rutinowa żona 27.08.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Coż ona taka wulgarna:lol2: Ledwo się znają a ta już nogi rozkłada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 dzięki Rutinka pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.08.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ale pięknisie. I ten turkus venusku - na wnętrzach "na firankowych" poszukuję pomocy, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie sprawdzałam Olunia, ale dziękuję że się do leniucha pofatygowałaś Mirelka zaraz zerknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ależ pięknie dobrany zestaw kolorystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jak nie lubię kotów, tak te mnie ujęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Fionce bardzo do twarzy w tym kolorku Fajna fota i Księciunio słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Księciunio to łobuz Podwoił już swoją wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Z niusów wystawił nas polecany pan od kamienia. Miał być tydzień temu, ale przedłużył się mu urlop w piątek był z synem i mieli zacząć wtorek lub środa ta, mąż od wczoraj nie może się dodzwonić. Fachowiec nie oddzwania a telefony "spuszcza" niech no mi mąż powie nazwisko jegomościa to go tu odpowiednio zarekomenduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.08.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Venus czy Twój sbs to samsung,czy zgrałaś kolorystycznie sbs z piekarnikiem i mikrofalą ?Ja planuję sbs ,i nie wiem jak to jest z tym miejscem,czy szafki nie mogą stać bliżej sbs?Jak pamiętasz podaj zestaw mikrofali i piekarnika ,bo fajnie wyglądają,używałaś już ich? zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Basiu sbs to Electrolux. Metale się różnią, lodówka jest ciemniejsza i w pionowe paski, a mikro i piekarnik Boscha ma paski poziome i bardziej wpadające w chrom Szafki mogą stać blisko na tyle na ile pozwala zawias takiej lodówki. Ja zrobiłam 4 cm z każdej strony luzu - ale to zależy od modelu. Mikro i piekarnik używałam, bo mieszkam prawie 1,5 roku Są z dwóch różnych serii, modeli nie pamiętam i nie wiem czy je podawałam na we wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dziś na kolację robię danie z PRLu chleb w jajku jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.08.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 U nas to danie bardzo często gości na talerzach - proste, szybkie a jakie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.08.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dziś na kolację robię danie z PRLu chleb w jajku jak szaleć to szaleć Moje dzieci uwielbiaja na śniadanko Z dżemem lub syropem klonowym , mniammmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.08.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 e to to drogo, syrop klonowy? burżujstwo! to ja tu myślę o cebulce i keczupie i mąż na mnie krzyczy że mało się zarabia żyje się jak hrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.08.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak tak mówi to sam suchy chlebek niech je:lol2::lol2:, obtoczony jajkiem ???? Toż to burżujstwo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 29.08.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 U mnie to danie nazywane jest "maczankami". Dobre jest też bardziej "wykwintne" z wekiem albo zwykłą bułką. W ciężkich czasach dolewałam mleka do jajka i z 2 jajek mieliśmy super kolacje z m. (jajek wtedy nie było..zdobywało się je i były przede wszystkim dla dzieci). Ale, ale...był dawno taki film Kramer kontra Kramer(Dastin Hofman i Meryl Strip) i Kramer robił z dzieckiem takie tosty nazywając je grzankami angielskimi czy amerykańskimi. Byłam zdziwiona, bo myślałam, że to ja wymyśliłam maczanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 29.08.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 i jeszcze, pyszna wzbogacona wersja to cieniutki plasterek żółtego sera na wierzch. na gorącym topi się od razu...SMACZNEGO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.08.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Byłam zdziwiona, bo myślałam, że to ja wymyśliłam maczanki.... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.08.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dziś na kolację robię danie z PRLu chleb w jajku jak szaleć to szaleć Szalejesz:popcorn: Smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts