Venus_m 14.08.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Monia ma? osz to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: koniec, jestem zazdrosna, muszę pobyć sama ze sobą Inspirowana kosztuje chyba dwójeczkę, ale nie wiem czy ma żarówkę z takim ornamentem Mnie się jeszcze ta tania wersja podoba z karbowaniem na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 "Venus o kocim spojrzeniu" - ładnie brzmi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mnie się jeszcze ta tania wersja podoba z karbowaniem na wierzchu - kiero ?? u moni ma, ale to jest taka osłonka a nie żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 luk: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177236-Moni-i-dom-się-wykańczają-komentarze-do-Parkowej/page339&highlight=skygarden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ależ śliczne oczo-kocie zdjęcia!!! Wszystkie trzy modelko-modele równie piękne!!!:cool: Cześć Venusko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Cześć Rasiu kopę lat co Dzięki za komplementy. Właśnie molestuję męża o dozownik do kuchni widziały gały co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Cześć Rasiu kopę lat co Dzięki za komplementy. Właśnie molestuję męża o dozownik do kuchni widziały gały co brały Mąż pewnie lubi molestowanie w Twoim wykonaniu;)... No tak, kopę lat... nie mam ostatnio na nic czasu, a w domu nie wiele się dzieje, to i chyba pora zniknąć po woli z forum:roll:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko domu nie zabieraj ze sobą u nas też niedużo się dzieję, wklejam jakieś muffiny co by nie umarł całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko domu nie zabieraj ze sobą u nas też niedużo się dzieję, wklejam jakieś muffiny co by nie umarł całkiem Ty mufiny, a ja kwiatki i chwasty;). Ale gdyby nie link w stopce, to nigdy bym nie znalazła swojego dziennika;). Dziennik zostanie i pokryje się gruuubą warstwą kurzu, bo nawiązując do wątku kuchennego, ja nie znoszę sprzątać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 hahaha widzę, że czytasz. We mnie aż się czasem gotuje co tam się wyrabia, ale ja nie admin Ja na kwiatki i chwastki to poczeeeeeeeeeeeeeeeekam. Zresztą ja nie jestem grzebiąca w ziemi, ale kto wie może kiedyś polubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.08.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Właśnie dojrzałam, że jestem tu starsza stażem od Was Tylko "ciut" mniej się udzielam Rasiu szkoda... Ja tam zaglądam do Ciebie, tylko odzywam się rzadko, bo mi głupio włazić między ludzi, z którymi się już dobrze znasz. Venus ma faktycznie kocie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka86 14.08.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkie forumowiczki:D Od dłuższego czasu śledzę wasze wpisy ale nie miałam śmiałości zabierać głosu...ale teraz powiem...venus masz śliczny domek...twoja kuchnia jest wspaniała zresztą wszystko masz wspaniałe:)A kotki cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 14.08.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 I piersi Venuska ma wspaniałe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka86 14.08.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ale ja pisałam o wyposażeniu domku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 I piersi Venuska ma wspaniałe:yes: ale ja pisałam o wyposażeniu domku:p Nie mogę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Venus, to je Moni. Jak już sobie zlukasz, daj znać to wykasuję coby Monia się nie denerwowała. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?177236-Moni-i-dom-się-wykańczają-komentarze-do-Parkowej&p=5103766&viewfull=1#post5103766 Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dropku przepis prosty i szybki Masełko na patelni roztopić, ale nie spalić (!) Wrzucić krewetki np królewskie (odciąć łepki). wycisnąć sok z mniejszej połowy cytryny (oczywiście uzależnione to od ilości krewetek, ja mówię o porcji paczka krewetek z Lidla zaraz sobie pomyślicie że ja zakupy robię tylko tam), dodać wyciśniety 1-2 ząbek czosnku. Poddusić, na koniec można dodać pietruszki (ja nie lubię więc nie dodaję). Jem palcami przepis pychości, sama tak robię a która połówka cytryny jest mniejsza?? u mnie obie równe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Biedronko witam zaraz Ci odpiszę na archonowym forum Ania Rutinka a Tobie to od tych wałków w ręku tylko jedno w głowie, marsz się zająć mężem Rere dziękuję. Moni okrutnie zazdroszczę Kinia to koniecznie przyjedź do mnie to Cię przeszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Heloo:) ja widziałam Moni "SKY" to nie jest oryginał ale na moje oko jest baaardzo dobrze wykonana... Venusku wpadłam tak na szybko z pytaniem o szafę w gabinecie - z jakiej jest serii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 o Pasiulka Dobrze wiedzieć, że inspirowana też ma tą piękną osłonę żarówki Mireeeeeeeeeeelka słyszysz?!?!?!?! Pasie szafa ma korpusy z Paxa a fronty w lakierze z Fadrala (wszystko Ikea) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts