Ilona Agata 09.07.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Piękny stół, super wygląda z ghostami a kotek przesłodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 aaaale umaszczenie! bardzo ladny kotek musze to przyznac (pomimo mojej awersji do brytyjczykow no), ten jest sliczny Na pierwszym zdjeciu jak zfotoszopowany Stol piekny!!! Dusze ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.07.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 ja chcę twój stół! (kocia nie jestem, ale nie powiem, białas niczego sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.07.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 super puchata dupka! moze ustaw razem z fiona do jednego zdjecia stól super wygladda z gostami, ale jakos nie widze ich razem z nowoczesna kuchnia.... moze zdjecie kompletu by pomoglo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.07.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Ale słodka maleńka puchata dupkahttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif No teraz to masz taką parkę, że pokichać się z zazdrości można:hug: A ja przychodzę z giftem - mam śliczną twoją fotkę: ********** Edytowane 10 Lipca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Piękny stół, super wygląda z ghostami a kotek przesłodki Proszę kto to przyszedł aaaale umaszczenie! bardzo ladny kotek musze to przyznac (pomimo mojej awersji do brytyjczykow no), ten jest sliczny Na pierwszym zdjeciu jak zfotoszopowany Stol piekny!!! Dusze ma Jak można brytolków nie lubić? powiedziałam ja, właścicielka dwóch Stół nie wiem czy ma duszę, co prawda był w antykach ale ani daty ani autora nie znaleźliśmy ja chcę twój stół! (kocia nie jestem, ale nie powiem, białas niczego sobie ) Do gustawa by pasował co? super puchata dupka! moze ustaw razem z fiona do jednego zdjecia stól super wygladda z gostami, ale jakos nie widze ich razem z nowoczesna kuchnia.... moze zdjecie kompletu by pomoglo ;P Hmn....chwilowo niet Moja inspiracja: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/miasteczko_wilanow6.jpg Ale słodka maleńka puchata dupkahttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gif No teraz to masz taką parkę, że pokichać się z zazdrości można:hug: A ja przychodzę z giftem - mam śliczną twoją fotkę: zdjęcia niet - venus Dziękuję Madzia Edytowane 10 Lipca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 10.07.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Sama bym sobie takiego stołu nie sprawila, ale jest bardzo fajny! Kociapek słodki, ale też czekam aż kiedyś się uda zrobić im wspólne zdjecie:) Ale Ty masz biust! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.07.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Venus, 1. jaka Ty jesteś ładna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2. kociek uroczy, cudny, puchaty!!!!!!!!!!!!!3. stół obłędny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 ło boże idę się schować ze wstydu Rutinka mąż mi mówi czasem : najpierw jest biust, później kilometr Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 święte słowa:lol2: - masz się czym pochwalić!!!!A stół jest olejowany, lakierowany? Piękny kolor!!!! Pokaż "za dnia"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a myślisz że ja wiem? Chyba lakierowany. Na pewno nie jest fornirowany, albo obłóg albo lity Cudny jest Zacieram ręce już na powieszenie zasłon w salunie (bo mam kupione), tylko karnisze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Na zdjęciu środkowym stołu widać Fionę na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 same śliczne fotki....włascicileki, stołu i kotecków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.07.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 same śliczne fotki....włascicileki, stołu i kotecków Dokładnie o tym samym pomyślałam, to się po prostu podczepię pod słowa ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hehe, Fiona cicho tajna. Stół piękny i ślicznie zgrał się z ghostami. Księciunio, mraauuu cudo. Wyściskałabym go Właścicielka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.07.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Super puchate dupki obie Stół bardzo fajnie dopasował się do krzeseł. Ma charakter A Ty co tu dużo gadać naprawdę bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Fionę to ja dopiero za 20 stym razem zobaczyłam na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.07.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Piękny stół i z ghostami wygląda cudnie Właśnie się czaję na podobny i chyba będę musiała poważnie przemyśleć krzesła. Księciunio przystojniacha śliczne ma to futerko, aż by się chciało wyściskać noo i Pani właścicielka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/whistling/smileys-whistling-825578.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Księciunio to wygląda jak brudny Te włoski na grzbiecie są czarne czarne no co poradzę, w węglu się tarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mam potwierdzenie od Stylusa, że rolety rzymskie na karniszu montowane tunelowo zachwowują swoją funkcjonalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts