Daila 06.08.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To jak tak wszyscy się ujawniają to i ja się ujawnię, a co . Piękne wnętrza zresztą jak i ich Włascicielka . Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i rocznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To jak tak wszyscy się ujawniają to i ja się ujawnię, a co . Piękne wnętrza zresztą jak i ich Włascicielka . Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin i rocznicy. Dziękuję i witam Fajnie, że coraz więcej osób się ujawnia - więcej nas do pogaduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.08.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam się Venusku ( gdzie ja byłam, gdy mnie tu nie było????) Idę nadrabiać, jak mnie długo nie będzie-znaczy czytam, gdy pojawię się wkrótce-znaczy tylko obrazki pooglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Natalia helloł no jak to gdzie? u Magdy Zet Zet Fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.08.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Justynko moja droga a powiedz Ty mi czym zasłaniasz okna wieczornie i przed słoneczkiem broniąc się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nie zasłaniam bo nie mam czym Jak pisałam w salonie będą zasłony i rolety rzymskie Nad systemem obecnie myślę Zasłony będą z tkaniny zaciemniającej, związane chwostem w drzwiach tarasowych - bo tutaj zasłaniać nie muszę. Rzymskie średnio przepuszczające ale nie zaciemniające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Właśnie myślę usilnie i ja. I wciąż cholernie żałuję, że nie mam rolet zewnętrznych (schowanych pod elewacją)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Justynko ty kiedyś przerabiałaś temat garderoby dość szczegółowo z inspiracjami...czy masz moze gdzie w swoich zbiorach taką przechodnią tj z sypialni przez garderobę do łazienki ...widzialam u którejś z Forumek rownież ale nie mogę odszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.08.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Mam jakieś zagraniczne inspiracje w domu to wkleję. Chodzi o to że jest przejście do garderoby z dwóch stron zabudowa a na wprost drzwi do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 tak o takie cudo mi chodzi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.08.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ufff jestem. odrobiłam lekcję i powiem, ze wszystko jest ABSOLUTNIE CUDOWNE!!!! Ale tez i zgodnie z moim gustem - uwielbiam cegłę we wnętrzu, kocham białe lakierowane kuchnie, połączenie starego z nowym, a na widok lakierowanego forniru w twojej łazience pociekła mi ślinka Mam tylko jedno zastrzeżenie - za bardzo dawkujesz nam swoje wnętrza, chcemy więcej!!! Pozdrawiam uroczą Gospodynię i jej puchowe śliczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ivy przepraszam, nie wkleiłam, nie miałam siły Fionkę wczoraj odbieraliśmy po zabiegu moja bieduleńka wygolona Strasznie mi jej szkoda, jje normalnie, i bawi się z małym ta owieczka cały czas ją zaczepia, a Fionka w ubranku się czołgała i ledwo na nogach trzymała. W klinice powiedziano nam że ubranko jest koniecznie tylko jeżeli będzie się non stop po szwie lizać. Bałam się dziś podania jej antybiotyku, na szczęście doustny. Ku naszemu zdziwieniu Fiona zapierała się łapką o strzykawkę, oblizywała i chciała jeszcze. Wyciskaliśmy do ostatniej kropelki Natalia kochana podziwiam jeżeli przeczytałaś chociaż połowę, zwłaszcza że pierwsza część dziennika nudna jak flaki z olejem Ja Twój wątek przerobiłam w drodze do pracy, idę się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ivy przepraszam, nie wkleiłam, nie miałam siły Nie ma problemu...poczekam bo temat nie jest mega pilny :rolleyes:trzymam kciuki za Fionke , niech wraca do sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 dzięki, siły to ma bo lata jak szalona z małym i właśnie to nas martwi. W ubranku nie ogarniała się ruchowo, bez niego jakby zabiegu wcale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.08.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ivy spójrz sobie tutaj na garderoby. Może coś znajdziesz http://www.houzz.com/photos/closet/p/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Venus,wyczyść skrzynkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Zapraszam na maila z sygnaturki. Czyszczenie skrzynki za uciążliwe dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.08.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Wysłałam wczoraj - nie doszło?Piszę ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Venusku - witam się po dłuższej przerwie Czy zawiesiłaś juz może swoje szare zasłonki z Ikea?? Bo ja właśnie je dziś kupiłam I jutro gwałcę m żeby mi karnisze zaiwesił Są rzeczywiście bardzo ładne, dużo fajniejsze niż na stronce..... Idealnie spasowały mi odcieniem do szarej ściany tv. To dzięki Tobie je mam Bóg zapłac dobra ko...... kociaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts