Venus_m 14.06.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Hazelku to to samo chyba, tylko że inspirowane więc dlatego po kwadracie Adme aj noł, jednak chyba do charakteru wesela nie będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dziś się montuje reszta oświetlenia na tapecie: kuchnia, komputerowy, gościnny, łazienka dolna, klatka schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.06.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 melduję, że jestem na bieżąco:D czekam na oświetleniowe fotki bo u mnie to już mi ta 3 suknia baaardzo:yes: (ale ja zawsze na wesela chadzam w długich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Pasiulku mi też się bardzo podoba, jednak chyba nie będzie pasować dodatkowo poprawiny będą w formie grilla w ogródku tej restauracji co wesele. Ja się obawiam że wcale nie potańczę przy takich hitach ;/ Czekam na to oświetlenie, znalazłam ładną spódnicę maxi w rozsądnej cenie zamawian dwie sztuki, mam nadzieję że się nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Pani, Pani, co ze zdjęciami kuchni??Tak się chciałam przypomnieć delikatnie, że zaglądam i czuwam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Pani Pani w łykient, bo oświetlonko dziś zawiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A to bardzo fajnie, Proszę Pani!!! Się doczekam w końcu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Sharlo a powiedz jeszcze czy jakieś szczegóły wypstrykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A wszystko,co się da:DKuchnię w całej okazałości - tj. jak wygląda z jadalni ujęta "całościowo" na zdjęciach; z detali poproszę o baterię i zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) ołki dołki To teraz zrobię na lenia, zamiast szukać, szperać spytam otwarcie co się mega przydaje w garderobie przysypialnianej? Nie muszę mieć tam żadnych miejsc na deski do prasowania bo od tego mam pralnię. Garderoba na pewno nie będzie na bajeranckim wypasie, będzie pewnie z białej płyty jak meble w pralni po taniości. Wiem, że potrzebuję kilka szuflad na bieliznę. Czy jakieś wieszaki/półki na krawaty, paski sobie chwalicie? Apeluję pokażcie swoje garderoby - tu Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 tsamina nami na e-e waka waka Łazienka dolna z lustrem ( ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P6145097.jpg Komputerowy: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P6145093.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.06.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Łazienka dolna z lustrem ( ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P6145097.jpg fajna ta łazienkowa lampa a lustro takie nowocześne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 idustrialne, industrialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Zobaczyłam zdjęcie łazienki z lustrem i tak sobie myślę: Kiedy ja przegapiłam plany venuski o betonowej ścianie naprzeciwko lustra? Potem się przyjrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Zwisy w kuchni wiszą i mimo moich obaw wyglądają rewelacyjnie, chyba nawet lepiej niż te przeklęte larixy Kinkiety wszystkie na swoich miejscach w abażurach Za to lampa w komputerowym......hmn wizualnie ok, ale wyjątkowo koszmarnie rozprasza światło taaaaaaaaaaaakie cienie, o matko jak paskudnie. Max rok powisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Zobaczyłam zdjęcie łazienki z lustrem i tak sobie myślę: Kiedy ja przegapiłam plany venuski o betonowej ścianie naprzeciwko lustra? Potem się przyjrzałam :rotfl::rtofl: Fajowy ten kinkiecior:yes: ALe ogólnie jak Wy (Ty i Szanowny Małżonek) pierdykniecie zdjecie, to normalnie katalogowe - nikt się nie domyśli jakie to to ma wymiary, gdzie dokłądnie zawisło itp. itd... normalnie jakby się zdjęcie z katalogu (i to tego wkurzającego) oglądało, a nie z realizacji - ZERO ODNIESIENIA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda co zrobić, taka już pro ręka do fotek Zrobi mężu fotki w łykient, promise Położyłam się na 10 min, wstałam po 2 h ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda przyznam, że po cichu liczę trafić u Ciebie oświetlenie do sypialni, gościnnego i za rok do komputerowego Najbardziej i tak czekam na różnej maści dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 14.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Bardzo fajne lampy. Komputerowa bardzo mi sie podoba, szkoda,że beznadziejnie się świeci. Pisałaś jaka to lampa nad Twoim przecudnej urody lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Magda przyznam, że po cichu liczę trafić u Ciebie oświetlenie do sypialni, gościnnego i za rok do komputerowego Najbardziej i tak czekam na różnej maści dodatki też mam nadzieję, że trafisz:lol2: ja się przynajmniej postaram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts