Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Jutro nasz pierwszy od dawien dawna wolny weekend tylko dla nas :rolleyes: nie żebym nie lubiła mieć gości, bo ja lubię i to baaaaardzo i nawet zmęczona wydzwaniam po wszystkich i pytam czy ktoś przyjeżdża nocować i plotkować :D ale...jak zawsze coś do zrobienia. Trzeba obejrzeć dwa auta i zdecydować ewentualnie które, ja oczywiście upieram się przy tym aby nie uszczuplać ze względu na auto budżetu domowego, mąż by chciał technicznie dobry i w wersji sport :lol: do tego fryzjer i wreszcie po jakiś 2 tygodniach ogarnianie w komputerowym - czyli zapełnianie szaf. Jak starczy czasu, a znając życie pewnie nie, to hurtownia tapicerska - będę się poważnie przymierzać do tego zagłówka przysypialnianego :yes: zasłony do komputerowego - chciałabym kupić materiał w ikea i uszyć w niedzielę, ale pewnie jak zawsze nie starczy czasu. Tak właśnie u nas wygląda wolny weekend tylko we dwoje :lol2:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Madziu :D a Ty tu pierwszy raz? :D bo ja Ciebie to za domownika wątku mam :lol: :hug:

Zaraz idę prześledzić jak będziesz mieć, chociaż chyba pamiętam kuchnię :rolleyes:

Długo już u Ciebie goszczę, ale chyba się nie odzywałam, bo co ja się tam znam na takich pięknych i wyszukanych wnętrzach :rolleyes:

Jak się nie znam to się nie odzywam :p

Ale podziwiam :)

Ja należę do tej części, która bez auta jak bez ręki. Zwłaszcza teraz czekają mnie dojazdy do pracy (aktualnie moja praca jest za moim blokiem:D) i nie wyobrażam sobie zebym miała pół dnia spędzić w autobusie. Ale sytuacja drogowa u nas nijak się ma do Warszawy, więc i autem się lepiej jeździ :)

a jakie wymiary potrzebujesz? :cool:

Duży :) 3 metrowy chyba.

Ale stół zamówię już u stolarza, tego co robi kuchnię,ładną mi tą próbkę zrobisz (nie wiem czy widziałaś jak wklejałam? :rolleyes:)

Do tego dostawka na większe imprezy która będzie stała na tarasie :)

Także widzisz ja potrzebuję big one :cool:

---------------------------------------

Klimatyzację :rotfl:

http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif

-------------------------------------

Justynko udanego weekendu we dwoje :lol:

Jak na razie to się prawie pokłóciłam :p

To musieliście wcześnie wstać :lol2:

Ja mam trzy dni bez męża. Ale Jakub wystarcza za dwóch, albo i za trzech :rolleyes:

Venusku, jeśli dotrzecie do tej hurtowni tapicerskiej, to popatrz czy nie mają pepitki albo jakiejś krateczki. Proszę :)

Kochana oczywiście, natomiast nie byłam bo nie starczyło czasu :)

....

za to kupiłam materiał w kolorowe paski :D zaraz siadam szyć, nie wiem ile mi się zejdzie bo muszę od A do Z zrobić wszystko sama :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/annbeth-tkanina__0134145_PE290046_S4.jpg

Zamiast eleganckiego planowanego komputerowego, wyjdzie nam jakieś wesołe szaleństwo, ale może to i dobrze :)

Edytowane przez Venus_m