Venus_m 21.08.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Niedługo jedziemy po Fionkę, oglądała ją dziś pani chirurg. Przepukliny nie ma Stan zapalny za to tak, no ale lepsze to niż to drugie. Przynajmniej zabiegu nie będzie mieć moja kiciunia Strupisko jej się zrobiło, ale to dobrze bo ma się zrobić, tylko ona lizać się nie może więc zielona sukienka w obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dziękuję kochana :* U Fionki mam wrażenie że jest lepiej Z tematów wykończeniowych bierzemy się ostro za sypialnię Wiem na pewno co chcę i bez czego nie przeżyję Za chwilę pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Sypialnia ma kolorystykę gościnnego, czyli jasne panele + tapeta w brązowo złote pasy : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3273469.jpg - tutaj akurat zdjęcie z gościnnego Do tego są zasłony w kolorze espresso i kiedyś delikatna firanka z batystu Ściana kolankowa będzie tapicerowana przez nas - taki na razie jest plan, zobaczymy jak nam będzie szło. Mniej więcej: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/affd728c00126b1b4d627c30.jpg Łóżko tak szerokiej obwódki nie będzie mieć. Zagłówek w kolorze cappuccino, łóżko i szafki brązowe. Lampki są, ale będą albo do zmiany albo abażur do zmiany. Toaletka być może biała, model wiem jaki, ale pewnie na zamówienie trzeba będzie zrobić. Do toaletki marzy mi się krzesło ala Zetówna a raczej połączenie fotela z krzesełkiem Chociaż pewnie na wieki postawię tam ghosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No to maszt roche pecha z Fionką, moja Kicia jak została wysterylizowana,dostała sukienkę, ale natychmiast ją sobie zdjęła i oczywiście lizała ranę. Tego było jeszcze mało to wyskoczyła z okna na drzewo i pewno gdybysmy ja tam zostawili nic by sie nie stało, ale chcieliśmy ja koniecznie stamtąd ewakuować. Po czym nasza Kicia chciała z powrotem skoczyć na okno (robiła to setki razy) i spadła zahaczając o jakąś gałąź, która zrobiła jej wielką szramę na brzuchu. Dramat. Wszystko się jednak w kilka dni zagoiło i nie mieliśmy problemu, nawet nie byliśmy u Veta, który notabene przyjmował za naszym płotem (Kicia to nasz dachowiec, myślę, że u takich kotków wszystko się lepiej goi Justynko powiedz tylko gdzie z Fiona byliście ???? Ja korzystam z Veta w Milanówku na Królewskiej i bardzo jestem zadowolona W międzyczasie wrzuciłaś sypialnię BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Alu to u nas lajcik widzę nie wiem czy rasowy i dachowiec się różni, dla mnie kot to kot, o każdego się dba i dobrze karmi Kochana my w Milanówku leczyliśmy Fionce przeziębienie czyli w tym Auxillium, bardzo fajni lekarze Na zabieg jeździmy do Canfelis na Berensona, polecana przez hodowcę Prinsiora (co ten łobuz mi dał dziś popalić ) Zabieg super, szramka malutka, Fionka raczej nie cierpiała, panie fajne, kotka można zostawić na cały dzień - dostaje swój apartament i animatorkę, więc raczej nie jest bardzo zestresowany. Niestety nie wiem czy podczas zabawy czy wspinania po drapaku puścił szew i ona języczkiem wprowadziła bakterie. No nic, ważne że zabiegu kolejnego nie powinno być. Z sypialnią ruszamy niedługo, odłożyłam w czasie dozownik i w zamian kupię łóżko dobrze że fundusze są w październiku chyba jedziemy na naszą podróż poślubną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Och ale śliczna sypialnia będzie wszystko fajnie zgrane kolorystycznie i intrygująca ta tapicerowana ścianka A lampy też planujesz takie pokaźne jak na inspiracji? Fajne są takie wielkie Dobrze, że kiciunia ma się lepiej Moje panny jakoś tak zupełnie bezproblemowo przeszły tan zabieg i nawet sukienek nie miały a na brzuszku tylko maleńki supełek, który żadnej nie zainteresował. Z tej twojej puchatej kulki to straszny gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Two Dzięki. Kochana zagłówek będzie zwykły bez tej ramki drewnianej. Lampy już mamy, na pewno nie takie wielgachne jak te, ale też ładne Fionka to niezła rozrabiara nawet teraz zaczepia małego do gonitwy, tylko po sekundzie zdaje sobie sprawę że za daleko nie pobiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No właśnie Moje pannice spokojniejsze tylko ćma albo mucha potrafi narobić zamieszania Chociaż ostatnio mieliśmy akcję z jaszczurką w łazience kontra dwa koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Sypialnia się szykuje królewska A powiedz Ty mi moja Droga: jakie Ty masz drzwi wewnętrzne? I listwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Listwy białe, a drzwi nie mam i nie wiem kiedy będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ale nie masz, bo nie zdążyły dotrzeć czy nie masz, bo nie zamówiłaś? A jakie planujesz w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Oj nie mam, bo nie zamówiłam, koszt nas niestety przerósł Model zmienia się ciągle, raz na bardziej klasyczny, raz na bardziej nowoczesny. Musimy dokładnie ustalić jaka będzie barierka schodowa i wtedy będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Powiem Ci, że od razu czuję się lepiej Myślałam, że tylko ja będę mieszkać bez wielu dość istotnych rzeczy wewnątrz, a tu niespodziewanka. Tak to ładnie zatuszowałaś resztą pięknych dodatków i wykończonych pomieszczeń, że byłam pewna, iż masz już niemal wszystko i że mieszkasz ze 2 lata I powiem Ci, że bardzo dobrze czynisz. Będziesz mieć nieco później, za to dokładnie takie jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 buziaki dla sieściucha od cioci i dwóch kawalerów . Dobrze, ze jest oki. O sypialni nie powiem nic (raz powiedziałąm i do dzisiaj mam wytykane , choć potem przeszła metamorfozę i mi, przeciwniczce brązów się bardzo podoba). Ale stawiam, ze z Twoim gustem bedzie nietuzinkowa (a to mi się podoba bardzo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ania ale ja mieszkam prawie 2 lata tzn w kwietniu 2013 będzie dwójeczka Mirelka dzięks zobaczymy jak to wyjdzie, pewnie u nas jak wszystko będzie się rodzić w okrutnych bólach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 22.08.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Venuska, a dokąd wy się wybieracie w październiku? Co do sypialni, to ciekawa jestem efektu końcowego Jak nie będziesz za bardzo marudzić i co chwilę zmianiać zdania,to nic się w bólach rodzić nie będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No Tak ale wtedy Nie byłabym sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Venusku - podróż jest ważniejsza niż komódki, pierdutki i takie tam:lol2: Ale sypialnia będzie OHOHO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jak nie będziesz za bardzo marudzić i co chwilę zmianiać zdania,to nic się w bólach rodzić nie będzie:lol2: Oj tam, oj tam. Na tym cała zabawa polega No Tak ale wtedy Nie byłabym sobą No właśnie A we wszystkich mądrych książkach piszą, że należy żyć w zgodzie z samym sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.08.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jezu, przeczytałam "rodzić" i już chciałam gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts