Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Lejdi helloł mamusiu brzuchatko :hug: muszę nadrobić co u Ciebie, ale właśnie przed chwilą ogarnęłam burdello bum bum w pracy bo dostałam w spadku wielką firmę z wieeeeeeeelkim bałaganem, a ja w bałaganie nie umiem pracować.

Książe już w sobotę :wiggle: Fionka nauczyła się już sama wskakiwać na najwyższe legowisko na drapaku :) ślicznie się na nim bawi i rozciąga non stop :yes: ten drapak to bardzo udany zakup.

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yoka jak ja mam Ci wybaczyć taki długi wpis? :p

Poważnie, to nie nie miała. Na pewno Fionka pójdzie do tej samej kliniki weterynaryjnej na sterylkę co na kastrację Księciunio. Koszt 3x wyższy, ale na zdrowiu się nie oszczędza :yes:

Obserwuję ją uważnie, ale jak przytulaśna była tak jest, miaucze tak samo jak miauczała, stempla liże w tej samej ilości co zawsze, myślę że to i tak już niedługo w końcu nasza panna pod koniec listopada urodzona, czyli jak nic zaraz 8 miesięcy :)

Twoja Pannica już duża :) nasza z końca stycznia jest :). U nas kastracja (nie sterylizacja) kotki to coś koło150 zł, ale nie wiem czy nie szukać innego weta bo ten to leczy wszystko :D od konia po chomiki :lol: prawdziwy weteryniarz.

Zmniejszyłam czcionkę i wygląda jakby było krócej ;).

Edytowane przez yokasta

:hug:

Kupiliśmy stół na allegro w antykach :) Ja wyszperałam, bitwa była zacięta. Maks chciałam dać za niego 480 zł + 140 zł przesyłka. Mężowi nie synchronizował się zegar z tym allegrowym i z pełnymi portkami wstukał 501 zł, a i tak kupiliśmy za 405 bo słabsza oferta (3 sekundy przed nami) była na 400 zł :wiggle:

Mam nadzieję, że będzie taki ładny jak na zdjęciach :)

tak myślałam...ja z kolegą bawiliśmy sie w Zorro kiedyś...sąsiadka /jego mama/ do tej pory nie może nam wybaczyć wielkiego Z na blacie pięknego wi wielkiego na 12 osób wiśiowego stołu który wtedy był nowym nabytkiem...od tej pory na wszytskie okazje dostaje od nas nowe obrusy :rotfl:

W ogóle to znalazłam moje wyśnione nogi do komputerowego, niestety sprzedawane z blatem więc koszt 400 zł. Blat na pewno do wywalenia więc wtedy parę prętów 200 zł za jeden bok :p daruję sobie na razie.

Czyżby takie metalowe kozły?

Wiesz jak żałuję, że u mnie się nie zmieszczą?

Też żałuję, że tak krótko. Obiecałam już sobie że w te wakacje zrobimy jakieś spotkanko :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wczoraj poprzestawialiśmy w komputerowym. Szału nie ma, bo regały przed nami (może dziś :rolleyes: ), na biurko a raczej wielkie blacisko trzeba poczekać, bo jeszcze nie ustaliliśmy jednej wersji :)

Szukamy firmy która wykona nam nogi na zamówienie ala eames do tegoż blaciska. Dzięki Ani - Narendil mam na oku do kupienia 2 gotowe, niestety potrzebujemy 3, a to podwaja koszty za gotowe nogi. No nic, aż tak nam się nie spieszy. Molestuję męża o kupno eamsa białego dla niego. Niestety krzesła są tyłem do drzwi - nawet się komfortowo czuję, chociaż nie lubię tyłem do drzwi.