Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pasiulku mi też się bardzo podoba, jednak chyba nie będzie pasować :no: dodatkowo poprawiny będą w formie grilla w ogródku tej restauracji co wesele. Ja się obawiam że wcale nie potańczę przy takich hitach ;/

Czekam na to oświetlenie, znalazłam ładną spódnicę maxi w rozsądnej cenie :wiggle: zamawian dwie sztuki, mam nadzieję że się nie zawiodę.

ołki dołki :)

To teraz zrobię na lenia, zamiast szukać, szperać spytam otwarcie co się mega przydaje w garderobie przysypialnianej? Nie muszę mieć tam żadnych miejsc na deski do prasowania bo od tego mam pralnię.

Garderoba na pewno nie będzie na bajeranckim wypasie, będzie pewnie z białej płyty jak meble w pralni po taniości. Wiem, że potrzebuję kilka szuflad na bieliznę. Czy jakieś wieszaki/półki na krawaty, paski sobie chwalicie? :)

Apeluję pokażcie swoje garderoby - tu :yes:

Edytowane przez Venus_m

:lol2:

Zwisy w kuchni wiszą i mimo moich obaw wyglądają rewelacyjnie, chyba nawet lepiej niż te przeklęte larixy :yes: Kinkiety wszystkie na swoich miejscach w abażurach :) Za to lampa w komputerowym......hmn wizualnie ok, ale wyjątkowo koszmarnie rozprasza światło taaaaaaaaaaaakie cienie, o matko jak paskudnie. Max rok powisi :lol:

Zobaczyłam zdjęcie łazienki z lustrem i tak sobie myślę: Kiedy ja przegapiłam plany venuski o betonowej ścianie naprzeciwko lustra?

Potem się przyjrzałam :rotfl:

:rotfl::rotfl::rtofl:

Fajowy ten kinkiecior:yes:

ALe ogólnie jak Wy (Ty i Szanowny Małżonek) pierdykniecie zdjecie, to normalnie katalogowe - nikt się nie domyśli jakie to to ma wymiary, gdzie dokłądnie zawisło itp. itd... normalnie jakby się zdjęcie z katalogu (i to tego wkurzającego) oglądało, a nie z realizacji - ZERO ODNIESIENIA:lol2: