Venus_m 10.07.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mam dziś białą sukienkę na sobie i oczywiście bo jakże by inaczej mam dwie czarne kropki - od czego nie wiem, na pewno to nie długopis eh wygląda jakby muchy mi narobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 eh wygląda jakby muchy mi narobiły To piegi, tylko czemu na sukience ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.07.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Justynko Księciunio piękny, ale włascicielka jeszcze piękniejsza No i ten stół, rewelka, , chyba naprawde ma duszę, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 witaj venuska widziałm twoje zdjęcia u Magdy, prawdziwa venuska z ciebie:yes:, stół piękny, jadalnia wygląda bosko, na razie tyle i spadam bo tu ciągle o szarych dupkach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.07.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 na razie tyle i spadam bo tu ciągle o szarych dupkach:rotfl: Nie tylko o szarych dupkach... jeszcze o białych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 nie no:P specjalnie wkleiłam stół żeby nie był że temat znów tylko o puchatych dupkach Dziś przeszyłam kolejne zasłony, tym razem do gościnnego. Zapięte i powieszone już - przed chwilą. Rany ale się zmęczyłam. Regały w komputerowym już skręcone ale na razie osobno, a jeszcze trzeba je przykręcić do siebie i do ściany Gościnny wygląda super z zasłonami i firanką, mam nadzieję, że uda się w tym tygodniu powiesić lampę - bo już kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 połączenie stołu z ghostami - mistrzostwo świata cudne masz też te kociaki...chciałąbym bardzo ale często wyjeżdzamy z psem i byłby problem pewnie poza tym moja szogunica pewnie by je zamęczyła... p.s. coś białego bym widziała na tym stole, prostego, tylko jeszcze nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 dzięki Pati Białe na pewno nie za to retro patera owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.07.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Gościnny wygląda super z zasłonami i firanką, mam nadzieję, że uda się w tym tygodniu powiesić lampę - bo już kupiłam Justyna, czekamy więc na kolejną porcję zdjęć. Zgadzam się, stół z ghostami wygląda fenomenalnie. Chyba nawet nie spodziewałam się, że tak świetnie to się zgra. Niestety nie zdążyłam zobaczyć Twojego zdjęcia Puchata biała pupka słodka, ja jednak jestem zagorzałą fanką szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Słabo ze zdjęciami, bo jak wracamy to słońce już jest takie, że zdjęcia żółte wychodzą....od piątku goście Zobaczymy może coś wyjdzie. Dzustaa pokochałabyś tego małego białego pampucha który ciągle się tarza i prosi o głaskanie - na rękach nie lubi, ale i tak go biorę Mąż od początku miał rację z tymi zasłonami do gościnnego. Kupiliśmy ciemne czekoladowe bo ja się od początku upierałam na takie. Zawiesiłam je w sypialni tymczasowo bo akurat potrzebujemy osłony przed słońcem. Zostaną na zawsze mierzyłam, za ciemne do gościnnego. Do gościnnego kupiłam Lende z Ikea na szelkach w kolorze jasnobeżowym, przeszyłam je na taśmę i już sobie wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Edit: Oglądałam zdjęcia w dzienniku Magdy, bardzo ładnie wyglądałaś w tej sukience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Potrzebuję pomocy Jak się nazywa firma od ładnych ramek na zdjęcia, można je na pewno dostać czasem w TiKeju, dwa dni próbuję sobie przypomnieć Silesia, Siena, Siam, Belle coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 11.07.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 śniło mi się dziś, że jesteś w ciąży. tak po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Duś w spożywczej jestem od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Niekonwencjonalne sposoby na gorąc. Z serii Ty też możesz być bohaterem we własnym domu. - Kupić śledzie, mrożone. Złapać je udami. znajomy i jego złote rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wpadłam na rewelacyjny pomysł na razie żadne szycie mi się nie szykuje to już się nudzę...zrobię sama zagłówek / ścianę do łóżka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.07.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja mam ramkę z TK ale firma sicura, więc chyba to nie to. Nowy kociak śliczniutki, Fionka zresztą też. Od razu zauważyłam ją na parapecie. Na Twoje zdjęcia się nie załapała, ale jak o biuście usłyszałam, to odrazu we mnie zazdrość się obudziła. Bo ja deska:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Venus, fajny ten malec ale Fionka dla mnie jest nr 1. Chyba samce mi się nie podobają po prostu . Zrobiłam dzisiaj Lolce prowizoryczną smycz i wzięłam na podeścik z cegieł koło domu. Ale się wybrudziła bo to niedługo po deszczu było . Co to ja jeszcze miałam? Aaa ciekawa jestem tych zasłon bardzo. A stół - dla mnie rewelacyjne połączenie, świetnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wpadłam na rewelacyjny pomysł na razie żadne szycie mi się nie szykuje to już się nudzę...zrobię sama zagłówek / ścianę do łóżka w sypialni Wprawiaj się, wprawiaj! Też chcę zagłówek, to mi zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts