Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie będę się bawić w robienie z jednej części zagłówka tylko będę każdy prostokąt robić jako oddzielny element :)

O rany, wyobraźnia mi się zepsuła :rolleyes:

Co to znaczy każdy prostokąt oddzielnie?

Będziesz obszywać mniejsze prostokąty i zlepiać razem?

Piękny ten Księciunio, no po prostu piękny. Jak ja kocham kocurki ( kotki oczywiście tez), ale kocury mają w sobie to "coś" co po prostu uwielbiam . Też się już powoli przymierzamy do sypialni ( zagłówek też będziemy robić sami) tym bardziej jestem ciekawa jak u Ciebie wyjdzie. Czekam zatem na fotki.

Dokładnie, każdy prostokąt oddzielnie mocowany albo na klej albo do jednej wielkiej płyty na wkręty :rolleyes:

Mrówka no właśnie, ja nie chciałam samca bo mi się nie podobały. Ten maluch skradł moje serce, śliczny z niego chłopczyk. Najbardziej lubię to jego chude brzusio non stop dające się głaskać ;)

Fionka wczoraj Księcia lizała po ogonie mimo jego wykręcania się trzymała i myła. Dziś natomiast znowu go okładała. Być może we wtorek kastracja Fionki :(

widziałam tak zrobiona ścianę - bardzo fajnie to wygląda. A u mojej Muszki sterylizacja dzisiaj o 18 :(

Oj :( no i jak tam? podobno jak kotka nie ma siły po zabiegu i taszczy dupkę tzn że źle zabieg lub znieczulenie zrobione.

hejka:) pozdrawiam nadmorsko i melduję ,że jestem na bieżąco, Kocurki cudne, to stół z allegro? fajnie z tymi krzesełkami:yes: Twojej fotki nie widziałam ale nic nie straciłam;) bo za to na żywca Cię widziałam:D

:hug: tak z allegro :wiggle:

Justynko kicia no tylko ściskać i całować http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-715277.gif

A stół - BOSKI , naprawdę świetna okazja Ci się trafiła :yes:

:hug: :yes:

T o odpocznij sobie w weekendzik Justynko :hug:

Skojarzyło mi się z Twoim gabinetem :lol:

http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/biurka_na_koziolkach%20%281%29.gif

klikając w obrazek więcej takich biurek

Dziękuję kochana :) Aktualnie nie wiem czy kozły czy jednak eamsowe nogi :D