rutinowa żona 06.08.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Żeby z tej Venuskowej nieobecności jakiś dzieci nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kochane hurtem was wyściskam Dziękuję za piękne życzenia i za te śmieszne :lol2: :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Z okazji rocznicy kupię mężu karnisze do salonu Wczoraj znaleźliśmy super rozwiązanie, ładne i niestety trochę drogie, no ale to salon, na gwałt robić nie muszę Wieczorem rozmyślamy jakby to wszystko zrobić no i oczywiście będzie problem jak to u nas, ale jest do przejścia. Jednak ja rozważam jeszcze karnisze mini Z okazji urodzin i rocznicy mąż zaczął przykręcać galerię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 zdrówka szczęścia w po-dniu urodzin i pomyślności z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 06.08.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.08.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 O jakie tu świętowanie odchodzi Venus, spóźnione sto lat z okazji 18- nastki oraz wszystkiego dobrego w rocznicę Waszego ślubu. Ps. Świetny prezent dla męża na rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 dzięki warjaty Mąż dostał jeszcze tajny prezent w postaci pokojówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.08.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Rozumiem, że skąpo ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 nic nie słyszę zjadłam myszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Gratulacje wielkie ogromne!!!!!!!!! Wszystkiego najpiękniejszego na kolejne wspólne lata!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.08.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pokojówka potrzebna osoba - zwłaszcza w takim dużym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 fiu, fiu to i ja przychodzę z życzeniami na obydwie okazje, dużo zdrówka i pieniędzy:) i patrzenia w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 :hug: dzięki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Tutaj też niedużo nagadane Bardzo optymistyczny komputerowy się szykuje, depresja przy robieniu przelewów Wam niegroźna a poważnie bardzo fajny materiał i maluch jak zawsze słodziak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif No i wszystkiego najjjj... trochę spóźnione ale szczere http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-661207.gif my w weekend też obchodziliśmy swoją rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ooooo Two no to gratulacje i my dziękujemy oczywiście. Faktycznie ten komputerowy wyjdzie zakręcony jak "na nas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Za 20 min wychodzę z pracy i lecimy kupić z mężem blaszki do ramki - niestety duża ramka z Ikea wisi na lince więc odstaje od ściany - co jest nie do przeżycia dla mojego męża i trochę dla mnie W ogóle to chciałam galerię podobną do Karolkowej czyli zamkniętej w kwadracie. Byliśmy ze 2 miesiące temu, układałam na podłodze w ikea mój wyrysowany plan no i mąż piszczał że on woli nieregularną. No i kupione i będzie nieregularna fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Podam wam jeszcze przepis na przepyszną tartę i błyskawiczną Składniki - wszystkie z Lidla -ciasto kruche w rolce (trochę słodkie jest) - jedno opakowanie sera np carskiego w żółtym opakowaniu - opakowanie szynki szwarcwaldzkiej -5 jajek - jedna śmietana 200 ml 30% Pilos -pieprz do smaku - jedna cebulka - szpinak mrożony (trochę) Przygotowanie: Naczynie do tarty wykładamy ciastem i nakłuwamy obficie widelcem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 180 stopni. Czekamy aż ciasto lekko się usztywni i zbieleje (surowe jest żółte, podpieczone będzie jasne) - nie rumienić! W misce rozstrzepujemy jajka ze śmietanką i dodajemy całe opakowanie sera startego na tarce na oczkach warzywnych. Doprawiamy pieprzem i mieszamy. Na patelni należy zeszklić cebulkę w piórkach z szynką (tłuszczyk odciąć a szynkę pokroić w paseczki). Dodać do miski z jajkami wraz ze szpinakiem (może być zamrożony) w małych kawałeczkach. Wyjąć ciasto z pieca, przestudzić, wylać masę. Wyrównać i piec aż się zrumieni. Mi rośnie taka buła, ale jak wyłączam piekarnik i zostawiam do ostygnięcia to wychodzi śliczna równiutka tarta Składniki oczywiście można modyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.08.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 [quote=Venus_m;5482477 Byliśmy ze 2 miesiące temu, układałam na podłodze w ikea mój wyrysowany plan no i mąż piszczał że on woli nieregularną. No i kupione i będzie nieregularna fajnie wygląda. Venusku ja też swoja galerię układałam w ikea na podłodze :lol2: Gratki z powodu rocznicy toz to czas najwyższy na jakieś Venusiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 06.08.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Venusku Zagladam do Waszego domku juz od dawna, ale nigdy sie nie odzywalam (niesmiala taka jestem ) mysle, ze dzis jest do tego okazja, niesamowita z Ciebie dziewczyna, domek macie piekny, wszystkiego najlepszego z okazji urodzini rocznicy slubu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 06.08.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wszystkiego najlepszego:)Sama byłam zaskoczona, że tak szybko minął czas. Zaczęłam zaglądać do Ciebie jeszcze przed Twoim ślubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hej Jeszcze raz dziękuję i witam tych którzy ujawnili się pierwszy raz zeliczka, e&co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts