hazeleyes1982 10.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Tylko widzisz hazelku, ja to wymagająca jestem i chciałabym coś kombinowanego. Ale chyba źle zrozumiałam, że Venus miała coś spoza oferty Dzieki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzieki:lol2: :P Dobra, nazwijmy rzeczy po imieniu: ja to nienormalna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Oj, tam oj tam-nie bardziej niz ja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Oj, tam oj tam-nie bardziej niz ja:wiggle: A masz w głowie idealny narożnik, którego nie ma nigdzie na rynku? Albo lamp, których nikt jeszcze nie wyprodukował? Albo tkaniny? Dywaniki? Jeśli tak, to zakładamy spółkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dobra, wygrałas:lol2: Nad tkaninami...to ja sie nawet nie zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dobra, wygrałas:lol2: Nad tkaninami...to ja sie nawet nie zastanawiam... Kochana, ja mam wszystkie wzory w głowie. Tylko jakoś żaden producent do mojej głowy nie zajrzał i nie wyprodukował moich wymysłów Jacyś niepoważni, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Venusku, piękna ta kanapa! Jedna z moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Venus, świetna kanapa, baaardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A co się z Venuską dzieje??? Gdzie ona się podziewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Venusku dzięki za oprawy Kanapa niezmiennie śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Coraz bardziej podoba mi się Twoja sofa. A powiedz mi, jak dokładnie wyglądał proces zamawiania? Jakieś rysunki panu dawałaś? Dokładne wymiary szerokości boków i wysokości oparć? Hmn...wydrukowałam kanapę z Kare Design i z Ikei. W Ikei spędziłam pół godziny mierząc każdą poduchę, każdy boczek. Później ustawiliśmy prowizorycznie na niby kanapę w salonie i pojechaliśmy zamówić. Daliśmy zdjęcie kanapy z Kare Design gdzie wszystko opisaliśmy i gotowe fajna ta kanapa i szary jest super! a gdzieś więcej jej pokazujesz? bo byłam na pierwszej stronie i tam nic.... Dzięki Na razie nie przerzucam fotek na pierwszą stronę, bo zbieram się do kupna karniszy Ja, Narendilku zamawiałam u tego samego producenta i ugadalismy sie szybko i bezbolesnie. Podałam model (z jego oferty na allegro), podałam ze ma byc rozkładana, potem pan wysłał mailem fotki tkanin i nóżek a jak wybrałam-wpłaciłam 200 zł zaliczki i po...ok 7 dniach mam miec sofę Po 7 dniach? Mam nadzieję że będziecie zadowoleni bo my jesteśmy bardzo. No właśnie - chyba tylko jeszcze ja nie powychwalałam tej pięknej kanapy:oops: A oglądam poraz setny - tak mi się podoba:wiggle: Tyle razy już ją widziałam, że nawet nie pomyślałam, że mogłam się na jej temat nie wypowiedzieć Nie dość, że pięknie wygląda, ma idealny kolor i idealne proporcje, to jeszcze na ostatnim zbliżeniu wygląda, że jest bardzo dobrze odszyta:yes: Ty to masz szczęście do tych fachowców;) Chyba muszę się do Ciebie zgłosić, żeby sobie ją z bliska pooglądać Magda zapraszam Niedługo ma nas odwiedzić jedna osoba z forum, w celu pomacania sofy Więc może wtedy? Tylko widzisz hazelku, ja to wymagająca jestem i chciałabym coś kombinowanego. Ale chyba źle zrozumiałam, że Venus miała coś spoza oferty Aniu wszystko dobrze zrozumiałaś, ja przyjechałam ze swoim wzorem i na żadne ustępstwo nie szłam Dzieki:lol2: :P Dobra, nazwijmy rzeczy po imieniu: ja to nienormalna jestem Oj, tam oj tam-nie bardziej niz ja:wiggle: Dobra, wygrałas:lol2: Nad tkaninami...to ja sie nawet nie zastanawiam... zakręcie Ty Kochana, ja mam wszystkie wzory w głowie. Tylko jakoś żaden producent do mojej głowy nie zajrzał i nie wyprodukował moich wymysłów Jacyś niepoważni, no nie? no właśnie też miałam ten problem Venus, świetna kanapa, baaardzo mi się podoba! Venusku dzięki za oprawy Kanapa niezmiennie śliczna :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wolne 4 dni mieliśmy przeleniuchować, a tymczasem byliśmy na meczu (dojechaliśmy w 4 h do Wrocka), wrażenia niesamowite. Ja rozumiem tylko tyle, że trzeba strzelić do bramki ale podobało mi się bardzo. Kupiłam wczoraj bronzer Diora, bo mi się skończył poprzedni. Spokój pewnie na 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 O, to ja się WTEDY wpraszam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Przyszłam popodziwiać kanapę. co tu dużo gadać. Fantastycznie wyszła:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 powiem skromnie, że wiem Magda to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jako że do kupna regałów do komputerowego w ikei coraz bliżej zmienia się też lekko moja wizja. Pokój niestety nie daje za wielu możliwości. Na wysoką zabudowę tylko jedna ściana jest dobra i to niestety w bliskim sąsiedztwie okna balkonowego więc za głęboka zabudowa odpada. Kombinuję właśnie aby było wygodnie, a i ciągle po głowie chodzą mi biurka kreślarskie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/d1c476be758fa79035b0ba9300d156d3_4889NGL_Shaker.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Trestle-Table-with-Ikea-Vika-Lerberg-10-Dollar-Leg.jpg Tylko ja myślę o wielkim blacie pod ścianą ze skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Na osłodę tego paskudnego dnia (pogody) wklejam niespodziankę http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/_DSC1869.jpg Tylko który jest nasz? pozują niczym modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.06.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Po prawej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ja bym powiedziała, że od lewej ale dla mnie oni są identyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ale z której strony jest ? Zgadłam czy nie? Bo jeśli tak to po oczach widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts