Venus_m 30.05.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 też chcę żeby się mi Fionka z młodą przytulały (ciekawe jakie będzie mieć imię) Yoka mama Fionki to point niebieski, cuuuuuuudo ale to już pisałam. Jednak ja od zawsze chciałam też tego srebrzystego którego pokazałam Lola lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Twoja Fionka jest taka ciemniutka bardzo mi się podoba jej kolor jak widać Lola jaśniejsza. Mojemu mężowi bardzo się podoba ten srebrzysty , mi trochę mniej. Na imiona mam trochę pomysłów zwłaszcza jedno męskie ale kotce to chyba nie różnica, co ? Drop, trochę widać jak wygląda podłoga przy kominku, ani śladu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 U nas furorę robi ostatnio nowa zabawka dla Fionki za całe 7,50 Dosyć spory patyczek z elastyczną gumką / sznurkiem na którym zawieszona jest mysz. Wystarczy włożyć patyk pod książki i kota wojuje z tą myszą godzinę sama, po czym przychodzi mi naskarżyć jak się zmęczyła Hmn...u nas pewnie imię będzie takie jak w rodowodzie, nie mam szczególnego parcia na to. Zawsze chciałam Coco jak Coco Chanel, ale mąż nie chce że ko ko kureczko moja Srebrzysty jest biały i na grzbiecie i trochę na łepku ma jakby popiołu Zastanawiam się czy Fionka sciemniała czy Ty może masz inne wybarwienie. Możesz z rodowodu napisać jakie masz oznaczenie koloru Loli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.05.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja też chciałam Justynko pogratulować!!! Lepiej póżno niż wcale A gdzie zdjęcia podłogi?? Co do kociaczka - to jest przesłodki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Beatko dziękuję, a co tu pokazywać panele jak panele - te same co w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No to co, że te same Pokaż, pokaż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 ok, jak będę w domie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 BRI a z tego co pamiętam ale pójdę sprawdzić. Niebieskie mogą się różnić odcieniem (ja robię zdjęcia na jaśniejszym trybie ale różnica jest na pewno ). Okropnie mi się nie podobało imię rodowodowe (Dina) więc zmiana była koniecznością. Co do zabawek - jak kupowaliśmy kuwetę jako gratis dostaliśmy to o czym piszesz tylko na końcu jest ryba ze słomy czy z czegoś takiego. Ulubiona zabawka wtykana w różne miejsca i mała sama się nią bawi . Druga ulubiona to sznurek - na jednym końcu piłeczka z tasiemkami a na drugim uwiązałam mysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Sprawdziłam BRI a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a to faktycznie nasza też BRI a. Kupiłam smycz Fionce ale chyba nie będę jej torturować nią. Strasznie przeżyła pierwszy spacer...chyba wcale nie będę jej wypuszczać. Dokocimy siostrzyczkę i nie będzie się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Zapomniałam napisać, u Fionki uszka zdrowe nie ma świerzba, nie ma stanu zapalnego. Dostałam za to płyn do czyszczenia uszu (tj. kupiłam) i raz w tygodniu to robimy. We dwoje bo wierci się okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Drop, trochę widać jak wygląda podłoga przy kominku, ani śladu . Właśnie skorzystałam z okazji i poprzyglądałam się trochę A jaką Wy macie podłogę - deski czy panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Deski dębowe . Nie będę wiśnia, pokażę jeszcze pieszczocha http://i3.fmix.pl/fmi2779/3e55b8b1000446334fc61b35 Justyś, czy Fiona Wam podkrada jedzenie kiedy nie widzicie? Odkąd Lola umie wdrapywać się na blat....ostatnio wracam do domu a ta ma całą białą głowę, wąsy zaklejone - zeżarła mi resztkę sera na sernik, na szczęście niedużo i więcej się ubrudziła niz zjadła ale... Edytowane 30 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 o matko muszę dojść do siebie po tym co napisałaś Nie no podkradać to nie ma szans, bo my chowamy. Jednak po odstawieniu talerza np po ostrym meksykańskim daniu jest szansa że Fiona wdrapie się na blat i wyliże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 śmialiśmy się, że ona zawsze tak się upieprzy przy jedzeniu że od razu widać . W serze była taka dziura wylizana po środku . Teraz przykrywam bylam ciekawa czy tylko z niej taki ancymon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mi Fionka bardzo chciała wylizać pucharek po tiramisu i gdzie sięgnęła a ja nie zauważyłam tam jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Boskie te Wasze panny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wiecie jak wygląda opakowanie serka mascarpone ? Mam w takim zamrożone jedzenie dla kotów. Wyciągam wieczorem żeby na rano się odmroziło. Wkładam do zlewu a jak rano przychodzę ... pudełko leży w salonie. Nie udało mi się namierzyć który to (pewnie wspólnie i w porozumieniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 w tym pudełku nawet nie ma opcji żeby wsadzić to w dziób i wyciągnąć dobre te twoje sierści:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 czytam o rasie Ragdoll, bardzo mi się ta szczotka podoba mężu też. Ktoś ma jakieś doświadczenie, sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts