Venus_m 11.06.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Nie wiem Proszę, poprawiona wizja na komputerowy - stół oczywiście bym chciała taki, ale musi być na zamówienie, bo będzie wieeeeeeeelki http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_2-3.png Moim zdaniem ma to ręce i nogi. Krzeseło/fotel dla męża pewnie będzie taki pro komputerowy, a mi w to graj, bo ja nawet chcę aby ten pokój wyglądał trochę jak z przypadku Najbardziej podoba mi się efekt jaki chcę osiągnąć przy naprawdę niedużym koszcie Podłoga nie wiem ile kosztowała, ale: eames - 284 zł Regały w Ikea 1040 zł Lampa 249 zł Biurko nie wiem - pewnie 3x koziołki z Ikea (każdy 40 zł szt) i blat + jakieś półki. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.06.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 O raju jakie śliczne maluszki Nadrobiłam chyba z 10 stron więc po kolei Gratuluję nowego członka rodzinki, Księciunio cudniasty nic dziwnego że decyzja taka ekspresowa. Moja bratowa ma właśnie dwa małe ragdole słodziutkie kociaki ale częstotliwość odkurzania mocno jej wzrosła puchate kotki to jednak dużo kłaczków na meblach, coś o tym wiem. Zasłony Vivan fajne som miałam białe w poprzednim mieszkaniu. Kanapa oczywiście piękna Edit: też mnie kręcą takie biurka, tylko mąż coś jęczy ale ja go przerobię Tylko kurka ja marzę o białym i pewnie skończy się na stolarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Two bardzo dziękuję Ja już przebieram nogami do odbioru malucha, odbierzemy go po weselu Stół to mi w głowie cały czas siedzi, a że ciężko znaleźć w dobrym stanie antyczny stół lub biurko w cenie do zaakceptowania ( a umówmy się że ja nie zamierzam nie wiadomo ile na ten pokój wydać) to te koziołki są dla mnie bardzo realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.06.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Piękniaste kociaki Ten zestaw do gabinetu bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a mi oba Szafa uległa zmianie, widziałam te drzwi na żywo i nie zachwyciły mnie...wręcz bym powiedziała że mi się nie podobały. Więc będą takie zwykłe w połysku pewnie lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Taka wersja stołu podoba mi się duuuużo bardziej. Też mam zamiar gdzieś przemycić koziołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Chciałam się z wami jeszcze podzielić jedną firmą od lamp Mają bardzo ładną kolekcję TĄ Materiał jest śliczny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 venuska witam w poniedziałek, daj namiary gdzie kupiłaś eamesa, bo chyba też kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 o Reni w decolab - przez ich sklep internetowy zamówiłam, tylko najpierw się upewniłam czy kolor mają na magazynie. Bardzo jest wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a który ty masz? ten z oparciami fotel? bo taki właśnie kosztuje u nich 339 a ty pisałaś że dałaś 248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 284, mam ten co na wizu. Z połokietnikami, na metalowych nogach limonkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 venuska proszę daj mi konkretnego linka bo albo ta strona jakaś popierdzielona albo ja przygłupawa, ja chcę taki jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 http://www.decolab.pl/krzeslo-inspirowane-projektem-dar-ch-r-eames.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.06.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Gdybym miała miejsce, to koziołki już by razem z regałami u rodziców na mnie czekały. A tak sobie u Ciebie popatrzę A jakie regały planujecie? Czy raczej to szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ola Ania szafy takie jak pokazałam na zdjęciach, my mamy dużo papierów i segregatorów...mi one na wierzchu raczej kojarzą się z biurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.06.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 super kinkiet! ze tez wczesniej tego nie widzialam a i eams zielony - super! choc preferuje drewniane nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Venusku nowy look biurka też świetny - ja jestem taka rozerwana między cięzkimi stylowymi a takimi jak wkleiłaś . Nie wiem czy nowa wersja jednak nie lepsza..na pewno lżejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 tylko mężu wymyśla jak zawsze, ale ok marzy o drewnianym blacie będzie go mieć na całą ścianę, ja będę mieć nogi koziołki:) wczoraj stała się rzecz niemożliwa, mój mąż zaprosił mnie na wizję odnośnie stołu w jadalni. Jak to u nas, trzeba się będzie dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dobra dopadł mnie kryzys... Mamy wesele a ja nie mam w co się ubrać (tzn pewnie mam tylko o tym nie wiem). Do wyboru mam sukienki: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P5063728.jpg - zwiewna, dobrze mi w tym kroju i przy obecnej wadze się mieszczę http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_1_1_3.jpg - nowa z metką, niby ok ale trochę za dużo szczęścia mi się w niej wylewa ;/ http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Screenshot_3-3.png - moja ukochana też z metką, nie wiem czy w biuście się zapnę... + sryliard innych chyba muszę się zmotywować jak przed ślubem, a mnie koleżanka właśnie na naleśnika wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 http://www.decolab.pl/krzeslo-inspirowane-projektem-dar-ch-r-eames.html dzięki venusku, kupiłam białe, sukienka 1 lub 3, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts