castel 14.03.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Co ponad zaglowkiem?No i co ze sciana do garderoby-palisander czy cos innego? Taki mebel jak na zdjeciu zalatwia sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ponad zaglowkiem to jest "piekny" skos ;p Palisander to raczej odpada na sciane od garderoby poniewaz raz jest za drogi, dwa nie ma tak dlugiej formatki i sloje trzeba ukladac w pionie a nie poziomie, a mi sie to kompletnie nie podoba. Poza tym palisander za bardzo ciapaty dla narzeczonego Jeszcze troche musze poforosowac ten temat, zamelduje jak cos ustale. Narazie najbardziej sklaniam sie do sciany rownej fornirowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
castel 14.03.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Musze cie zmartwic,jesli narzeczony ma takie sklonnosci do astmy alergicznej to duze prawdopodobienstwo,ze dzieci tez beda mialy takie problemy(wiem cos o tym,ja jestem uczulona na kurz i roztocza a Matylda jest dzieckiem atopowym).Ztego powodu jak najmniej dywanow i zaslon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 14.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no fajnie fajnie;-))) bardzo ładna ta sypialnia! i ta łazienka obok!!ja za wykładziną tez nie jestem, mimo ze przyjemnie sie po niej chodzi, ale kurz wszedzie wejdzie a podłogę mozna zmyc;-) Moj młodzieniec (prawie 5lat) tez spi u siebie i woła mnie zebym przyszła;-) a ja wtedy wole go zabrac do siebie bo leniwa jestem;-))) ale generalnie wolimy spac sami i on i my;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no wiem wszystko przed nami Dzieki za rady anyway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Venus, mnie się marzy podobny zagłówek na całą sciane w sypialni, tylko w węższe poziome pasy ( mam zamiar zrobić ich powtórzenie w wiatrołapie) ale obawiam sie troche, bo kiedys to będzie trzeba wyczyścić-tylko jak?:-)tak, czy inaczej i tak sobie chyba takie cudo strzelę:-)martwić się będę później:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hmn..no mi sie najbardziej podoba zaglowek wlasnie w tkaninie Nie wiem czy nie bedziemy musieli zrobic jakiejs eko skory bo ty przynajmniej da sie przetrzec szmatka, a takiego zaglowka nie upiore w pralce o pojemnosci 5 kg przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Z niusow to cala gora jest juz pomalowana, panownie przenosza sie juz na dol. Teraz trzeba kupic i wybrac jeszcze panele ostatecznie. Chyba w piatek podpiszemy umowe na meble do lazienki dolnej, szafe do wiatrolapu i meble do pralni Tymczasem teoretycznie za 2 tygodnie powinien byc montaz kuchni i mebli w lazience gornej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jej!!! W poniedzialek firma chce juz montowac kuchnie Malo z krzesla z wrazenia nie spadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 suuuuper!Nie moge sie doczekac fotek:-)powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) W piatek narzeczony ma skontrolowac sytuacje na budowie i montaz niestety pewnie sroda czwartek, bo musimy jeszcze gniazdka osadzic i hydraulika z elektrykiem umowic Troche posprzatac tez by wypadalo bo sylf z malaria AKTUALIZACJA : Kuchnia zaczyna sie montowac w nastepny wtorek i w czwartek powinien nastapic koniec Po zmontowaniu szafek bedziemy w stanie dopiero zamowic okap, wiec kuchnia nie bedzie jeszcze kompletna. Byc moze do przyszlego piatku uda sie lozyc meble w lazience:D Edytowane 16 Marca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 czesc Venus A co to są za panele obok tych ciemnych? Ładne Od godziny 13 dzisiaj jezdzimy i ogarniamy rozne rzeczy na budowe...ale zrobilismy kilka fotek Pralnia pogladowo, niezafugowana i niepomalowana (na bialo) jeszcze: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3089159.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/P3089163.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/P3089170.jpg - te ciemne panele maja byc w sypialni na gorze, pokoju dzieci i gabinecie http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3089143.jpg - pokoj dzieci, pomalowany na kolor kawy z mlekiem (dekoral harmonia) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3089144.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P3089138.jpg - biala zarowa w gabinecie Jutro konczy sie robic lazienka dolna, oczywiscie trzeba jeszcze zamowic lustro, szybe, i palisander ktory ma grac tu pierwsze skrzypce ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Hej, Naberia To sa panele dostepne w pierwszej lepszej Castoramie lub LM i zamiennie nazywaja sie Afzelia Afrykańska lub Afzelia Borneo, chyba sa Kronopolu. Koszt to jakies 26 za m2 AC3 Odcieniem bardzo przypominaja przynajmniej mi Merbau, nie sa zbyt czerwone ani zbyt blade. Edytowane 17 Marca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 dzięki Venus - ale czy na pewno piszesz o tych jaśniejszych? (te z boku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 o boze kobieta przepraszam oczywiscie zrozumialam na opak Te panele jasne to Dąb Vancouver tez w LM lub Casto dostepny cena tez jakos do 35 zl/m2. W sklepie sie nam podobaly, w domu juz nie strasznie blade sa, ale co kto lubi Zaleta LM jest to, ze mozna kupic panel na sztuki a nie paczki, wiec za przymiarki zaplacilismy jakies smieszne pieniadze biorac po 2 szt z kazdej paczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.03.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzięki. Właśnie na zdjęciu fajnie wygląda. Spasowałby mi do okien w orzechu, ale muszę je wyczaić na żywca, bo za każdym razem jak mi się coś spodoba w necie, to w sklepie już nie bardzo. Nie mówiąc już o tych wszystkich próbkach paneli i płytek, które mam w domu. Dało by się z tego wykończyć cały pokój! Ale w sklepach wszystko wygląda inaczej - może przez te świetlówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 no wlasnie Naberia te panele dab vancouver sa takie z przejsciami jakby orzecha, dlatego mi sie podobaly. Po przylozeniu do czerwonej cegly dalam sobie z nimi spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.03.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Z tego co patrzyłam na necie - to chyba są wycofywane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a nie wiem ;p w LM i Casto byly w zeszly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 (edytowane) Od teraz za 2 tygodnie wprowadzamy sie do domu Ostatnie dni sa strasznie zakrecone, wychodzimy rano i wracamy wieczorem caly dzien jezdzac po sklepach z wyposazeniem. Po miesiacach wybierania armatury lazienkowej i plytek dzis po raz pierwszy zrobilam zakup ktory mnie cieszy Kupilam 2 zyrandole do pokoju dzieciecego, przy czym dziecka narazie nie mamy w planach. Prawie plakalam przy wyborze zaslon do dzieciecego, bo rzecz jasna chcialam je kupic juz dzis No coz narazie zadowole sie oswietleniem. A paneli na dol i tak nie wybralismy. P.S. Jutro przedstawie nasza szara mysze w kuchni Edytowane 19 Marca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts