Venus_m 23.02.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to trzymam za slowo, koniecznie umiesc linka w sygnaturce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mam projekt z tej samej pracowni, będę Cię podglądać i kibicować jeżeli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ooo no nie wiem czy pozwole U was juz po wszystkich realizacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 oj ! nie tak słodko, duużo jeszcze brakuje, chociaż podstawowe ( takie do zamieszkania) już wykonane, właśnie wczoraj byli panowie pomierzyć wnękę na szafę i dwie garderoby, na jesieni robiliśmy ogrodzenie ( z dwóch stron mur) trochę nadszarpnęło nasz budżet, ale pomału... zima jest dla nas odpoczynkiem, na wiosnę znowu resztę trzeba zrobić eh ! A teraz z miłą chęcią posiedzę i poprzyglądam, zainspiruję cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 23.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Justyna to lecicie jak burza!! super!! my ostatnio tez pokłócilismy sie o sypialnie a własciwie o lampy... które mamy kupione i moj uwaza ze maja byc w sypialni, ja tez ale nie w tej;-) tylko tymczasowej czyli w srodkowym pokoju.... maskra z tymi chłopami...a rzuc jakies zdjecia całosci? ciekawa jestem jak wyglada korytarz na górze jak jest oddzielona ta wasza łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hmn...kurde Ania nie mam takiej fotki na ta chwile, jak bede na budowie i nie zapomne zrobic to wrzuce dla Ciebie Skaranie boskie z tymi chlopami jezeli chodzi o wykonczeniowke Wlasnie dzisiaj z kolezanka w pracy obgadywalysmy naszych, tylko ona sie skarzyla, ze jej facet to chcialby wejsc na gotowe i strasznie sie meczy na zakupach itp Oswiecilam ja jak to jest kiedy facet we wszystko sie wtraca, nawet do fredzelka na zaslonie i uznala, ze ona ma lepiej Badz co badz nie dalabym rady bez niego :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Venus strasznie trudno mi Cię odwiedzać po przeniesieniu wątku Wieczorkiem postaram sie wrzucić moją inspirację sypialnianą. A do sypialniAniston i reszty jej wnętrz tyz wzdycham: WZDECH! Moja łazieneczka gotowa, płytki na parterze gotowe. Teraz schody na przemian z górną łazienką. Wczoraj zamówiłam drzwi. :lol2:Może jednak przeprowadzka na święta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Alutka to trzymam kciuki Ja wpisuje w wyszukiwarke zawsze haslo: dom w mirabelkach i od razu wyskakuje watek moj i Psosin Akurat ta rezydencja Aniston jest fajna, bo wiekszosci gwiazd te posiadlosci nie sa w moim stylu...zlote klamki, zlote baterie w lazienkach błeh Koniecznie pochwal sie lazienka, a widzialam tez ze gdzies pisalas o schodach plytkowych...coz inspiracji jako takich nie mam ale mam jedno zdjecie z marmurem chyba do polowy mi sie podoba, ale chyba cale z marmuru bylyby fajniesze http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/powsin5.jpg Bardzo podoba mi sie ta sciana marmurowa z rozna gruboscia plyt Myslalam o czyms takim tylko drewnopodobnym do garderoby, ale to jak jeszcze nie wiedzialam jak ma wygladac sciana z lozkiem A! dzisiaj montuja nam parapety podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) No to dzis parapetówka!!! Moje schody ze stopnic Nowej Gali Concept12 30x120, a podstopnice z Concept12 30x60. Edytowane 24 Lutego 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) a no to super, jednak sie zdecydowalas Mi sie plytki na schodach tez bardzo podobaja, aczkolwiek my robimy drewniane - poprostu u nas bardziej pasuja takie Oj ja to bede na tury dzielic znajomych Nam by chyba nic z domu nie zostalo jakbym miala wszystkich na raz sprosic i sie bawic A tutaj lampa o ktorej mysle do dolnej lazienki - jakos nie jestem przekonana do podwieszonego sufitu na calosci, ale ostatecznie moze byc Tadam: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/1468512406.jpg Na pewno ladnie by rozpraszala swiatlo, jest delikatna i bedzie sie fajnie odbijac w kaflach na wysoki polysk, tylko troche duzo tych zarowek Edytowane 24 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Drewniane są ok. chociaż ja mam z ciemnego drewna i kurz zbiera się na nich jak diabli. Lampa super, mam jedną łazienkę w której na wiosnę będę robiła sufit a'la lustrzany właśnie z jakąś kryształową lampą rozpraszającą światło (mała łazieneczka) myślałam o plafonie, ale coś na pewno z kryształkami kafle mam z Porcelanosy powinno pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Pewnie tak, ale ta lampa ktora pokazalam sie nie nadaje 1m szerokosci i 9 zarowek to stanowczo za duzo Bedzie sufit podwieszany na calosci bo uswiadomila sobie ze trzeba wyciag od rekuperatora gdzies zamocowac Mirka zrob swoja galerie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mirka zrób zrób!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 fajna ta lampeczka, nie mają mniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No wlasnie nie, ja ja widzialam life tylko w jakims salonie z wloskim oswietleniem za kwote ponad 5 tysiakow, a ta na allegro kolo 400. Bardzo ladnie wygladala nad stolem jadalnianym mimo 9 zarowek, ale podoba mi sie bo jest taka delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dzisiaj 3 lub 3,5 h w LM :/ Kupiony zyrandol do dolnej lazienki - ale ostateczna zapadnie co do niego jutro, bo musi sie glazurnik wypowiedziec na temat mojego wymyslu Kupilismy Deszczownice i baterie podtynkowa rowniez, jutro wykonczeniowka wreszcie wchodzi i glazurnik. Mam nadzieje, ze za tydzien bede mogla sie pochwalic juz skonczona lub prawie skonczona lazienka i pralnia Widzialam dzis parapety, z daleka cud miod idealne kolorem z naszymi plastikami meranti. Po wykonczeniowce i tak trzeba je jeszcze przejechac lakierem, bo one narazie maja 1 warstwe i takie miekkie sa ze sie paznokcie odbijaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 pochwal sie lampą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) o taka: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/fotophp.jpg Ma zawisnac w dolnej lazience, bo mi sie podwieszane sufity znudzily , tzn nigdy nie przejawialam szczegolnej milosci w tym kierunku. Edytowane 28 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 no fajna fajna:-)matko ja juz krecka dostaje z tymi lampami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No ja to krecka dostaje z armatura do lazienki jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts