Venus_m 11.07.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pszczółka Yokasta a ja kocham je oba Smycz jaką zrobiłaś? Zapięcie szyjka i za przednimi łapami i na karczku spięte razem? Ania chcesz też taki z prostokątów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 śniło mi się dziś, że jesteś w ciąży. tak po prostu Ja nawet wiem dlaczego cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pewnie, że oba kochasz, oba Twoje . Smycz była prowizoryczna z tasiemki pozszywana ale system taki jak piszesz młoda najpierw się próbowała wymotać a potem polowała na kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Fiona to stawia taki opór na spacerze że aż podskakuje a w ostateczności przewala się brzuchem po betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.07.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ania chcesz też taki z prostokątów? Chciałabym z pikowaniem w romby Wierzę w Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 :no: Ja nie będę się bawić w robienie z jednej części zagłówka tylko będę każdy prostokąt robić jako oddzielny element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ja nie będę się bawić w robienie z jednej części zagłówka tylko będę każdy prostokąt robić jako oddzielny element O rany, wyobraźnia mi się zepsuła Co to znaczy każdy prostokąt oddzielnie? Będziesz obszywać mniejsze prostokąty i zlepiać razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.07.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Piękny ten Księciunio, no po prostu piękny. Jak ja kocham kocurki ( kotki oczywiście tez), ale kocury mają w sobie to "coś" co po prostu uwielbiam . Też się już powoli przymierzamy do sypialni ( zagłówek też będziemy robić sami) tym bardziej jestem ciekawa jak u Ciebie wyjdzie. Czekam zatem na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dokładnie, każdy prostokąt oddzielnie mocowany albo na klej albo do jednej wielkiej płyty na wkręty Mrówka no właśnie, ja nie chciałam samca bo mi się nie podobały. Ten maluch skradł moje serce, śliczny z niego chłopczyk. Najbardziej lubię to jego chude brzusio non stop dające się głaskać Fionka wczoraj Księcia lizała po ogonie mimo jego wykręcania się trzymała i myła. Dziś natomiast znowu go okładała. Być może we wtorek kastracja Fionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.07.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Nie czasem SIA HOME?Od ramek firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 SIA!!!!!!!!! tak :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.07.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 widziałam tak zrobiona ścianę - bardzo fajnie to wygląda. A u mojej Muszki sterylizacja dzisiaj o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.07.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 hejka:) pozdrawiam nadmorsko i melduję ,że jestem na bieżąco, Kocurki cudne, to stół z allegro? fajnie z tymi krzesełkami:yes: Twojej fotki nie widziałam ale nic nie straciłam;) bo za to na żywca Cię widziałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.07.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Justynko kicia no tylko ściskać i całować http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-715277.gif A stół - BOSKI , naprawdę świetna okazja Ci się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dziewczynki odpowiem w niedzielę szczegółowo, na razie padam. Dom kończy sprzątać mąż, sernikobrownie się studzi, ja po szkoleniu i ciężkich akcjach z klientami, padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.07.2012 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 T o odpocznij sobie w weekendzik Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Skojarzyło mi się z Twoim gabinetem http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/biurka_na_koziolkach%20%281%29.gif klikając w obrazek więcej takich biurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 widziałam tak zrobiona ścianę - bardzo fajnie to wygląda. A u mojej Muszki sterylizacja dzisiaj o 18 Oj no i jak tam? podobno jak kotka nie ma siły po zabiegu i taszczy dupkę tzn że źle zabieg lub znieczulenie zrobione. hejka:) pozdrawiam nadmorsko i melduję ,że jestem na bieżąco, Kocurki cudne, to stół z allegro? fajnie z tymi krzesełkami:yes: Twojej fotki nie widziałam ale nic nie straciłam;) bo za to na żywca Cię widziałam:D tak z allegro Justynko kicia no tylko ściskać i całować http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-715277.gif A stół - BOSKI , naprawdę świetna okazja Ci się trafiła T o odpocznij sobie w weekendzik Justynko Skojarzyło mi się z Twoim gabinetem http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/biurka_na_koziolkach%20%281%29.gif klikając w obrazek więcej takich biurek Dziękuję kochana Aktualnie nie wiem czy kozły czy jednak eamsowe nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.07.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Moja Muszka jest chyba kosmitką, o 18 miała zabieg a o 23 już skakała na parapet. Czuje się świetnie , niezadowolona jest tylko z faktu, że musi chodzić w ubranku i nie może wyjść z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Prince podobno po kastracji tak samo biegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts