Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze raz gratuluję Wam nowego kotka! :D

Piękne umaszczenie!! A Bartalomeo mnie powalił Cudowne ma oczy i resztę! :D http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/cats/mini-graphics-cats-864031.gif

edit: pooglądałam zdjęcia na stronce hodowli i czadowy jest! :D

Edytowane przez Ruby

Ale fajny:). Mi się nie podobają małe kociaki (tak jak i szczeniaki) ja uwielbiam dorosłe osobniki. I tata Bartek mnie cholernie zauroczył :). Wspaniałego sierściucha będziesz miała :).

Czytałaś i "dokacaniu" ? Trochę strach, ale u mnie zakończyło się idealnie (choć wczoraj pierwszy raz zobaczyłam jak bandzior kopuluje na młodym :(. Chce go sobie podporządkować. Biedny mój maluszek :().

Kiedy go będziesz miała ?

Mój młody też wcześnie był kastrowany, w 4 czy 5 miesiącu. Podobno to niedobrze, ale co zrobić ? Ze zdrowiem nie mamy problemów a i chyba męskich cech coś jednak zdążył nabrać. Choć to dla mnie dalej mały chłopczyk :).

Piękny jest.... ale jakbym mojemu powiedziała, że chcę kota za 2 tysie to by mnie chyba zaszczelił

Jak ja się zastanowię, to sierściuchy chyba w naszych wnętrzach są najdroższe :). Nawet tv jeszcze nie mamy więc koty i jeszcze perfumy to moje najcenniejsze skarby.

Edytowane przez mirela99