Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, tam oj tam-nie bardziej niz ja:wiggle:

A masz w głowie idealny narożnik, którego nie ma nigdzie na rynku?

Albo lamp, których nikt jeszcze nie wyprodukował?

Albo tkaniny? Dywaniki?

Jeśli tak, to zakładamy spółkę :lol2:

Dobra, wygrałas:lol2:

Nad tkaninami...to ja sie nawet nie zastanawiam...:)

Kochana, ja mam wszystkie wzory w głowie.

Tylko jakoś żaden producent do mojej głowy nie zajrzał i nie wyprodukował moich wymysłów :p

Jacyś niepoważni, no nie?

Coraz bardziej podoba mi się Twoja sofa.

A powiedz mi, jak dokładnie wyglądał proces zamawiania? Jakieś rysunki panu dawałaś? Dokładne wymiary szerokości boków i wysokości oparć?

Hmn...wydrukowałam kanapę z Kare Design i z Ikei. W Ikei spędziłam pół godziny mierząc każdą poduchę, każdy boczek. Później ustawiliśmy prowizorycznie na niby kanapę w salonie i pojechaliśmy zamówić. Daliśmy zdjęcie kanapy z Kare Design gdzie wszystko opisaliśmy i gotowe :)

fajna ta kanapa i szary jest super! a gdzieś więcej jej pokazujesz? bo byłam na pierwszej stronie i tam nic....

Dzięki :) Na razie nie przerzucam fotek na pierwszą stronę, bo zbieram się do kupna karniszy :rolleyes:

Ja, Narendilku zamawiałam u tego samego producenta i ugadalismy sie szybko i bezbolesnie. Podałam model (z jego oferty na allegro), podałam ze ma byc rozkładana, potem pan wysłał mailem fotki tkanin i nóżek a jak wybrałam-wpłaciłam 200 zł zaliczki i po...ok 7 dniach mam miec sofę:wiggle:

Po 7 dniach? :D Mam nadzieję że będziecie zadowoleni :) bo my jesteśmy bardzo.

No właśnie - chyba tylko jeszcze ja nie powychwalałam tej pięknej kanapy:oops:

A oglądam poraz setny - tak mi się podoba:wiggle: Tyle razy już ją widziałam, że nawet nie pomyślałam, że mogłam się na jej temat nie wypowiedzieć;):rotfl:

Nie dość, że pięknie wygląda, ma idealny kolor i idealne proporcje, to jeszcze na ostatnim zbliżeniu wygląda, że jest bardzo dobrze odszyta:yes: Ty to masz szczęście do tych fachowców;) Chyba muszę się do Ciebie zgłosić, żeby sobie ją z bliska pooglądać:lol:

Magda zapraszam :) Niedługo ma nas odwiedzić jedna osoba z forum, w celu pomacania sofy :) Więc może wtedy? :)

Tylko widzisz hazelku, ja to wymagająca jestem i chciałabym coś kombinowanego.

Ale chyba źle zrozumiałam, że Venus miała coś spoza oferty :rolleyes:

Aniu wszystko dobrze zrozumiałaś, ja przyjechałam ze swoim wzorem i na żadne ustępstwo nie szłam :)

Dzieki:lol2:

:p :P :p

Dobra, nazwijmy rzeczy po imieniu: ja to nienormalna jestem :p

:p

Oj, tam oj tam-nie bardziej niz ja:wiggle:

Dobra, wygrałas:lol2:

Nad tkaninami...to ja sie nawet nie zastanawiam...:)

:lol2: zakręcie Ty :hug:

Kochana, ja mam wszystkie wzory w głowie.

Tylko jakoś żaden producent do mojej głowy nie zajrzał i nie wyprodukował moich wymysłów :p

Jacyś niepoważni, no nie?

no właśnie też miałam ten problem :)

Venus, świetna kanapa, baaardzo mi się podoba!

Venusku dzięki za oprawy :hug:

Kanapa niezmiennie śliczna :lol:

:hug::hug:

Wolne 4 dni mieliśmy przeleniuchować, a tymczasem byliśmy na meczu (dojechaliśmy w 4 h do Wrocka), wrażenia niesamowite. Ja rozumiem tylko tyle, że trzeba strzelić do bramki :lol: ale podobało mi się bardzo.

Kupiłam wczoraj bronzer Diora, bo mi się skończył poprzedni. Spokój pewnie na 4 lata :lol2:

Jako że do kupna regałów do komputerowego w ikei coraz bliżej zmienia się też lekko moja wizja. Pokój niestety nie daje za wielu możliwości. Na wysoką zabudowę tylko jedna ściana jest dobra i to niestety w bliskim sąsiedztwie okna balkonowego więc za głęboka zabudowa odpada. Kombinuję właśnie aby było wygodnie, a i ciągle po głowie chodzą mi biurka kreślarskie :rolleyes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/d1c476be758fa79035b0ba9300d156d3_4889NGL_Shaker.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Trestle-Table-with-Ikea-Vika-Lerberg-10-Dollar-Leg.jpg

Tylko ja myślę o wielkim blacie pod ścianą ze skosem :rolleyes: