pasie 14.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ukradłam teściowej parowóz tj odkurzacz parowy. Czyściłam łazienkę górną pewnie jak zawsze nic to nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 aktualizacja: jest trochę lepiej, ale nie tak aby spełnić moje kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.08.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ukradłam teściowej parowóz tj odkurzacz parowy. Czyściłam łazienkę górną pewnie jak zawsze nic to nie da. Venusku czyli ten parowóz nic nie wart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Taki se Wypróbuję go jeszcze do mycia okien i prasowania zasłon i się wypowiem. Na pewno jest wygodny ale nie zapłaciłabym tyle za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Przywitać się przyszłam I jak dozownik? Mąż wystarczająco zmolestowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka86 15.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Venusku ale ja już mam okna dachowe:P i dalej nie wiem czy chcę mieć w nich parapety czy nie???Może inne forumowiczki pośpieszą mi z pomocą Bo do jutra muszę się zdecydować, gdyż pan ,,regipsiarz" się niecierpliwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Biedronko ja bym pewnie nie robiła, bo estetycznie to chyba nie za bardzo (dla mnie), nie wiem jak z funkcjonalnością Ania no mąż się ... dowiedział i niezbyt uśmiecha mu się moja myśl, ale to w końcu 10 lat patrzenia trzeba podzielić przez cenę dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronka86 15.08.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dobra to moje kolejne pytane ( wiem wiem najpierw milczałam a teraz mam milon pytań Z czego robiłyście drogie forumowiczki taras?Gdyż nie wiem jaki płytki wybrać...czy takie chodnikowe czy kafelki....help.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.08.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 biedronko, że sie tak wtrącę - może założysz swój wątek i będziemy radzić, komentować, podpowiadać....., to tak, żeby nie zasmiecać venuskowi Ps. ja taras planuję w drewnie ale to dopiero za klka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kinia a mi akurat nie przeszkadza Biedronka buduje z tej samej pracowni dom co nasz więc ma fory U nas taras będzie z kostki, na drewno nas nie stać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Z wieści mniej fajnych, u Fionki puścił szew lub sama go sobie wygryzła. Mamy podejrzenie przepuchliny, obowiązkowo czołga się w ubranku pooperacyjnym, dostała antybiotyk W sobotę miało być zdjęcie szwów a będzie kontrola, we wtorek konsultacja chirurgiczna i być może zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Oj, bidulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dzisiaj będzie kociotematycznie - wiem wiem, w sumie powinnam pisać o urządzaniu ale myślami jestem tylko z Fionką Moja bieduleńka chciała wczoraj się wdrapać na najwyższy punkt w drapaku i spadła przestawiliśmy jej fotel(bazę) do komputerowego. Wylegiwała się tam cały wieczór. Mamy dla niej ubrano pozabiegowe w rozmiarze S i M. Problem w tym, że fałdki tłuszczu przy nóżkach u Fionki (moja upasiona )ściągają jej te frotki i ona taszczy za sobą tyłek z nogami. Na noc przeniosłam ją do nas, bo o 24 usłyszałam łubudu, czyli Fionka schodziła z fotela. Bieduleńka zmieniała parę razy miejsce do snu, ale ułożyła się z nami Estetycznie to ślicznie jej w zielonym ubranku i kokardami na grzbiecie Maleńki oczywiście zazdrośnik nie mógł przeżyć siostrzyczki u nas w łóżku więc kilkakrotnie zmieniał miejsce snu i tak ja spałam na boku a przeze mnie (przez plecy) przerzucił się mały. Budzę się, delikatnie macam - nóżki wiszą, rączki wiszą Później ta sama akrobacja na mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.08.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No to macie prawie jak z dziećmi Nasz Młody czasem przytrupta do nas w nocy, wejdzie w środek i smacznie się układa. Po ok. pół godzinie głowę ma już na mnie a nogi na mężu No i najczęściej po ok 45 min ja przenoszę się do jego pokoju, co by się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Madzia ja to nie wiem jak będzie jak Venusiątka będą nie ma miejsca w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.08.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kochana, u nas dwa + dwa + dwa = dwoje dorosłych, dwoje dzieci, dwa koty - i czasem wszyscy się jakoś WCIŚNIEMY do jednego łóżka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.08.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wszystko zależy od wielkości łóżka i ludzików, i kotków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 To ja chyba łóżko 180 zamówię a nie 160 a co jak zgrubne po ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Chyba będę zmieniać dozownik w kuchni - mamy od 1,5 roku jakiś zwykły nierdzewiak, który zardzewiał denerwuje mnie, bo miał być na chwilę a jest na zawsze. Udało mi się przekonać męża do mojego idealnego perfekcyjnego wyboru, jednak cena jest 2 x niż mój ukochany dozownik z kulą złotą w środku do łazienki górnej waham się, bo zielone światło jest http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/pojemnik-na-mydlo-portia.jpg warto dać 200 zł? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts