Ruby 12.06.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jak pierwsza wygodna to bierz ją, bo fajna Druga super, ale jak masz czuć się niekomfortowo to lepiej nie. A trzecia dla mnie zbyt ozdobna. Jak panna młoda będzie w sukni empire to będziecie rywalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 już mi lepiej, zjadłam naleśnika dół mi minął. jednak lunchyk dobra rzecz Ruby to samo mówi mi mój mąż o tej empire, chociaż wiem że panna młoda na pewno będzie miała "skromną" tortownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.06.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 OOOO naleśniki, a ja właśnie na diecie, więc: myśl o czymś innym, myśl o czymś innym... jak dla mnie to sukienka nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 od 01 lipca będę mieć kartę do IKEA o limicie 900 zł za którą zapłaciłam 270 zł komputerowy witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Venus, 1 wygoda najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 od 01 lipca będę mieć kartę do IKEA o limicie 900 zł za którą zapłaciłam 270 zł komputerowy witaj A skąd masz? Świetny interes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 od pracodawcy taki bonus co pół roku, ja się załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.06.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Fajny pracodawca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 od pracodawcy taki bonus co pół roku, ja się załapałam Ludzki pan! Wartość mojej ikeowskiej listy pt. "Muszę mieć, bo fajne jest" dobiła właśnie do 12 tys. Tylko gdzie znaleźć pracodawcę, który rozdaje takie bonusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.06.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wartość mojej ikeowskiej listy pt. "Muszę mieć, bo fajne jest" dobiła właśnie do 12 tys. Tylko gdzie znaleźć pracodawcę, który rozdaje takie bonusy? Ja na razie ograniczam się do listy muszę mieć, bo są rzeczy bez których się nie wprowadzimy. Na tą drugą jeszcze przyjdzie czas. Jak już znajdziesz takiego pracodawcę, to daj znać. Chętnie się tam zatrudnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.06.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 obawiam się, że zanim takiego znajdę, to większość rzeczy przejdzie do listy "e, za stara już jestem na takie bajery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 12 tys w ikea? wydaje mi się abstrakcją...Basia to co Ty tam kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 E, takie tam... Fakt, sporo rzeczy się dubluje - mam np. 5 stolików . Głównie drobnica, ale się nazbierało. Trochę na zasadzie inspiracji, trochę dziewczyńskiego "zamawiam". Żeby było zabawnie, bardzo się bronię przed "ikea look", który nadają głównie ichnie pierdółki. Wystarczy mieć w mieszkaniu dwie i już dają wrażenie wykupienia połowy sklepu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.06.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Porządny pracodawca. Mój mógłby się pewnie sporo od niego nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.06.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Venus, cudna ta trzecia sukienka (gdzie ją kupiłaś?) Ja bym chyba postawiła na nią, dopóki nie przeczytałam argumentu Twojego męża (przemawia do mnie ), poza tym - skoro najlepiej się czujesz w nr 1 - nie ma się nad czym zastanawiać! Mnie niedługo czeka taki sam dylemat, ślub przyjaciółki 30 czerwca, w dodatku - po kilku latach - wracam w swoje rodzinne strony, więc to będzie podróż sentymentalna podejrzewam, no i mam parcie, żeby zrobić wrażenie na dawno niewidzianych znajomych ze szkolnych czasów (żeby nie zauważyli przypadkiem, jak się postarzałam ), ma być modnie i ładnie, ale bez przesady, myślę nad skromną sukienką (bo to panna młoda jest gwiazdą wieczoru) i jakimś ciekawym dodatkiem - wystrzałowych butach, ewentualnie kolorowej kopertówce? Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 12.06.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 W sprawie sukienek mam takie samo zdanie jak Ilona Agata A pomysł na gabinet bardzo fajny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ilonka a gdzie masz to wesele? Sukienka z apartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 12.06.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Venus, mi się podobają nr 1 i 3. Zależy jednak w jakich wnętrzach będzie wesele ( nr 3 wybrałabym jeśli wesele jest w eleganckim dworku lub pałacyku) i przede wszystkim w której czujesz się lepiej. My w latach 2007-2011 byliśmy na 23 weselach więc liczba sukni i kopertówek w tym okresie zwiększyła się u mnie znacząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 o matko a ile prezentów musieliście dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts