Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Ojej, takie maleństwo kastrowane :(.

Ruby, my wybraliśmy kotkę ze względu na wygląd i zdanie męża ;) na temat znaczenia przez kocury i aktualnie dostępnego miotu - jedyny samiec był długowłosy (Dredzik :lol2:). Nasza kotka ma trochę ponad 4 miesiące, tak jak piszesz to dzieciak. Całkiem możliwe, że kocurki są bardziej bezwarunkowe w miłości. Wydaje mi się jednak, że na takich maluchach trochę widać charakter - Lola to taka niezależna dama, sprytna i przebiegła. Jak chce to przyjdzie, ale jak nie chce to nie ma mowy ale chyba mi to pasuje :) bo jakoś wyszłam od razu z założenia, że to ja jestem dla kota a nie odwrotnie. Nie chce żeby ją głaskać - nie będę. Ale jak mi przeszkadza w sypialni to z niej wylatuje.

Ja tak jak pisałam, nie mam doświadczenia w tym temacie kotka/kocur.

Ciekawe jak Fiona zareaguje :).

Edytowane przez yokasta

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prze prze prze śliczny.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-866917.gif Uwielbiam takie jasne Ragdolle :D

Fajnie, że już dokupujecie Fionce brachola :D Dwóm młodziakom łatwiutko będzie się dogadać i pokochać :)

Ale szybko je kastrują! Ja to zawsze czekam aż wyciągną z tego kociego testosteronku wszystko co możliwe :)

edit: Yokasta, no nie dziwnie się, że wybraliście Lolę, cudowna jest. Śliczna dziewczynka! Koteczki są fajniejsze z wyglądu, takie zgrabne damy :D Choć ja lubię też kocury - za ich wielkość :) Moja kotka u mamy na imię ma Lusia i też jest super babką :D Kotki też są oki. Tak naprawdę to najważniejsze jest by się ze zwierzakiem zaprzyjaźnić i mieć dobrą więź, wtedy każdy kotek będzie super.

Edytowane przez Ruby

Nie, pomyłka! Myślałam jedno a pisałam drugie.

Hodowlane oczywiście mają różne ceny, już poprawiam, nieraz bardzo wysokie :).

Na kolanka kosztują prawie wszędzie tyle samo. Drogi ten książę :). Niebieskie chyba koło 1500 kosztują.

Edytowane przez yokasta

Księciunio kupiony (w rodowodzie imię Prince) :)

Przedstawiam naszego malucha, jutro czeka go kastracja w towarzystwie brata Presleya. Hodowla Mazuria*PL.

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/prince9.jpg

Rubi, Mirelka dziękuję :hug: mam nadzieję że Księciunio szybko dojdzie do siebie po kastracji przy mamusi i bracie :)

cudowniasty :-)