pasie 21.06.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Justynko mam pytanka dwa - czy jesteś zadowolona tzn. czy kupiłabyś je drugi raz i gdzie kupowałaś swojej jadalniane krzesła??? Edytowane 21 Czerwca 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Venus, pomysł maskownicy warty zmałpowania Powiedz mi jeszcze w jakim programie robisz wizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Venus, ładnie, ładnie Te chcę szynę i maskownicę z k-g. Widzę, że nie jestem aż tak genialna i nie ja jedna na ten pomysł wpadłam Olu, ja bym dała po całości. Pewnie, że nie Ty jedna, toż ja rozpaczam nad salonem okrutnie że nie pomyślałam za wczasu i wszystko jest źle i nie mogę tak zrobić A ja z pytankiem. a ile jest między ścianą a kartongipsem? No i oczywiście pochwalam, pochwalam, świetny pomysł ok 20 cm, inaczej jest nam niewygodnie. Na zdjęciu wygląda ta przestrzeń na wieeeeelką, ale uwierzcie mi że zawieszenie to nie taki pikuś, na szczęście raz na rok co potrzebuję? Pomocy chyba:lol2: Po prostu mnie wena opuściła z przemęczenia, a muszę zaprojektować łazienki, bo niedługo wod-kan będą robić, i myślę nad sensownym rozmieszczeniem wszystkiego, co musi w łazience się znaleźć. Więc może - nie nadwerężając Cię i Twojego czasu za bardzo- poproszę Cię o jakiś comment do moich wymysłów. Jeżeli będę mogła to pomogę, zobaczymy jak mi się czas ułoży. Może spikniemy się w terminie 1-15 miesiąca, wtedy nic się w robocie nie dzieje i ja wracam do domu pełna energii Justynko mam pytanka dwa - czy jesteś zadowolona tzn. czy kupiłabyś je drugi raz i gdzie kupowałaś swojej jadalniane krzesła??? Jestem zadowolona i kupiłabym drugi raz, kupowałam w dkwadrat w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Plany weekendowe to wielkie sprzątańsko, Fiona źle znosi to całe docieranie. Ochlapuje ją wodą żeby nie lizała sobie futerka w gipsie Coraz lepiej też zaczyna znosić czyszczenie uszu, może po części ma wpływ też na to to że ja nie jestem już taka nerwowa. Jedno uszko już wyprowadzone czyściutkie, a w drugim lepiej, ale nie tak żebym była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Przymierzam się też powoli do zrobienia galeryjki na holu dolnym Tylko jak tu się zdecydować, które ślubne powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.06.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no jak które. wszystkie:lol2: a już napewno czołgistkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.06.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 venuska krzesło fajne, dzis je rozłożyłam, podoba mi się, jakościowo również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 venuska krzesło fajne, dzis je rozłożyłam, podoba mi się, jakościowo również To zapraszam do Twojego wątku i wklej tam fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nasprzątałam się po pracy jak głupia, ale przynajmniej widać podłogi jutro i pojutrze dopiero prawdziwe sprzątańsko i jednak nie mała a duża galeryja na zdjęcia będzie robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jednak nie mała a duża galeryja na zdjęcia będzie robiona Co, zdjęcia trudno było wyselekcjonować? Nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 też, ścianę zmieniliśmy a raczej powróciliśmy do wersji pierwotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 też, ścianę zmieniliśmy a raczej powróciliśmy do wersji pierwotnej Dobrze, że jeszcze dziur nie zrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ok posprzątane Jak mąż zdąży zrobić jutro zdjęcia przed moim tornadem w kuchni to pod wieczór fotorelacja Teściów ze szwagrem zaprosiłam na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nareszcie !! znalazłam drapak dla naszych futrzaków Podoba mi się długi kij do drapania, ogólnie design może być (choć stwierdzam, że nawet ładny jest), cena http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/ap_50263a_hell_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.06.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ok posprzątane Jak mąż zdąży zrobić jutro zdjęcia przed moim tornadem w kuchni to pod wieczór fotorelacja Już wstaliście? To o zdjęcia proszę Nareszcie !! znalazłam drapak dla naszych futrzaków Podoba mi się długi kij do drapania, ogólnie design może być (choć stwierdzam, że nawet ładny jest), cena Trzymam kciuki, żeby i koty doceniły design i użyteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Właśnie mąż pstryka, oburzony na mnie że nie dałam spać Ania design w drapaku ciężko mieć, bo one wszystkie są w zasadzie tak samo paskudne. Uwierz mi, że ten jest naprawdę ładny jak na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.06.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zuch mąż Wiem, że drapaki są jakie są A ten nie jest zły. Chodziło mi tylko o to, żeby koty chętnie korzystały. Wielu z moich znajomych nabyło, a koty po prostu ignorują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.06.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nie spać, nie spać - zdjęcia robić. I zamieszczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts