pnna migotka 19.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 No to wrzuć fotki - pochwalimy;-) Jak Fiona zakończyła rekonwalescencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Upolowałam solniczkę i pieprzniczkę w moskiewskich dizajnie (mi się podoba ) O, ciekawam bardzo tego moskiewskiego designu oraz super stojak na ręczniki do łazienki górnej i to za całe 59 zł, porządny, ciężki i kanciasty A tu to już Cię nie lubię Kanciasty Pokaż! Pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Venusku, jak zwykle się uśmiałam z Waszych żarcików Ja też "umiem" wydawać ładnie pieniążki, mój J mówi kąśliwie że mam ogromny dar do tego Ale z drugiej strony mam wpojone z dzieciństwa oszczędzanie (mieliśmy u mnie w domku swojego czasu trudny okres). I jak robiąc zakupy, spożywcze mam już obcykane gdzie co za ile i dużo potrafię w ten sposób zaoszczędzić mając jednocześnie pełną lodówkę. Np wolę pojechać wózkiem na bazary - kupić owoce , warzywa taniej niż w warzywniaku w bloku Problem się zaczyna zimą - ale i tak jeżdżę twardo Dozownik jest bosssssssssssssski. Pokaż te solniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Kochane nie mam niestety fotek Dziś męża wzięłam sposobem i pojechaliśmy oglądać samochody, podobają nam się dwa (używane). Ja się mierzyłam i zapisuję się na prawko Tzn będę zdawać 4 raz po 4 latach przerwy Jak za dużo o nich mówił to powiedziałam że nie mogę już słuchać tak jak on moich przemyśleń o domu, a wiózł nas do Tikeja Spytałam czy jest H&Y w Blue City - nie ma, ale na przeciwko jest. Ekhm mężu a gdybyśmy poszli do H&Y to bym z chęcią posłuchała o tych samochodach Nic nie kupiłam do domu, ale babskim sprytem kupiłam spodnie i bluzkę Zobaczymy, nie wiem czy we wtorek nie będę mieć drugiego spotkania z baaaardzo ważnym Klientem Aguś odnośnie oszczędzania to ja coś na ten temat wiem, w końcu 15 dni po maturze wyprowadziłam się z maleńkiej miejscowości do wielkiego miasta gdzie płakać mi się chciało na widok tramwaju a do metra przez pół roku nie weszłam sama Na początku zarabiałam 700 zł w sklepie, z czego 400 kosztowało mnie czesne Można się wielu rzeczy nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Oj Migotko pominęłam pytanie o Fionkę Fionka pokonała swój bunt i zaczęła chodzić w ubranku. Opatentowałam wiązanie inne niż jest w instrukcji - na Prinsiu i dzięki temu ona sobie skacze po parapetach. Ranka no cóż, sączy się z niej krew z jakimś czymś, gula jest, przepukliny do końca nie ma. Za to jest bardzo grzeczna, nie szamocze się, wkładamy ubranko w minutę (wcześniej w 10). We wtorek kontrola. Boli mnie, że taka dobra klinika, zabieg bardzo drogi w porównaniu do innych (ale na zdrowiu nie oszczędzamy nigdy), a jednak nie do końca. Gdyby nam od razu powiedziano że w ubranku ma chodzić, aby się tam nigdy nie polizała to pewnie jutro ściągane byłyby szwy no nic, najważniejsze żeby jej nie bolało i się wygoiło bo to jest nasza cudowna tłusta kruszynka Dodam tylko że nasza Fionka to prawdziwa dama, dziś poleciłam do Rossmana kupić jej wkładki do stringów wkładka ta pełni rolę opatrunku, jest namoczona płynem odkażającym Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Oj Ola przepraszam Wydawało mi się, że trąbiłam na prawo i lewo jak to mnie ta firma skrzywdziła ich ceną dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.08.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Venusku,sorki chyba pytałam lub miałam zapytać, nie pamiętam, wybacz jak po raz drugi zadaję to samo pytanie.Jakiej wysokości masz cokoliki schodowe? Ile wystają stopnice poza podstopnice? I powiedz mi bo Ty masz schody kanciaste,a mój stolarz mówi,że to mi się zaokrągli,podobają mi się identyczne jak masz Ty.Czy tam Ci się coś wyciera, obija-mówię o stopnicach.? Jak wykończyłaś ten fragment schodów ,dałaś cokoliki ?masz fotkę ,byłabym Ci bardzo wdzięczna, dobra kobieto Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Basiu nie gniewam się Listwy przypodłogowe (cokoły) mają 8 cm wysokości - wszędzie. Stopień a dokładniej nosek wystaje 2 cm. Mi się wydaje że brzeg trochę się wyciera, ale nie ma tragedii Boki schodów są specjalnie tak zeszlifowane (ściana) aby na równiutko móc dokleić cokół - nie -pokażę jak jest, bo nie mam przyklejonych listew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 venus - młodemu ciagle zimno, on ma mikrosierść. Taki lekki podszerstek. Brzunio jest różowe, praktycznie bez sierści. Nawet w największe upały siedzi na ciepłym piecu biedaczek. Ogon, uszy i łapki ciągle sa lodowate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ojej a to bidulek, poprzytulaj go ode mnie. Fionka i Prince mogą zrobić zrzutę i dać trochę podszerstka, mają dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Basiu nie gniewam się Listwy przypodłogowe (cokoły) mają 8 cm wysokości - wszędzie. Stopień a dokładniej nosek wystaje 2 cm. Mi się wydaje że brzeg trochę się wyciera, ale nie ma tragedii Boki schodów są specjalnie tak zeszlifowane (ściana) aby na równiutko móc dokleić cokół - nie -pokażę jak jest, bo nie mam przyklejonych listew jesteś błyskawica z odpowiedziami ,dzięki,czyli te do doklejenia masz białe? Powiedz mi czy w tamtym miejscu (na zdjęciu co wkleiłam) stopnica wystaje poza mur i wtedy cokoli wklajasz pod,czy i robisz w tamtym miejscu cokoliki pionowe i poziome?Masz jakąś fotę tego miejsca ze stopnicami i podstopnicami? Masz lakier czy olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Basiu bo błyskawica to moje drugie imię czasem to dobrze a czasem źle Wszystkie cokoły mam białe. Schody są lakierowane. Stopnica i podstopnica wystaje poza mur na grubość właśnie cokołu (z boku stopnica z podstopnicą są równo), po przyklejeniu powinien się idealnie schować u nas oczywiście po fakcie było szlifowanie, bo ocknęliśmy się po zamontowaniu schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Oświetlenie w sypialni Mam dwie nocne lampki i one mi wystarczają, kinkiet i 2 zwisy. Problem w tym, że znaleźć tanie i ładne zwisy to wyzwanie. Ja już chyba wszystko co jest dostępne na rynku widziałam. Już parę miesięcy wałkuję temat likwidacji jednego zwisu i przesunięcia go na środek. Niestety mąż nie chciał się zgodzić, bo to szpachlowanie dochodzi + zdejmowanie podłogi na strychu - no cóż nie ma lekko ze mną. Dziś powiedział, że skoro tematem męczę go regularnie co miesiąc mimo wyraźnej odpowiedzi nie to skonsultuje to z fachowcami jest nadzieja trzymajcie kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.08.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No to trzymam http://images.zaazu.com/img/Fingers-crossed-fingers-crossed-goodluck-luckiness-smiley-emoticon-000674-facebook.gifi zostawiam przytulańce dla Fionki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cats/smileys-cats-047208.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.08.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 hehe cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Basiu bo błyskawica to moje drugie imię czasem to dobrze a czasem źle Wszystkie cokoły mam białe. Schody są lakierowane. Stopnica i podstopnica wystaje poza mur na grubość właśnie cokołu (z boku stopnica z podstopnicą są równo), po przyklejeniu powinien się idealnie schować u nas oczywiście po fakcie było szlifowanie, bo ocknęliśmy się po zamontowaniu schodów Szkoda,że nie masz tych cokołów zamontowanych ,bo chyba jeszcze nie widaiałam takiego połączenia schody drewno ,a te cokoliki podschodowe na równo zamontowane białe. .Czyli bo boku ( na tym małym kawałku ) linia schodów będzie od góry drewniana pod nią biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Szkoda,że nie masz tych cokołów zamontowanych ,bo chyba jeszcze nie widaiałam takiego połączenia schody drewno ,a te cokoliki podschodowe na równo zamontowane białe. .Czyli bo boku ( na tym małym kawałku ) linia schodów będzie od góry drewniana pod nią biała? ranyboskie nie zrozumiałam nic ide se nalać , za chwile drugie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.08.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Pinakolado chodzi mi o te cokoliki-nazwałam je podschodowe.Tu stopnica wystaje na bok i mają cokoliki w tym samym kolorze.Venus pisała ,że ,a je białe,ale zarówno stopnica i podstopnica licują się z colikami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Oj Basiu to się nie zrozumiałyśmy, ja pisałam o cokołach dolnych przypodłogowych. Tutaj mam po prostu silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.08.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzień dobry Kciuki trzymam Kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts