Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, ładnie, ładnie :)

Te chcę szynę i maskownicę z k-g. Widzę, że nie jestem aż tak genialna i nie ja jedna na ten pomysł wpadłam :lol2:

Olu, ja bym dała po całości.

Pewnie, że nie Ty jedna, toż ja rozpaczam nad salonem okrutnie że nie pomyślałam za wczasu i wszystko jest źle i nie mogę tak zrobić ;)

A ja z pytankiem. a ile jest między ścianą a kartongipsem?

No i oczywiście pochwalam, pochwalam, świetny pomysł:D

ok 20 cm, inaczej jest nam niewygodnie. Na zdjęciu wygląda ta przestrzeń na wieeeeelką, ale uwierzcie mi że zawieszenie to nie taki pikuś, na szczęście raz na rok ;)

co potrzebuję?

Pomocy chyba:lol2:

Po prostu mnie wena opuściła z przemęczenia, a muszę zaprojektować łazienki, bo niedługo wod-kan będą robić, i myślę nad sensownym rozmieszczeniem wszystkiego, co musi w łazience się znaleźć.

Więc może - nie nadwerężając Cię i Twojego czasu za bardzo- poproszę Cię o jakiś comment do moich wymysłów.

Jeżeli będę mogła to pomogę, zobaczymy jak mi się czas ułoży. Może spikniemy się w terminie 1-15 miesiąca, wtedy nic się w robocie nie dzieje i ja wracam do domu pełna energii ;)

Justynko mam pytanka dwa - czy jesteś zadowolona tzn. czy kupiłabyś je drugi raz i gdzie kupowałaś swojej jadalniane krzesła???

Jestem zadowolona :yes: i kupiłabym drugi raz, kupowałam w dkwadrat w Wawie :)

Plany weekendowe to wielkie sprzątańsko, Fiona źle znosi to całe docieranie. Ochlapuje ją wodą żeby nie lizała sobie futerka w gipsie :( Coraz lepiej też zaczyna znosić czyszczenie uszu, może po części ma wpływ też na to to że ja nie jestem już taka nerwowa. Jedno uszko już wyprowadzone czyściutkie, a w drugim lepiej, ale nie tak żebym była zadowolona :(

Ok posprzątane :yes:

Jak mąż zdąży zrobić jutro zdjęcia przed moim tornadem w kuchni to pod wieczór fotorelacja :p

Już wstaliście? To o zdjęcia proszę :lol2:

Nareszcie !! znalazłam drapak dla naszych futrzaków :p

Podoba mi się długi kij do drapania, ogólnie design może być (choć stwierdzam, że nawet ładny jest), cena :yes:

Trzymam kciuki, żeby i koty doceniły design i użyteczność ;)