reni1980 23.07.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Sanbru dzięki za wizytę, jednak to jest moja galeria, a nie ogólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 szafa bardzo elegancka, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.07.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 pogapiłam się na kiciusie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif, pozachwycałam fotkami więc z nową energią wracam do swojego bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ania nie marudź. Co mam pokazać? Siśtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.07.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ale fajna ta ostatnia porcja fotek. Nawiązując do narendil, podoba mi się siśtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 dzięęęęęki teraz trochę mnie mniej na fm, bo koniec miesiąca = sajgon w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 W sierpniu ma być przyklejany kamień na elewację oraz robione płytki na balkonach i schodach wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 dzięęęęęki teraz trochę mnie mniej na fm, bo koniec miesiąca = sajgon w pracy Sądząc po zależności od końca miesiąca jest duże prawdopodobieństwo, że zajmujemy się podobnymi rzeczami zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ale ja kadrową nie jestem, chociaż z tego mam dyplom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja też nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 księgową też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Z serii kocich tematów: - wczoraj robiłam manicure kotom, Fiona wierciła się ale że strasza = mądrzejsza aż tak się nie kręciła, za to owieczka (Prince) coś okropnego, wił się jak piskorz, tak mnie rozwścieczył że zła jak osa pół wieczoru byłam. Ostatecznie obcięłam, ale ile krzyku przy tym było. - Fiona przeziębiona, złapała wirusówkę w piątek temperatura 39,6, wymioty, biegunka. Codziennie dostaje zastrzyk, wczoraj zastrzyk robił mąż i przez kolejne dwa dni też będzie je robić. Szkoda mi tej naszej biedulki, ale jest lepiej Mały zdrowy, zrobił wczoraj furorę w gabinecie, nawet weterynarz mówił "ojej, jaki Ty ładny jesteś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 24.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witam - jestem u Ciebie nie pierwszy raz, ale pierwszy raz się odzywam również jako właścicielka dwóch miziaków - brytyjskich napisałam bo skręca mnie jak zobaczyłam Twój drapak - jest super z klimatem - takich nigdzie nie widziałam - możesz zdradzić gdzie taki można kupić? kociaki masz boskie ! - u mnie krzyku przy obcinaniu pazurków jest tyle, że ktoś mógłby pomyśleć, że kotka ze skóry obdzieram, a druga kiciunia nawet nie piśnie przy tym zabiegu - co kot to charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Buziaka zostawiam Za linka dziękuję Piękną rzecz mi pokazałaś - ale nie mam na niego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Małgo helloł pokaż swoje miziaki, uff to mi ulżyło. Byłam spokojna, ale naprawdę ten mały farfocel to się tak wierci i drze ryjek że jak tu go nie wygłaskać dla uspokojenia Aga oj coś kłamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 idę dziś do Magdy kupić na pocieszenie (zasmarkańcowi - mi ) piękny pojemnik do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kupuj i pokaż Lola daje sobie obcinać pazury, nawet lubi ale jest przyzwyczajona od maleńkości tylko musi wygodnie leżeć i łapki wyciąga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 nosz cholera to ja musiałam sobie miejsce zbrodnie zrobić, czyli eames na środku pokoju w takim miejscu aby nigdzie skoczyć nie mogły, pupa kociaka między moimi udami, nóżki lekko wiszące i ja trzymająca wyrywającego się malca pod rączki jeszcze mu je delikatnie naciskając żeby wysunąć pazurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 to ładnie miejsce zbrodni . Nie martw się, młody się przyzwyczai . Zobacz ile czasu Fionka miała nieobcinane i też dajesz radę! Ja nawet nie obcinam wszystkich naraz. Z tyłu bardzo wolno rosną, więc nie ruszam chyba że jakiś już nadto wystaje, a z przodu tylko te najdłuższe. Nie martw się i nie denerwuj toć to tylko manicure . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Aga oj coś kłamiesz ee Stół będzie tylko jeden - i to duży w jadalni Już Two mówiłam że takiego jak Wasz w moich rozmiarach na bank nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts