Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Twoja Fionka jest taka ciemniutka :D bardzo mi się podoba jej kolor :rolleyes: jak widać Lola jaśniejsza.

Mojemu mężowi bardzo się podoba ten srebrzysty :D, mi trochę mniej. Na imiona mam trochę pomysłów :D zwłaszcza jedno męskie ale kotce to chyba nie różnica, co ? :rotfl:

Drop, trochę widać jak wygląda podłoga przy kominku, ani śladu ;).

U nas furorę robi ostatnio nowa zabawka dla Fionki za całe 7,50 :lol:

Dosyć spory patyczek z elastyczną gumką / sznurkiem na którym zawieszona jest mysz. Wystarczy włożyć patyk pod książki i kota wojuje z tą myszą godzinę sama, po czym przychodzi mi naskarżyć jak się zmęczyła :)

Hmn...u nas pewnie imię będzie takie jak w rodowodzie, nie mam szczególnego parcia na to. Zawsze chciałam Coco jak Coco Chanel, ale mąż nie chce że ko ko kureczko moja :lol2: Srebrzysty jest biały i na grzbiecie i trochę na łepku ma jakby popiołu :D

Zastanawiam się czy Fionka sciemniała czy Ty może masz inne wybarwienie. Możesz z rodowodu napisać jakie masz oznaczenie koloru Loli?

BRI a :) z tego co pamiętam ale pójdę sprawdzić. Niebieskie mogą się różnić odcieniem (ja robię zdjęcia na jaśniejszym trybie ale różnica jest na pewno :yes:).

Okropnie mi się nie podobało imię rodowodowe (Dina) więc zmiana była koniecznością.

Co do zabawek - jak kupowaliśmy kuwetę jako gratis dostaliśmy to o czym piszesz tylko na końcu jest ryba ze słomy czy z czegoś takiego. Ulubiona zabawka :D wtykana w różne miejsca i mała sama się nią bawi :D. Druga ulubiona to sznurek - na jednym końcu piłeczka z tasiemkami a na drugim uwiązałam mysz :D.

Deski dębowe :).

Nie będę wiśnia, pokażę jeszcze pieszczocha :D

http://i3.fmix.pl/fmi2779/3e55b8b1000446334fc61b35

Justyś, czy Fiona Wam podkrada jedzenie kiedy nie widzicie? Odkąd Lola umie wdrapywać się na blat....ostatnio wracam do domu a ta ma całą białą głowę, wąsy zaklejone - zeżarła mi resztkę sera na sernik, na szczęście niedużo i więcej się ubrudziła niz zjadła ale...

Edytowane przez yokasta

Wiecie jak wygląda opakowanie serka mascarpone ? Mam w takim zamrożone jedzenie dla kotów. Wyciągam wieczorem żeby na rano się odmroziło. Wkładam do zlewu a jak rano przychodzę ... pudełko leży w salonie. Nie udało mi się namierzyć który to (pewnie wspólnie i w porozumieniu).