yokasta 31.05.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Ojej, takie maleństwo kastrowane . Ruby, my wybraliśmy kotkę ze względu na wygląd i zdanie męża na temat znaczenia przez kocury i aktualnie dostępnego miotu - jedyny samiec był długowłosy (Dredzik ). Nasza kotka ma trochę ponad 4 miesiące, tak jak piszesz to dzieciak. Całkiem możliwe, że kocurki są bardziej bezwarunkowe w miłości. Wydaje mi się jednak, że na takich maluchach trochę widać charakter - Lola to taka niezależna dama, sprytna i przebiegła. Jak chce to przyjdzie, ale jak nie chce to nie ma mowy ale chyba mi to pasuje bo jakoś wyszłam od razu z założenia, że to ja jestem dla kota a nie odwrotnie. Nie chce żeby ją głaskać - nie będę. Ale jak mi przeszkadza w sypialni to z niej wylatuje. Ja tak jak pisałam, nie mam doświadczenia w tym temacie kotka/kocur. Ciekawe jak Fiona zareaguje . Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 31.05.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Prze prze prze śliczny.. http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-866917.gif Uwielbiam takie jasne Ragdolle Fajnie, że już dokupujecie Fionce brachola Dwóm młodziakom łatwiutko będzie się dogadać i pokochać Ale szybko je kastrują! Ja to zawsze czekam aż wyciągną z tego kociego testosteronku wszystko co możliwe edit: Yokasta, no nie dziwnie się, że wybraliście Lolę, cudowna jest. Śliczna dziewczynka! Koteczki są fajniejsze z wyglądu, takie zgrabne damy Choć ja lubię też kocury - za ich wielkość Moja kotka u mamy na imię ma Lusia i też jest super babką Kotki też są oki. Tak naprawdę to najważniejsze jest by się ze zwierzakiem zaprzyjaźnić i mieć dobrą więź, wtedy każdy kotek będzie super. Edytowane 31 Maja 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ruby, to brytuś przecież . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 no właśnie o 9 rano ma kastrację, mam nadzieję że polubią się z Fionką. Księciunio ma rodziców drobnych i sam raczej też nie będzie aż tak wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 31.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 tak? no to się wypowiedziałam Brytyjczyków dobrze nie znam. Kojarzą mi się z takimi szarymi jak wy macie i z takimi. Takie jasne to rzadsze są, co? A ragdolle właśnie uwielbiam te jaśniutkie. No to jeszcze raz: Piękniutki Jaśniutki Książę Brytyjski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Tak to umaszczenie jest rzadkie. Na pannę w tym umaszczeniu miałabym szansę w 2014 roku, takie sa rezerwacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.05.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ho ho, już zakupiony braciszek dla Fionki. Venus, podjełaś decyzję błyskawicznie. Aż niepodobne do Ciebie Księciunio piękny!!! A teraz dziewczynki uświadomcie mnie. Kocurki są tańsze od samiczek czy odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ja podejmuję szybko decyzję, mój mąż dziś jak nie mąż był szybki mówiąc "dawaj mi tę białą puchatą dupkę do domku" W przypadku kolankowych cena się nie zmienia, nie wiem jak z hodowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 AAAAAA:jawdrop: Venusek, Wy to macie fantazje:lol: Ksieciunio nie ustepuje uroda Fionce:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.05.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Koty pod kolor wnętrz cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Rere, niehodowlane kosztują w zasadzie tyle samo . Venus, znów przez Ciebie marzę o drugim kocie ale musi poczekać . Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jak tyle samo? ja za księcia 2,2 płacę, a do hodowli od 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Nie, pomyłka! Myślałam jedno a pisałam drugie. Hodowlane oczywiście mają różne ceny, już poprawiam, nieraz bardzo wysokie . Na kolanka kosztują prawie wszędzie tyle samo. Drogi ten książę . Niebieskie chyba koło 1500 kosztują. Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Zachciało się takiego umaszczenia to trzeba płacić Fionka kosztowała 1,5 bo umaszczenie to standardzik Zaraz wam pokażę rodziców roar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Ale mnie zaskoczyłaś, że tak szybko się zdecydowałaś . A rodziców widziałam bo wcześniej jak pisałaś o srebrzystym byłam na stronie tej hodowli . Edytowane 31 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No szalona baba normalnie;-) Fajna puchata dupka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Tata Bartek (Bartalomeo) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/bartek.jpg Mama Hanka (Hannah) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/hannah16.jpg ....moja puchata dupka http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/prince9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 31.05.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ekhem... to moja puchata dupka będzie a tutaj więcej zdjęć Prince'a: http://kotybrytyjskie.vanti.pl/miotp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 nieprawda bo moja, Ty mężu ...pozwalam Ci czyścić kuwetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Księciunio kupiony (w rodowodzie imię Prince) Przedstawiam naszego malucha, jutro czeka go kastracja w towarzystwie brata Presleya. Hodowla Mazuria*PL. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/prince9.jpg Rubi, Mirelka dziękuję mam nadzieję że Księciunio szybko dojdzie do siebie po kastracji przy mamusi i bracie cudowniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts