edak 05.07.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Też żałuję, że tak krótko. Obiecałam już sobie że w te wakacje zrobimy jakieś spotkanko ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj poprzestawialiśmy w komputerowym. Szału nie ma, bo regały przed nami (może dziś ), na biurko a raczej wielkie blacisko trzeba poczekać, bo jeszcze nie ustaliliśmy jednej wersji Szukamy firmy która wykona nam nogi na zamówienie ala eames do tegoż blaciska. Dzięki Ani - Narendil mam na oku do kupienia 2 gotowe, niestety potrzebujemy 3, a to podwaja koszty za gotowe nogi. No nic, aż tak nam się nie spieszy. Molestuję męża o kupno eamsa białego dla niego. Niestety krzesła są tyłem do drzwi - nawet się komfortowo czuję, chociaż nie lubię tyłem do drzwi. Witam się jako podczytywacz a gdzie moża kupić takie nogi a'la eames do blatu? W sieci znalazlam gotowe biurka, ale cena ponad 4 tysie nie jest na moje "siły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 edak na razie tę informację muszę pozostawić dla siebie, ponieważ są tylko dwie sztuki które rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 puchata dupa stop odbiór stop jutro stop kropka stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 06.07.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) puchata dupa stop odbiór stop jutro stop kropka stop Edytowane 6 Lipca 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Będzie Księciunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.07.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 puchata dupa stop odbiór stop jutro stop kropka stop Czekam niecierpliwie stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 jak ja brzydko napisałam miało być puchata dupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Byliśmy wczoraj kupić regały do komputerowego. Wybraliśmy co ma być, ale okazało się, że zamiast 1000 zł który liczyliśmy wyjdzie ok 1400, a w sobotę musimy za młodego zapłacić. Przesuwam ten wydatek na za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.07.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 puchata dupka stop czekamy stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Bojaźliwa i miaucząca biała puchata dupka od godziny już w domu Fiona nie odstępuję na krok, syczeli na siebie ale teraz już miauczą. Później jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.07.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Później jakieś fotki Koniecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Bojaźliwa i miaucząca biała puchata dupka od godziny już w domu Fiona nie odstępuję na krok, syczeli na siebie ale teraz już miauczą. Później jakieś fotki Venus może lepiej nie wrzucaj tych zdjęć bo znowu zachoruje na kotka- a chwilowo udało mi się wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 http://smilies.sofrayt.com/%5Elf/popcorn1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Justynko czekam na fotki Księciunia i Fionki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.07.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Też czekam na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.07.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Fotki będą pewnie Sama czekam na tą Twoją białą kulkę Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Póki co fotek nie mamy, bo albo skacze na zabawkę albo ucieka jak zobaczy Fionę Fiona jest bardzo zazdrosna, syczy na niego i warczy. Czasem podchodzi i łapką zaczepia za ogon do zabawy ale sama się boi więc ucieka. Bezwstydnie wyżera jego chrupki, a on pije wodę i jej i swoją - która bliżej Poza tym Prince bardzo się boi, chowa się za moją nogą, turla się (przed chwilą tak się turlał że spadł z biurka), ugniata mnie jak mamę i każe głaskać brzuch - chudy Ma miejsce w rogu za monitorem, bo Fiona go tam nie sięga. Sam wczoraj obszedł cały dom i wołał mnie z dołu żebym przyszła. Je, pije tylko nie wiem czy się załatwia Fionie okazujemy dużo czułości, ale jeżeli najpierw głaszczę Prince (Bartusia - bo on taki do taty podobny że ja na niego różnie wołam) to ona nie da się dotknąć. Muszę zaczynać od niej Wczoraj Fiona zagoniła go w róg i syczała, a on się najeżył i sam na nią nasyczał ... i sobie poszła z podkulonym ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ale macie kocie perypetie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Nie jest źle my to 4 razy przechodziliśmy po kilku dniach kociaki sie super bawiły razem A przecież był jeszcze pies My mielismy koty co rok i jak trzeciego do domu przytargaliśmy to Czarny i Kicia go zaadoptowali, traktowali go jak swoje dziecko Inaczej było z maine coonami niestety dachowce trzymały sie od nich z daleka i tak jest do dziś Najbardziej nie lubia sie dwie panienki często na siebie syczą i sie atakują, bardziej dachówka niz maine coonka Natomiast Migusia często Rudego zaczepia do zabawy, ale on ja goni i syczy na nią, taki samotnik z niego. Inaczej jes,t gdy ona ma jeszcze w swojej miseczce, a on nie, to bez problemu mu oddaje swój przydział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts