ogrodzenie ( z dwóch stron mur) trochę nadszarpnęło nasz budżet, ale pomału... zima jest dla nas odpoczynkiem, na wiosnę znowu resztę trzeba zrobić eh ! A teraz z miłą chęcią posiedzę i poprzyglądam, zainspiruję cosik :D

Justyna to lecicie jak burza!! super!! my ostatnio tez pokłócilismy sie o sypialnie a własciwie o lampy... które mamy kupione i moj uwaza ze maja byc w sypialni, ja tez ale nie w tej;-) tylko tymczasowej czyli w srodkowym pokoju.... maskra z tymi chłopami...

a rzuc jakies zdjecia całosci? ciekawa jestem jak wyglada korytarz na górze jak jest oddzielona ta wasza łazienka.

Hmn...kurde Ania nie mam takiej fotki na ta chwile, jak bede na budowie i nie zapomne zrobic to wrzuce dla Ciebie :)

Skaranie boskie z tymi chlopami jezeli chodzi o wykonczeniowke :D Wlasnie dzisiaj z kolezanka w pracy obgadywalysmy naszych, tylko ona sie skarzyla, ze jej facet to chcialby wejsc na gotowe i strasznie sie meczy na zakupach itp Oswiecilam ja jak to jest kiedy facet we wszystko sie wtraca, nawet do fredzelka na zaslonie i uznala, ze ona ma lepiej :D

Badz co badz nie dalabym rady bez niego :*

Venus

strasznie trudno mi Cię odwiedzać po przeniesieniu wątku :(

Wieczorkiem postaram sie wrzucić moją inspirację sypialnianą. A do sypialniAniston i reszty jej wnętrz tyz wzdycham: WZDECH!

Moja łazieneczka gotowa, płytki na parterze gotowe. Teraz schody na przemian z górną łazienką. Wczoraj zamówiłam drzwi. :lol2:Może jednak przeprowadzka na święta!!

Alutka to trzymam kciuki :D Ja wpisuje w wyszukiwarke zawsze haslo: dom w mirabelkach i od razu wyskakuje watek moj i Psosin :) Akurat ta rezydencja Aniston jest fajna, bo wiekszosci gwiazd te posiadlosci nie sa w moim stylu...zlote klamki, zlote baterie w lazienkach błeh

Koniecznie pochwal sie lazienka, a widzialam tez ze gdzies pisalas o schodach plytkowych...coz inspiracji jako takich nie mam ale mam jedno zdjecie z marmurem chyba do polowy mi sie podoba, ale chyba cale z marmuru bylyby fajniesze :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/powsin5.jpg

Bardzo podoba mi sie ta sciana marmurowa z rozna gruboscia plyt :D Myslalam o czyms takim tylko drewnopodobnym do garderoby, ale to jak jeszcze nie wiedzialam jak ma wygladac sciana z lozkiem :)

A! dzisiaj montuja nam parapety podobno :D

a no to super, jednak sie zdecydowalas :D Mi sie plytki na schodach tez bardzo podobaja, aczkolwiek my robimy drewniane - poprostu u nas bardziej pasuja takie :D

Oj ja to bede na tury dzielic znajomych :D Nam by chyba nic z domu nie zostalo jakbym miala wszystkich na raz sprosic i sie bawic :D

A tutaj lampa o ktorej mysle do dolnej lazienki - jakos nie jestem przekonana do podwieszonego sufitu na calosci, ale ostatecznie moze byc :)

Tadam:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/1468512406.jpg

Na pewno ladnie by rozpraszala swiatlo, jest delikatna i bedzie sie fajnie odbijac w kaflach na wysoki polysk, tylko troche duzo tych zarowek :D

Edytowane przez Venus_m

Drewniane są ok. chociaż ja mam z ciemnego drewna i kurz zbiera się na nich jak diabli.

Lampa super, mam jedną łazienkę w której na wiosnę będę robiła sufit a'la lustrzany właśnie z jakąś kryształową lampą rozpraszającą światło (mała łazieneczka) myślałam o plafonie, ale coś na pewno z kryształkami :) kafle mam z Porcelanosy powinno pasować :)

Dzisiaj 3 lub 3,5 h w LM :/ Kupiony zyrandol do dolnej lazienki - ale ostateczna zapadnie co do niego jutro, bo musi sie glazurnik wypowiedziec na temat mojego wymyslu :D

Kupilismy Deszczownice i baterie podtynkowa rowniez, jutro wykonczeniowka wreszcie wchodzi i glazurnik. Mam nadzieje, ze za tydzien bede mogla sie pochwalic juz skonczona lub prawie skonczona lazienka i pralnia :)

Widzialam dzis parapety, z daleka cud miod idealne kolorem z naszymi plastikami meranti. Po wykonczeniowce i tak trzeba je jeszcze przejechac lakierem, bo one narazie maja 1 warstwe i takie miekkie sa ze sie paznokcie odbijaja.