emiranda 26.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Justynko zaglądam, ale rzeczywiście daaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie pisałam, sama nie wiem dlaczego ??? Biję się w piersi Zobaczyłam kuchnię super wygląda, fornir bardzo ładny:) No i tapeta w gościnnym rewelka I Ty nie wiesz jaka lampę ?????????????????? A kotek kiedy będzie u ciebie, jest przecudniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ano ja nie wiem jaką lampę, tzn wiem ale Sieny białej nie produkują mąż nie zgadza się na nic droższego niż 300 zł, myślę że na maksymalnie 400 jestem w stanie go urobić Tylko nic nie jest godne Alu kotek 7 lipca omg nawet nie wiesz jak ja na tego malucha czekam, mąż się ze mną sprzecza że to będzie jego pieszczoch, bo Fionka to krok w krok za mną. Dziś rano wskoczyła do wanny w której spuszczała się woda łapy do połowy mokre, wypadła z wanny jak burza z piorunami, cały korytarz mokry, a Rozkraczewska siadła w komputerowym i się lizała. Dziś będzie duuuuuży drapak dla Fionki i Księcia / Pimpka (mąż mnie denerwuje że tak go nazwie, a teraz ja jego tym denerwuje mówiąc że mi się podoba, a wcale mi się nie podoba ) Alu fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Drapak widziałam, rzeczywiście bardzo ładn y w stosunku do wielu innych i taki lekki, moje kotki na poczatku w ogóle go omijaly, ale teraz nawet trzy na raz na nim leżą no i do drapania warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No właśnie Alu my podpatrzyliśmy u was że taki rozmiar wysokością w sam raz i ja szukałam żeby jedna rura sizalowa była długa na tyle aby się kotki mogły wyciągnąć. Dziś ma przyjść więc na pewno będą fotki jak wyjdą wieczorem W ogóle to dla mnie wszystkie drapaki są paskudne, ale ten to naprawdę nawet mi się podoba i cena dobra z 600 na 319 przeceniony Teraz Fionka ma taki mały szary z budką, drapała jak była mała, ale teraz to się biedulka nie może wyciągnąć. No i czekam na te miseczki dla kotków z krótką kufą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 od 2 dni nasza diablica (Fiona) o 4 nad ranem przesuwa zasłony a dodam, że system z ikei nie jest cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Miski savic ? Ktoś tu się nabijał jak takie kupowałam ale te na suchą karmę sobie chwalę bardzo. Drapak mi się podoba faktycznie większość jest paskudna (zdradzisz skąd?). Nasz też już za mały młoda często na chodniczku swoim się wyciąga . Zapomniałam napisać po zdjęciach, że Twoja kuchnia wygląda świetnie - jest bardzo jasna, wygląda funkcjonalnie i przede wszystkim łączy ładne kolory . Edytowane 26 Czerwca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Yoka serio pisałaś o tych savicach? bo ja nie zarejestrowałam. Ja zamawiam te białe/kość słoniowa, na razie dopadłam te do wody. Do suchego też zamówimy Drapak i miski w sklepie http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/160_cm/294440 tutaj link do drapaka Fiona rozciąga się u mojej mamy na dywanie u nas brak jakichkolwiek. Już teraz wiem, żeby od razu kupić duży drapak a nie takie maleństwo, ale skąd mogłam wiedzieć Wychodzi, że ten długi słupek ma 90 cm a podobno norma to 70 a dla większych kotów np Alowa Maine Coonka potrzebuje od 80 do 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 O matko, jaki Księciunio cudny http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Pisałam, pisałam ale do wody nie kupowałam mam tylko na suchą - kość słoniowa. Na pewno jak się dokocimy to będzie jeszcze jedna miska. Mały drapak kupiliśmy celowo, kosztował jakieś 30 zł (totalnie gówniany) ale wiedziałam, że jeszcze jeden będzie potrzebny wstrzymam się do czasu drugiego kota czyli jeszcze kilka miesięcy. Przydałby się o tyle, że Lolka lubi siedziec możliwie najwyżej a nie ma za bardzo gdzie . Wrzuć jakieś zdjęcie Fionki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 26.06.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Oj... ale świetny drapak! Szkoda, że jestem spłukana, bo myślę, że moim by się baaaardzo spodobał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.06.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a co to miski ??moje sierści nie piją wody więc może na żarełko im kupię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mirelko, dla Twoich sierści się nie nadają bo mają długie dzioby te savic są płytkie z takimi żłobieniami na suchą karmę (to tym bardziej ) żeby futro nie musiało głęboko żarcia szukać i żeby to żarcie się nie przesuwało podczas jedzenia (ja i tak tyle sypię że żłobień dawno nie widać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 26.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No rzeczywiście salun łatwy nie jest - ale dobrze sobie z im radzicie;-) Puchata dupka bardzo apetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.06.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 o my god ... to nie lepiej sondą prosto do żołądka ? nie no, tak mi się skojarzyło, przepraszam . Swoją drogą to ciekawe do czego się posuwają właśiciele sierściuchów . Czytałam kiedyś o lasce, która chciała koniecznie swego nauczyć jeść mięso. Z miski nie jadł. Z dłoni nie jadł. Jadł tylko wtedy kiedy mógł POLOWAĆ. Więc karmiła go tymi kawałkami .... rzucając je na szybę z okna balkonowego - one wolno się zsuwała, spadałay a sierść łapała . A młody zjada wszystko - ostatnio dwie rzodkiewki wciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.06.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mirelko, pisałaś o tej szybie jak rozmawiałyśmy o BARFie Lola uwielbia surowe mięso nie trzeba jej namawiać i zjada też skądkolwiek. A ta miska na suche jest mimo wszystko fajna (ha! już wiem kto się z niej nabijał ) bo brytki mają płaskie mordki i z głębokiej miski im się źle je. Trochę bym to porównała do jedzenia zupy na płaskim talerzu tylko odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Fionka bryka po drapaku jak dzika, boi się na razie sama na najwyższy punkt wejść, ale jak ją posadzę to leży i obserwuje i zeskakuje jednym susem na ziemię Miska savica jest super, Fionka podchodzi i cały czas z niej pije, tę starą rzuciła w niepamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.06.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A tu temat kotki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a jak przecież to moja księżniczka, chociaż mąż twierdzi że jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a ja tak poza tematem....czy dobrze kojarze ze polecalas jakis cudowny plyn do mycia fug ?? nie wiem czy u Ciebie czytałam czy cos pomieszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.06.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Justynko melduję żem na bieżąco, bez wczytywania się w miski i drapaki . Piękna tapeta w gościnnym - chyba jej jeszcze nie pokazywałaś? A sam kiciak - sama wiesz................... http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87/090.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts