Ślężankaaa 01.06.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cudowne koteczki!!! Kupiłam białe kafle Zobaczymy czy nie będzie z nimi problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Kurcze jakie fajne masz te "dzieci" .Mala sniezna kulka ma oczy po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Słuchajcie (wątpię chyba jednak czy mój głos będzie słyszany w gąszczu puchowych dupek;-) . Potrzebuję pomocy - technicznej w zakresie obsługi forum. Venus poradź swoim doświadczeniem - jak i gdzie mam sobie zapisać wątki, które lubię oglądać? Jest tego już trochę i za każdym razem tracę czas żeby się doszukać konkretnego. Pytanie z cyklu "jestem tu nowa". Eh każdy kiedyś zaczynał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Migotko możesz subskrybować taki wątek, ale powiadomienia mogą Ci zawalić pocztę. Osobiście radziłabym w okno przeglądarki internetowej powrzucać sobie ulubione wątki. Jakbyś miała problem jak to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 02.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 p@nna migotka, u góry każdego wątku jest pasek, z takimi opcjami: Pokaż pierwszy nieprzeczytany, Narzędzia wątku, Przeszukaj temat, Oceń ten temat i Typ wyświetlania. Klikasz " narzędzia wątku" i wybierasz "subskrybuj ten temat". Potem, żeby wejść na swoje ulubione tematy, wybierasz na górze strony napis "FORUM", potem "Szybkie menu" na czerwonym pasku i "Subskrypcje tematów". edit: Venus, samemu się ustawia o czym mają być powiadomienia na maila. Ja mam tylko maile o wiadomościach prywatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A ja zawsze wchodzę tu: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdj%C4%99%C4%87-dom%C3%B3w-Forumowicz%C3%B3w. Widze kto i gdzie po raz ostatni pisał i widzę nowe wątki, które nieraz są przegapiane. Venus strasznie Ci zazdroszczę drugiej puchatek dupki, ja na drugą a wiem że będzie na pewno, mogę sobie pozwolić dopiero w przyszłym roku i drżę na myśl, że Lola - już roczna - nie polubi maluszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A ja zawsze wchodzę tu: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?24-Galeria-zdj%C4%99%C4%87-dom%C3%B3w-Forumowicz%C3%B3w. Widze kto i gdzie po raz ostatni pisał i widzę nowe wątki, które nieraz są przegapiane. Ja identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 02.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Yokasta, ja też tak zawsze robię W subskrypcjach mam tylko kilka wątków z Dzienników i z Wnętrz, bo tam rzadko jestem Nie bój się polubi Wiadomo teraz łatwiej, ale i z rocznym nie powinno być problemu. Tylko je w miarę dopasuj charakterkami, żeby dobrze im się żyło razem Ja miałam uległego i łagodnego kotka. Gdy mu dobierałam były 2 do wyboru: mega przebojowy kotek i drugi: spokojny wycofany. Wzięłam tego drugiego, bo przy tym przebojowym mój starszy kot by się chyba zamknął w sobie Pisałaś, że Lola ma charakterek, to nie bierz jej mega uległego kociaka. Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Z całego miotu wybraliśmy najpierw po zdjęciu ale potem okazało się, że Lola najbardziej lgnie do ludzi, lubi być głaskana i jest bardzo przytulaska i ufna, co pokazuje do tej pory. Od dwóch dni zaczęła się ocierać o nogi i to dla nas duże wydarzenie . Najchętniej kupiłabym rodzeństwo ale $ wiadomo. Charakterek ma ....łagodny chyba w gruncie rzeczy - oceniam po tym, że: daje sobie zaglądać do uszu i paszczy bez oznak protestu (dla własnego spokoju muszę sprawdzać czy wszystko jest ok), daje się wycierać wilgotną ściereczką jak się gdzieś upaprze i jeszcze przy tym mruczy . Teraz się uspokoiła troszkę a myślę że będzie jeszcze spokojniejsza. Przede wszystkim jest sprytna, ma swoje zdanie i niestety czasem się nie słucha - jak wie, że jestem daleko i nie zdążę do niej dobiec. Najsłodszy obrazek: my pracujemy w ogrodzie a ona nas obserwuje zza szyby zawsze jej macham . Edytowane 2 Czerwca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) P@nna migotka , ja korzystam z tej głownej strony i ze subskrypcji. Czasami te ulubione lubią się zagubić w gąszczu innych wątków. Choć ja mam wrażenie, że wszędzie się szwędam Yokasta, spokojnie możesz po roku brać drugą kicię. Licz się tylko z tym, że to będzie wielkie wydarzenie dla obydwóch kici, a Lola na początku będzie często pokazywać pazurki. Ja miałam taką sytuację, choć dachowce, ponad roczny samiec (kastrat) i uratowana od utopienia samiczka. Samiec uległy, potulny, taka ciapa, a młoda charakterna, zadziorna. Dawała kocórowi popalić i często wystawiała jego nerwy na próbę. Ale było też dużo chwil kiedy się ocierali i przytulali do siebie. Wydaje mi się, że koty jakie charaktery by nie miały to któryś musi rządzić. Taka natura Venus, sorry za OT. Zakochałam się w Fionce dawno, ale Księciunio powalił. Natomiast mój M nigdy w życiu nie pozwoli mi kupić koteczka za taką cenę. Nie wiem jak mu przełumaczyć, że za geny trzeba dać odpowiednią cenę Edytowane 2 Czerwca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 02.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 daje się wycierać wilgotną ściereczką jak się gdzieś upaprze i jeszcze przy tym mruczy . Ołł... Fajna ta Wasza Lola Rzeczywiście musi słodko wyglądać jak obserwuje Was przez okno Nasze zawsze jak wracamy do domu i parkujemy auto to lecą do okien i patrzą, a potem od razu do drzwi Z tym charakterem kota dominujący/łagodny to chodziło mi najbardziej o to, czy łatwo ją ustawić w hierarchii pod sobą. Bo kotki też się będą ustawiać i najlepiej wybrać takie 2, które zrobią to bezproblemowo. Fajne kotki są, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nasze zawsze jak wracamy do domu i parkujemy auto to lecą do okien i patrzą, a potem od razu do drzwi ] Moje sierściuchy wskakiwały na barięrkę balkonową gdy słyszały wjeżdżającego Poloneza moich rodziców na osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 02.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Moje sierściuchy wskakiwały na barięrkę balkonową gdy słyszały wjeżdżającego Poloneza moich rodziców na osiedle :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.06.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dziewczyny, dzięki za instrukcje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Sharlotko jeżeli zaglądasz Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości odnośnie całościowych zdjęć kuchni. Niedługo powinno się skończyć montować oświetlenie. Wtedy pokażę OKI, spokojnie cierpliwie czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Z tego co wiem Księciunio to żywe srebro, ale jego brat też Fiona też energią nie grzeszy ale tylko rano i wieczorem. My jak wracamy później niż zwykle do domu to na bank wiemy, że Fiona będzie siedziała w oknie kuchennym przez które widać drogę i jak tylko widzi nasze auto to biegnie do drzwi. Zawsze do niej pukam przez naświetle boczne i słyszę MIAUUUUUUUUUUUU Rere a jak namówić nie wiem, ja od początku mówiłam że brytyjczyk to moje marzenie. Zawsze możesz powiedzieć że nie kosztował tyle ile kosztował Na szczęście mój mąż jest bardzo wyrozumiały na moje zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Rere, zawsze są inne wyjścia jeśli nie chcecie tyle płacić (choć ja uważam, że warto. Też na początku musiałam męża namawiać i kilku przyjemności sobie odmówić, ale wiesz za co płacisz: kot nauczony czystości, prawidłowo socjalizowany w hodowli, możesz się też spodziewać konkretnych cech charakterystycznych dla rasy). Ale do rzeczy: nieraz w hodowlach można adoptować kotka/kotkę - roczne/dwuletnie wykastrowane, które już hodowli się nie przysłużą - najlepiej zaglądać na fora o brytyjczykach np. agiliscattus. Takiego kotka można mieć za darmo albo półdarmo a jest to taki wiek, że przed kotem całe życie. My chcieliśmy mieć kota od maleńkości, nawet odebraliśmy ciut wcześniej niż się powinno i uważam, że to był słuszny krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.06.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 znów kocina? fajna jest.... bawi się z dużym już? tzn dużą fionką? bo przecież przy niej to fiona to już duuuuży kot! a co porabiacie w sprawie domu? szyjesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nicol Księciunio dopiero za 3 tygodnie, bo teraz ma 10 Do szycia ciągle się przymierzam, ćwiczę hafty na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.06.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Venus, ale cudeńko dołączy do Was...prześliczne kocię.. szybko podejmujecie decyzje Yokasta, a u mnie jest tak...ja pracuję w ogrodzie... jeden z psów mi pomaga wydrapując chwasty, drugi je wygniata swoim cielskiem, a koty są podzielone, jedne muszą być w centrum uwagi i panoszą mi się pod rękami i inne łaszą się o wygniatającego chwasty psa.. nooo...czasem jeden uzna, że taki tłok na podwórku to za dużo i wraca do domu, żeby powyglądać na nas przez okno jednym słowem cyrk na kółkach...najgorsze,że sąsiedzi chodzą na spacerki, żeby sobie na nasze stadko popatrzeć...a ja siem wstydzę bo na podwórku sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts