Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Rasiu :hug: kopę lat co :lol2:

Dzięki za komplementy. Właśnie molestuję męża o dozownik do kuchni :lol: widziały gały co brały :p

Mąż pewnie lubi molestowanie w Twoim wykonaniu;)...

No tak, kopę lat... nie mam ostatnio na nic czasu, a w domu nie wiele się dzieje, to i chyba pora zniknąć po woli z forum:roll:.

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :no: tylko domu nie zabieraj ze sobą :cry:

u nas też niedużo się dzieję, wklejam jakieś muffiny co by nie umarł całkiem :lol:

Ty mufiny, a ja kwiatki i chwasty;). Ale gdyby nie link w stopce, to nigdy bym nie znalazła swojego dziennika;). Dziennik zostanie i pokryje się gruuubą warstwą kurzu, bo nawiązując do wątku kuchennego, ja nie znoszę sprzątać;) :lol2:.

Właśnie dojrzałam, że jestem tu starsza stażem od Was ;) Tylko "ciut" mniej się udzielam :D

Rasiu szkoda... Ja tam zaglądam do Ciebie, tylko odzywam się rzadko, bo mi głupio włazić między ludzi, z którymi się już dobrze znasz.

Venus ma faktycznie kocie oczy :)

Witam wszystkie forumowiczki:D Od dłuższego czasu śledzę wasze wpisy ale nie miałam śmiałości zabierać głosu...ale teraz powiem...venus masz śliczny domek...twoja kuchnia jest wspaniała zresztą wszystko masz wspaniałe:)A kotki cudne:)

Dropku przepis prosty i szybki :)

Masełko na patelni roztopić, ale nie spalić (!) Wrzucić krewetki np królewskie (odciąć łepki). wycisnąć sok z mniejszej połowy cytryny (oczywiście uzależnione to od ilości krewetek, ja mówię o porcji paczka krewetek z Lidla :D zaraz sobie pomyślicie że ja zakupy robię tylko tam), dodać wyciśniety 1-2 ząbek czosnku. Poddusić, na koniec można dodać pietruszki (ja nie lubię więc nie dodaję). Jem palcami :)

przepis pychości, sama tak robię :yes:

a która połówka cytryny jest mniejsza?? u mnie obie równe :p :P :p