Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zasłaniam bo nie mam czym :)

Jak pisałam w salonie będą zasłony i rolety rzymskie :) Nad systemem obecnie myślę :p

Zasłony będą z tkaniny zaciemniającej, związane chwostem w drzwiach tarasowych - bo tutaj zasłaniać nie muszę. Rzymskie średnio przepuszczające ale nie zaciemniające.

Ufff jestem. odrobiłam lekcję i powiem, ze wszystko jest

ABSOLUTNIE CUDOWNE!!!!

Ale tez i zgodnie z moim gustem - uwielbiam cegłę we wnętrzu, kocham białe lakierowane kuchnie, połączenie starego z nowym, a na widok lakierowanego forniru w twojej łazience pociekła mi ślinka :rolleyes:

Mam tylko jedno zastrzeżenie - za bardzo dawkujesz nam swoje wnętrza, chcemy więcej!!!

Pozdrawiam uroczą Gospodynię i jej puchowe śliczności!

Ivy przepraszam, nie wkleiłam, nie miałam siły :( Fionkę wczoraj odbieraliśmy po zabiegu :( moja bieduleńka wygolona :( Strasznie mi jej szkoda, jje normalnie, i bawi się z małym :mad: ta owieczka cały czas ją zaczepia, a Fionka w ubranku się czołgała i ledwo na nogach trzymała. W klinice powiedziano nam że ubranko jest koniecznie tylko jeżeli będzie się non stop po szwie lizać. Bałam się dziś podania jej antybiotyku, na szczęście doustny. Ku naszemu zdziwieniu Fiona zapierała się łapką o strzykawkę, oblizywała i chciała jeszcze. Wyciskaliśmy do ostatniej kropelki :lol2:

Natalia :hug: kochana podziwiam jeżeli przeczytałaś chociaż połowę, zwłaszcza że pierwsza część dziennika nudna jak flaki z olejem :D Ja Twój wątek przerobiłam w drodze do pracy, idę się przywitać :D

Venusku - witam się po dłuższej przerwie :)

Czy zawiesiłaś juz może swoje szare zasłonki z Ikea?? Bo ja właśnie je dziś kupiłam :wiggle: I jutro gwałcę m żeby mi karnisze zaiwesił :wiggle: Są rzeczywiście bardzo ładne, dużo fajniejsze niż na stronce..... Idealnie spasowały mi odcieniem do szarej ściany tv. To dzięki Tobie je mam :) Bóg zapłac dobra ko...... kociaro :rotfl: