Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no:P specjalnie wkleiłam stół żeby nie był że temat znów tylko o puchatych dupkach :lol:

Dziś przeszyłam kolejne zasłony, tym razem do gościnnego. Zapięte i powieszone już - przed chwilą. Rany ale się zmęczyłam. Regały w komputerowym już skręcone ale na razie osobno, a jeszcze trzeba je przykręcić do siebie i do ściany :rolleyes:

Gościnny wygląda super z zasłonami i firanką, mam nadzieję, że uda się w tym tygodniu powiesić lampę - bo już kupiłam :lol:

połączenie stołu z ghostami - mistrzostwo świata :)

cudne masz też te kociaki...chciałąbym bardzo ale często wyjeżdzamy z psem i byłby problem pewnie

poza tym moja szogunica pewnie by je zamęczyła...

p.s. coś białego bym widziała na tym stole, prostego, tylko jeszcze nie wiem co :)

Gościnny wygląda super z zasłonami i firanką, mam nadzieję, że uda się w tym tygodniu powiesić lampę - bo już kupiłam :lol:

Justyna, czekamy więc na kolejną porcję zdjęć.

Zgadzam się, stół z ghostami wygląda fenomenalnie. Chyba nawet nie spodziewałam się, że tak świetnie to się zgra.

Niestety nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia :(

Puchata biała pupka słodka, ja jednak jestem zagorzałą fanką szarej :D

Słabo ze zdjęciami, bo jak wracamy to słońce już jest takie, że zdjęcia żółte wychodzą....od piątku goście :) Zobaczymy może coś wyjdzie.

Dzustaa pokochałabyś tego małego białego pampucha który ciągle się tarza i prosi o głaskanie - na rękach nie lubi, ale i tak go biorę :p

Mąż od początku miał rację z tymi zasłonami do gościnnego. Kupiliśmy ciemne czekoladowe bo ja się od początku upierałam na takie. Zawiesiłam je w sypialni tymczasowo bo akurat potrzebujemy osłony przed słońcem. Zostaną na zawsze :lol: mierzyłam, za ciemne do gościnnego. Do gościnnego kupiłam Lende z Ikea na szelkach w kolorze jasnobeżowym, przeszyłam je na taśmę i już sobie wiszą :)

Venus, fajny ten malec ale Fionka dla mnie jest nr 1. Chyba samce mi się nie podobają po prostu :yes:.

Zrobiłam dzisiaj Lolce prowizoryczną smycz i wzięłam na podeścik z cegieł koło domu. Ale się wybrudziła :cry: bo to niedługo po deszczu było :).

Co to ja jeszcze miałam? Aaa ciekawa jestem tych zasłon bardzo.

A stół - dla mnie rewelacyjne połączenie, świetnie wygląda :yes:.

Wpadłam na rewelacyjny pomysł :rolleyes: na razie żadne szycie mi się nie szykuje to już się nudzę...zrobię sama zagłówek / ścianę do łóżka w sypialni :yes:

Wprawiaj się, wprawiaj! Też chcę zagłówek, to mi zrobisz :p