Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ładnie, ładnie ;)

A powiedz mi tak chybcikiem, bo ja oczywiście przechodzę właśnie rozdwojenie procesu decyzyjnego, jak się Ghosty sprawują? Tj chodzi mi o to czy się rysują bardzo czy tylko trochę. Byłabym wdzięczna gdybyś cyknęła zdjęcie siedziska tego krzesełka, które najczęściej jest w użytku.

(w Momie wydziałam masę czadowych krzeseł i rozważam nie-duszka, ale z drugiej strony - one mają coś fajnego w sobie)

Stół, krzesła, szafa... wszystko cacy:cool:! Pomysł z fotkami na pierwszej stronie - genialny!!! Wreszcie mam pojęcie o wyobrażeniu w całości!!!:yes:

Ale futrzaki są natenczas najlepsze!!! Boszzzzz jakie słodkie...:cool:

Szafa bardzo ładna (a co mam napisać jak u mnie w komputerowym stoi taka sama :lol2: )

Faktycznie jej środek za piękny nie jest, ale jak dla mnie jest bardzo funkcjonalna i ładnie się prezentuje :yes:

Stół z krzesłami świetnie się zgrał :)

A puchate dupki wiadomo, że biją wszystko na głowę :D Super, że dokacanie zakończone sukcesem :)

Sierści cudne. Bardzo się cieszę, że się dogadują. To taki piękny widok :).

Ghosty i stół - extra. Kurcze, wczoraj byłam u kuzynki i mają ładny biały stół z ikei (ingatorp). Extra by wyglądał z ghostami - wiem, że ktoś ma biały stół z duchami na forum - nie wiecie może kto ? Chciałam jej pokazać .... bo oni chcą eamsy białe ... do białe stołu jakoś mi się nie widzą (pewnie biele będą inne).

Ładnie, ładnie ;)

A powiedz mi tak chybcikiem, bo ja oczywiście przechodzę właśnie rozdwojenie procesu decyzyjnego, jak się Ghosty sprawują? Tj chodzi mi o to czy się rysują bardzo czy tylko trochę. Byłabym wdzięczna gdybyś cyknęła zdjęcie siedziska tego krzesełka, które najczęściej jest w użytku.

(w Momie wydziałam masę czadowych krzeseł i rozważam nie-duszka, ale z drugiej strony - one mają coś fajnego w sobie)

Dusiu nie mamy krzesła w największym użytku, tak się składa że ogólnie rzadko ich używamy, jemy albo na kanapie albo przy barku w kuchni :rolleyes: Rysować się rysują, np w jeden dzień synek 2 letni mojej siostry ciuchcią porysował nam Louisa. W codziennym użytkowaniu nie zauważyłam rys, jednak w sklepie też mi mówiono, że na transparentach najmniej widoczne są rysy. Mi się bardzo czarne dymione podobały :rolleyes:

Stół, krzesła, szafa... wszystko cacy:cool:! Pomysł z fotkami na pierwszej stronie - genialny!!! Wreszcie mam pojęcie o wyobrażeniu w całości!!!:yes:

Ale futrzaki są natenczas najlepsze!!! Boszzzzz jakie słodkie...:cool:

:hug:

Szafa bardzo ładna (a co mam napisać jak u mnie w komputerowym stoi taka sama :lol2: )

Faktycznie jej środek za piękny nie jest, ale jak dla mnie jest bardzo funkcjonalna i ładnie się prezentuje :yes:

Stół z krzesłami świetnie się zgrał :)

A puchate dupki wiadomo, że biją wszystko na głowę :D Super, że dokacanie zakończone sukcesem :)

Też się cieszymy :wiggle: Najlepsze jest jak Fiona liże owieczkę, a owieczka ugniata jej cycusie żeby mleka dała :lol:

Sierści cudne. Bardzo się cieszę, że się dogadują. To taki piękny widok :).

Ghosty i stół - extra. Kurcze, wczoraj byłam u kuzynki i mają ładny biały stół z ikei (ingatorp). Extra by wyglądał z ghostami - wiem, że ktoś ma biały stół z duchami na forum - nie wiecie może kto ? Chciałam jej pokazać .... bo oni chcą eamsy białe ... do białe stołu jakoś mi się nie widzą (pewnie biele będą inne).

Kurczę, jak zawsze wywoływałam do tablicy jak ktoś pytał kto może coś takiego mieć, tak tutaj pustka w głowie. Chyba tego nie widziałam. Nie wiem jak ma Queene w kuchni, na pewno ma czarne z białymi lub transparentami wymieszane ... ale jaki stół :rolleyes:

Migotka oki :) Jednak chwilowo wiszą ecru zasłonki z dziecięcego - aktualnie mojego pokoju do szycia :D Przy białej szafie ten ecru jest średni, ale w następnym miesiącu (po matki boskiej pieniężnej) uszyję pewnie kolorowe w paski :yes:

Ania no widzisz a ja się pieskami w ogóle nie zachwycam :) Jakoś mnie nie ciągnie, ale co kto lubi :) Dzięki za komplementy odnośnie jadalni.

Wczoraj kupiliśmy bieżnik w h&Y oraz podkładki. Na codzień stół ma tylko te świeczniki, chociaż bieżnik na codzień podpatrzyłam u Karolka :stirthepot: muszę paterę kupić i lampiony :D xerogirl wiem.

Obejrzałam zdjęcia i tak nic nie wiem :). Magda super to ujęła ;) Nic, pozostaje czekanie do weekendu na nowe.

Venusku a tu zaglądałaś http://www.houzz.com/photos/closet

Świetna ta stronka.

Może pomoże mi w moich dylematach dotyczących ścian w pokoju córki.

Poszperam, może coś fajnego wymyślę. Póki co projekt był taki

Ala.JPG

I do tego takie mebelki:

photo2.jpg

i białe łóżko,

tylko czy to nie za poważna tapeta jak dla dwulatka?