Venus_m 27.07.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jutro nasz pierwszy od dawien dawna wolny weekend tylko dla nas nie żebym nie lubiła mieć gości, bo ja lubię i to baaaaardzo i nawet zmęczona wydzwaniam po wszystkich i pytam czy ktoś przyjeżdża nocować i plotkować ale...jak zawsze coś do zrobienia. Trzeba obejrzeć dwa auta i zdecydować ewentualnie które, ja oczywiście upieram się przy tym aby nie uszczuplać ze względu na auto budżetu domowego, mąż by chciał technicznie dobry i w wersji sport do tego fryzjer i wreszcie po jakiś 2 tygodniach ogarnianie w komputerowym - czyli zapełnianie szaf. Jak starczy czasu, a znając życie pewnie nie, to hurtownia tapicerska - będę się poważnie przymierzać do tego zagłówka przysypialnianego zasłony do komputerowego - chciałabym kupić materiał w ikea i uszyć w niedzielę, ale pewnie jak zawsze nie starczy czasu. Tak właśnie u nas wygląda wolny weekend tylko we dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Hej Madziu a Ty tu pierwszy raz? bo ja Ciebie to za domownika wątku mam Zaraz idę prześledzić jak będziesz mieć, chociaż chyba pamiętam kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 27.07.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Hej Madziu a Ty tu pierwszy raz? bo ja Ciebie to za domownika wątku mam Zaraz idę prześledzić jak będziesz mieć, chociaż chyba pamiętam kuchnię Długo już u Ciebie goszczę, ale chyba się nie odzywałam, bo co ja się tam znam na takich pięknych i wyszukanych wnętrzach Jak się nie znam to się nie odzywam Ale podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 a idź Ty wazelino Oczywiście bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.07.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Przełączała, żeby mama nie płaciła, jakie dobre dziecko Idź i się przymierzaj do samochodów i niech Ci droga lekką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ja? ja nie zdałam 3 razy Raz już nawet wracałam do ośrodka i ... przejechałam na czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.07.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Matko jedyna... To może i dobrze, że nie zdałaś To idź się przymierzaj do siedzenia pasażera i oglądaj bagażnik czy odpowiednie gabaryty ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 27.07.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No i przede wszystkim pilnuj czy auto ma dobry kolor - bo to przecież najważniejsze w aucie, co nie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 a jak Ania też powtarzam że ja chyba się nie nadaje do prowadzenia, chociaż lubię a raczej lubiłam. Za duża błyskawica ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 a ja bez samochodu to jak bez ręki, ostatnio jeździłam komunikacją miejską i wiem że to święte słowa, dzięki bogu mam znowu autko moje kochane:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 tzn ja wiem że mi by się prawko przydało, bo tak to męczę męża żeby jechać do ikea a tak to bym wsiadła i sama rozrządziła, póki co łaski mi nie robi komunikację miejską lubię, w wawie w aucie bym zwariowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 venuska jak ja cię kocham za przepis na zupę serową, zawsze jak ją jem to myślę o tobie a taraz właśnie się delektuję i mój mąż ją uwielbia:) miłego weekendu we dwoje:rotfl: życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 27.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Ja należę do tej części, która bez auta jak bez ręki. Zwłaszcza teraz czekają mnie dojazdy do pracy (aktualnie moja praca jest za moim blokiem:D) i nie wyobrażam sobie zebym miała pół dnia spędzić w autobusie. Ale sytuacja drogowa u nas nijak się ma do Warszawy, więc i autem się lepiej jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 a jakie wymiary potrzebujesz? Duży 3 metrowy chyba. Ale stół zamówię już u stolarza, tego co robi kuchnię,ładną mi tą próbkę zrobisz (nie wiem czy widziałaś jak wklejałam? ) Do tego dostawka na większe imprezy która będzie stała na tarasie Także widzisz ja potrzebuję big one --------------------------------------- Klimatyzację http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif ------------------------------------- Justynko udanego weekendu we dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aga dzięki Jak na razie to się prawie pokłóciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Jak na razie to się prawie pokłóciłam To musieliście wcześnie wstać Ja mam trzy dni bez męża. Ale Jakub wystarcza za dwóch, albo i za trzech Venusku, jeśli dotrzecie do tej hurtowni tapicerskiej, to popatrz czy nie mają pepitki albo jakiejś krateczki. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) Kochana oczywiście, natomiast nie byłam bo nie starczyło czasu .... za to kupiłam materiał w kolorowe paski zaraz siadam szyć, nie wiem ile mi się zejdzie bo muszę od A do Z zrobić wszystko sama http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/annbeth-tkanina__0134145_PE290046_S4.jpg Zamiast eleganckiego planowanego komputerowego, wyjdzie nam jakieś wesołe szaleństwo, ale może to i dobrze Edytowane 28 Lipca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 fajny ten materiał Powodzenia z szyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Dzięki Muszę przyznać, że świetnie wygląda w oknie Jedną już od A do Z uszyłam, a siadłam ok 20.30 bo nici nie miałam kiedy to olśniło mnie by zrobić napad na teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Materiał świetny! Szybko szyj i chwal się póki światło dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts