mirela99 16.08.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Biedna sierść . Daj znać we wtorek jaka decyzja. My z kotami nie śpimy - za bardzo wygodnicka jestem - to raz, a dwa ... BAndzior się budzi około 4 rano i bójki urządza . Więc męczy się z nimi So. Ostatnio kilka nocy jej nie było (spała w babci) i ... młody beczał przeszło godzinę pod sypialnią (puste łóżko bez So wywołuje u niego ataki niepochamowanego płaczu_, ustąpiłam i go wzięłam. Jak o 4 rano Bandzior go zaatakował to wywaliłam je za drzwi o dospałam do rana bez nich. Co będzie jak So się wyprowadzi ? Albo kategorycznie zakaże ogonom wchodzenia do jej pokoju ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 fajny dozownik. skąd go wytrzasnęłaś?szukam czegoś ładnego szklanego do żmijowego wc, bo teraz jak przyszedł fabbian, wisi lustro i w ogóle zrobiło się oh i eh, tymczasy zaczęły mnie drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mirelka jak ja doskonale wiem co znaczy "beczy" nasz mały też ciągle beczy, jak nie o coś to za coś Ja tam lubię sierści w łóżku, gorzej jak traktor nas budzi Duś to dozownik Lene Bjerre, tylko mi powiedz czy zmyślam z tą ceną czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 wiesz co.... podobać mi się podoba, uważam że do twojej kuchni pasuję perfecto. 200 zł za takiego grata to sporo (ale żeby było ci lepiej - "cudo", które mi się wczoraj spodobało kosztowało 356 zł ;/), ale z drugiej strony do kuchni kupujesz tylko 1 i nie masz zabawy w dobieranie do nich szczotki kiblowej czy kubka na szczoteczkę do zębów. jeśli jesteś na och ach to bym brała chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Byłam do wczoraj na och i ach Wiem, że to na lata w teorii. Tylko mąż mnie prosi że jak ktoś nam w domu go pochwali to żebym powiedziała że dostaliśmy w prezencie bo wstyd powiedzieć że na kawałek ceramiki 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 16.08.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 To ja chyba łóżko 180 zamówię a nie 160 a co jak zgrubne po ciąży Zgrubniec to pewnie nie zgrubniesz, ale dzieciatka to zazwyczaj w poprzek lozka lubia spac... zamow 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 E&co ale to miliony lat świetlnych zanim będziemy mieli łóżko Kurde licząc, że łóżko na zamówienie bez materaca to 1000 zł to ten głupi dozownik to 1/5 tego chyba mnie jeszcze na niego nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 aaaa to czad z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.08.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Venus dozownik śliczny. Czy wart ceny?? Trudne pytanie. Musisz zastanowić się sama. Gdybym miała wykończony dom to bym kupiła, w innej sytuacji raczej nie (bo zawsze jest coś pilniejszego). Zastrzegam sobie jednak, że raczej, bo jak się w czymś zakocham to trudno sobie odmówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.08.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dozownik fajny, drogi tez - to fakt. ale jesli masz kupic cos co Ci sien ie bedzie podobalo i w koncu kupisz ten co Ci sie podoba - od razu lepiej "zaoszczedzic" a jak tam kicia? kurcze, szkoda takiej istotki meczacej sie jeszcze po zabiegu. my sie ucieszylismy kiedy nasza Nadia okazala sie byc samcem - wlasnie glownie przez zabieg - ze bedzie latwiej. mam nadzieje, ze sie obejdzie bez kolejnego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Postanowiłam, że chwilowo dozownik jest w planach na kiedyś Pomęczę się z tym co mamy. Ja wam powiem że Fiona to jest dopiero artystka. Wchodzę do domu po pracy, witają mnie dwa koty, mały i naked Fiona Położyliśmy drapak na ziemi żeby na niego nie właziła i położyliśmy drabinę w kotłowni...a ta artystka nie wiem jak to zrobiła ale ubrano było zaczepione o drabinę, zawiązane w kokardki na grzbiecie, naprawdę zachodzę w głowę jak ona się z niego wyswobodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.08.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dozownik bardzo ładny( chyba wiem skąd ) o cenie się nie wypowiem:no:. Fionka - specjalistka:lol2: . Pomerdaj bidulkę ode mnie za uszkiem, kociaki niestety źle znoszą wszelkie ograniczenia ruchowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 no i dobrze, właśnie miałam cie prosić, byś się wstrzymała bo jak masz wątpliwości - to znaczy że nie wart swojej ceny Ja też dzisiaj oglądałam akcesoria do łazienki i reling na ręcznik za prawie 400zł uważam za zdzierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.08.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Venusko dozownik ładny, ale cena ewidentnie brzydka, więc odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dzięki moje głosy rozsądku Co do dozownika to na pewno będzie mój tylko jeszcze nie teraz Wybrałam łóżko zamiast dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ale czemu on taki ładny mi też by pasował... do łazienki chyba muszę zrobić listę prezentów na parapetówkę Fionka utalentowana spryciula ale biedne maleństwo męczy się w tym kubraczku, moje panny jakoś dały radę bez ( my wybraliśmy opcję laparoskopową nie wiem czy Wy też?) Edit: Wpadło mi na myśl, że może jej się kolor sukienki nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 16.08.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dozownik śliczny. A jak w dotyku? tez przyjazny?Nie zawsze trzeba kierować się rozsądkiem:) detale są bardzo ważne one nadają smaczek (a zawsze szkoda na nie kasy) Twój dom jest śliczny. ja bym nie pomyślała źle o synowej, gdyby kupiła sobie taki np dozownik (pod warunkiem, ze nie głodzi dzieci hihi)Ja mam w kuchni dozownik biały (wszystkie dodatki mam białe) ceramiczny za jakieś 20 zł z tesco, One sa chyba w stałej sprzedazy.Mam go 4 lata i nic nie zdzewieje, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Venusku zasługujemy na to , żeby robić sobie przyjemności i jak Ci sie podoba to jak znajdziesz fundusze to kupuj. Są rzeczy na których zarabiamy, a sa takie, których cena nas nie satysfakcjonuje, ale jak coś nam się baaaaaaaardzo podoba, a nie jest po za naszymi możliwościami to chyba trzeba to kupować dla własnej przyjemności A tak swoja drogą ja nigdy nie mówię mężowi prawdziwej ceny tylko dzielę ja na pół i tak czasami marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.08.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Myślę ,że warty ten dozownik swojej ceny :yes:A czasami trzeba sobie sprawić przyjemność (też mam takie małe grzeszki na sumieniu ) ja już w takim razie jestem w pół drogi do piekła Justyś, zapisz sobie tylko co to to jest, bo ja właśnie próbuję odkopać to "moje" ustrojstwo, żeby wynaleźć coś podobnego i oczywiście znów się zastanawiam po co mi wątek na forum skoro grzebię w historii przeglądanych 3 mies temu stron, a nie w watku-notatniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.08.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Och, jaka tu zagorzała dyskusja na temat dozowniczka:lol2: Dziewczyny, jako że jest mi dobrze znany;) to zapewniam Was, że on akurat wart jest tej ceny I nie mam w tym interesu - uprzedzam;) (bo Justysia nie kupuje go u mnie). Naprawdę jest wyjątkowy. Piękniejszego zestawu nie widziałam i już Cenę ma szaloną - jak to Lene Bierre... ale ich design jest naprawdę niepowtarzalny, więc mają prawo się cenić Także kochana - nie dziwię się, że jesteś na niego zdecydowana... też go widziałaś na żywo, więc wieszco jest wart... Ale nie przyszłam się tu powynurzać w temacie dozownika;) a przyszłam pozachwycać się Twoimi kociakami - matko, jakie cudeńka:jawdrop: A ten biały przystojniak, to już normalnie z nóg mnie zwala:jawdrop: PRZECUDOWNE SĄ ♥♥♥ PS Twoje lampki jakiś gość dziś przyszedł i zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts