Venus_m 28.06.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ivy tak to był jakiś taki Mapei do usuwania pozostałości po fugach czy cemencie, śmierdzi okrutnie i jest żrący Admetka dziękuję Tapetę pokazywałam, nawet reklamowana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Mężowi eames się bardzo podoba może dokupimy drugi dla niego do komputerowego .. kiedyś W tygodniu kupimy regały do komputerowego i zasłony do gościnnego w sypialni już wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 chyba komputerowy bedzie .... bo cos pamię:popcorn:tam ze Venus moze od 1-szego szaleć w Ikei.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Justynko , no widzisz , dobrą mam pamięć, ale niestety krótką Widzimy się w środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 siiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro wypełniam wniosek o urlop mam osobę która mnie zastąpi, ale ja ją będę zastępować tydzień no nic i tak warto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 To super Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Powiedz mi jeszcze (bo Ty ekspert sukienkowy jesteś ) co zakładasz? Bo my z drogi na bank w tych upałach coś na przebranie będziemy musieli wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) ekspert dobre Kochana ja będę albo w spódnicy maxi, szpilkach i koralowej bluzce over sajz albo w jakiejś sukience, na bank wysoki obcas W ogóle to byliśmy na weselu no i miałam iść w tej rozkloszowanej, ale że moje hormony marudne to opóźniło się to i owo i oczywiście jak zawsze (tylko raz na swój ślub nie miałam) zweryfikowało to moje plany sukienkowe. Mąż się przejął, że ja nieszczęśliwa, źle się czuję ... pewnie nie mam co założyć a tu niespodzianka. Ja wiem i pakuję, granatową i brązową...ale tak na jakby co wzięłam taką jaśniutką całą z kwiatków nude z zeszłego sezonu z zary. Oczywiście jestem u fryzjera w sobotę (z farbą na głowie! z moimi hormonami) i myślę sobie....co by tu zrobić żeby w tej jasnej iść. No jak to co, po prostu ją założyć i oczywiście byłam w jasnej, mimo że z tego samego powodu nie wzięłam innej na bank postanowionej W tej byłam (nie lubię tego suwaka ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/0387251621_1_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/0387251621_2_1_3.jpg Edytowane 1 Lipca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Nie mogę z Tobą http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Agi a kogo bierzesz na pasgiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Śliczna Suwak mógłby być faktycznie subtelniejszy - ale to takie połączenie klasyki z nowoczesnością Buźka zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.07.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 o Ty śpiochu wyśpij się, ja biorę Fionsę pod pachę i idę do męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Małż prowadzi a jedzie ze mną Karolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ładna ta sukienka ja dzisiaj widziałam śliczną miętową ech! Justyś, pokaż jakieś Fionkowe zdjęcia bo potem to już Księciunio będzie . Bawcie się dobrze! Strasznie Wam zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Powiedz mi jeszcze (bo Ty ekspert sukienkowy jesteś ) co zakładasz? Bo my z drogi na bank w tych upałach coś na przebranie będziemy musieli wziąć ekspert dobre Kochana ja będę albo w spódnicy maxi, szpilkach i koralowej bluzce over sajz albo w jakiejś sukience, na bank wysoki obcas Przepraszam, a panie o stroju na środę rozmawiają? Matko jedyna! A ja planowałam z dżinsach przyjść Muszę zrobić szybki przegląd garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Przepraszam, a panie o stroju na środę rozmawiają? Matko jedyna! A ja planowałam z dżinsach przyjść Muszę zrobić szybki przegląd garderoby. Z tego co widzę to tu będzie Francja - Elegancja wiec dżinsy raczej nie przejdą zresztą mam byc upał wiec i tak byś nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Z tego co widzę to tu będzie Francja - Elegancja wiec dżinsy raczej nie przejdą zresztą mam byc upał wiec i tak byś nie dała rady Kochana, Ty mnie nie doceniasz. Upały zaczynają się od 45 stopni. Poniżej jest ciepełko No, chyba, że siedzę w pracy. To co, mam w kiecce wieczorowej pociągiem jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Przepraszam, a panie o stroju na środę rozmawiają? Matko jedyna! A ja planowałam z dżinsach przyjść Muszę zrobić szybki przegląd garderoby. Z tego co widzę to tu będzie Francja - Elegancja wiec dżinsy raczej nie przejdą zresztą mam byc upał wiec i tak byś nie dała rady Kochana, Ty mnie nie doceniasz. Upały zaczynają się od 45 stopni. Poniżej jest ciepełko No, chyba, że siedzę w pracy. To co, mam w kiecce wieczorowej pociągiem jechać Jesssu, dziewczyny - nie przerażajcie mnie:o:lol2: Ja przecie przy Was jak sierota będę wyglądać Nawet nie miałam czasu się zastanowić w czym "wystąpić"... skończy się na jakimś starym wygodnym łachu z szafy:oops: Błagam, nie wzbijajcie sie na swoje wyżyny stylizacyjne - apeluję o umiar:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.07.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jesssu, dziewczyny - nie przerażajcie mnie:o:lol2: Ja przecie przy Was jak sierota będę wyglądać Nawet nie miałam czasu się zastanowić w czym "wystąpić"... skończy się na jakimś starym wygodnym łachu z szafy:oops: Błagam, nie wzbijajcie sie na swoje wyżyny stylizacyjne - apeluję o umiar:lol: Powiedz tylko słowo a będziemy w japonkach My Magda z drogi więc tez tak średnio nam sie przebierać, a mają być upały więc ja juz sama nie wiem co brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts