Venus_m 03.07.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Lejdi helloł mamusiu brzuchatko muszę nadrobić co u Ciebie, ale właśnie przed chwilą ogarnęłam burdello bum bum w pracy bo dostałam w spadku wielką firmę z wieeeeeeeelkim bałaganem, a ja w bałaganie nie umiem pracować. Książe już w sobotę Fionka nauczyła się już sama wskakiwać na najwyższe legowisko na drapaku ślicznie się na nim bawi i rozciąga non stop ten drapak to bardzo udany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Yoka jak ja mam Ci wybaczyć taki długi wpis? Poważnie, to nie nie miała. Na pewno Fionka pójdzie do tej samej kliniki weterynaryjnej na sterylkę co na kastrację Księciunio. Koszt 3x wyższy, ale na zdrowiu się nie oszczędza Obserwuję ją uważnie, ale jak przytulaśna była tak jest, miaucze tak samo jak miauczała, stempla liże w tej samej ilości co zawsze, myślę że to i tak już niedługo w końcu nasza panna pod koniec listopada urodzona, czyli jak nic zaraz 8 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.07.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 (edytowane) Twoja Pannica już duża nasza z końca stycznia jest . U nas kastracja (nie sterylizacja) kotki to coś koło150 zł, ale nie wiem czy nie szukać innego weta bo ten to leczy wszystko od konia po chomiki prawdziwy weteryniarz. Zmniejszyłam czcionkę i wygląda jakby było krócej . Edytowane 3 Lipca 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.07.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Zmniejszyłam czcionkę i wygląda jakby było krócej . A po cio? Oczka bolą od czytania Starość nie radość........ ------------ Justynko buziaki i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kupiliśmy stół na allegro w antykach Ja wyszperałam, bitwa była zacięta. Maks chciałam dać za niego 480 zł + 140 zł przesyłka. Mężowi nie synchronizował się zegar z tym allegrowym i z pełnymi portkami wstukał 501 zł, a i tak kupiliśmy za 405 bo słabsza oferta (3 sekundy przed nami) była na 400 zł Mam nadzieję, że będzie taki ładny jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.07.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Adme, można kliknąć cytat i będzie duże zmniejszyłam bo mi tak nieładnie długie wyszło, sama nie mogę tego przeczytać całuski . Justynka, a ten stół to gdzie ma być ? Jadalnia? Pokaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Owszem do jadalni. Złożony 140x90 rozłożony 240x90 wygląda ładnie, sporo ryzykujemy ale za tą cenę ok http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2454522137.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2454522137_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 cena superr...oby był jak na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 opis aukcji też był jako bardzo dobry, zobaczymy, mam nadzieję , że będzie lepszy od tego co mamy po zabawie w indianina w dzieciństwie przez mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 zostały jakieś ślady po ataku Indian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 W ogóle to znalazłam moje wyśnione nogi do komputerowego, niestety sprzedawane z blatem więc koszt 400 zł. Blat na pewno do wywalenia więc wtedy parę prętów 200 zł za jeden bok daruję sobie na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ivy jakieś? Blat jest doszczętnie zniszczony dlatego obrus gości na stałe, a ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 tak myślałam...ja z kolegą bawiliśmy sie w Zorro kiedyś...sąsiadka /jego mama/ do tej pory nie może nam wybaczyć wielkiego Z na blacie pięknego wi wielkiego na 12 osób wiśiowego stołu który wtedy był nowym nabytkiem...od tej pory na wszytskie okazje dostaje od nas nowe obrusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Moja mam mi opowiadała kiedyś jak ze starszym bratem grali w darty Tarczą była ściana, a strzałkami zastawa stołowa wyobrażam sobie wściek babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 W ogóle to znalazłam moje wyśnione nogi do komputerowego, niestety sprzedawane z blatem więc koszt 400 zł. Blat na pewno do wywalenia więc wtedy parę prętów 200 zł za jeden bok daruję sobie na razie. Czyżby takie metalowe kozły? Wiesz jak żałuję, że u mnie się nie zmieszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 ufffffffffff dzisiaj żar tropików, ale naprawdę było warto, być z Magdą i spotkać się z dziewczynami Ja już wiem co chcę na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.07.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Venuska cieszę się baaardzo, że Cię poznałam oj ze mnie się lało od tego żaru............a co chcesz na urodziny ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.07.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Leia mi też bardzo miło było Cię poznać kartę do MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Justynko przybywam powiedzieć że fajnie było Cię poznać w realu szkoda że tak krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Też żałuję, że tak krótko. Obiecałam już sobie że w te wakacje zrobimy jakieś spotkanko ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj poprzestawialiśmy w komputerowym. Szału nie ma, bo regały przed nami (może dziś ), na biurko a raczej wielkie blacisko trzeba poczekać, bo jeszcze nie ustaliliśmy jednej wersji Szukamy firmy która wykona nam nogi na zamówienie ala eames do tegoż blaciska. Dzięki Ani - Narendil mam na oku do kupienia 2 gotowe, niestety potrzebujemy 3, a to podwaja koszty za gotowe nogi. No nic, aż tak nam się nie spieszy. Molestuję męża o kupno eamsa białego dla niego. Niestety krzesła są tyłem do drzwi - nawet się komfortowo czuję, chociaż nie lubię tyłem do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts