Venus_m 30.08.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Odnośnie drzwi, chyba zadowolimy się jakąś tańszą wersją z firm popularnych, a raczej musimy Mamy plan na Venusiątka za kilka lat, więc pewne tematy trzeba po prostu ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.08.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Niestety skończył mi się podkład w płynie więc musiałam jechać do Sephory. Kupiłam jakiś Clinique, zobaczymy czy będzie dobry. w sephorze jest rewelacyjna firma MakeUpForEver - bardzo polecam podkłady właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 30.08.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 nie znam się na drzwiach... Moja teściowa opowiadała, że jak pierwszy raz odwiedziła rodzinę męża (lubelskie), to poczęstowali ją zupą owocową z ZIEMNIAKAMI!. Nie przełknęła.A jak oni przyjechali do niej, to się bardzo zdziwili, jak dostali z kluskami. Ale przyznali że lepsze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.08.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 z pol skone ja pomogę , co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ale zupy z krwi to ja bym nie przełknęła a moja mama lubi Reni chciałam spytać jaki jest tam serwis? Czy najlepiej zamawiać u producenta czy przez pośrednika np sklep fachowiec. Czy fornir odchodzi, czy się odbarwia? Cokolwiek, wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.08.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Venus - ja się zakochałam w PolSkone Passo ale po wycenia na cały dom lekko zbladłam. Zamówiłam u stolarza na ten wzór i mam Duzzzzzo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Justyna Ty chyba młodziutka jesteś, co ? Czerniny też bym nie tknęła, ale kaszankę jadam z przyjemnością, a też z krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.08.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 czernina tez nie do ruszenia...a kaszanka tylko z grilla z ...sosem tzatziki a o Pol-skone sama chetnie cos sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Idę obiad robić, tylko nie czernina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Mam 23 Że co?! Kaszanka z sosem tzaziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Że co?! Kaszanka z sosem tzaziki? pyszna jest..z grilla...i tylko w takiej formie jem ze smakiem...tylko robie taki sos z malą iloscią ogórka lub bez prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.08.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Mam 23 Gówniara! http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Z ciekawostek kulinarnych, to mój mąż jest jedyną znaną mi osobą, która je biały ser z solą i pieprzem cayenne. Całe życie myślałam, że biały ser to tylko na słodko Ale i kopytka ludzie różnie jedzą my z mężem na słodko, rodzice na słono . Na słodko? Hmm A co dobrego Aniu słychać? Jak Lola? Dobra mówić mi co myślicie o drzwiach Pol-skone? Myślicie tyle, że sobie kupicie model Etiuda jak zarobicie z pol skone ja pomogę , co chcesz wiedzieć? O, reni, mogę się do pytania podłączyć? My celujemy w laminowane, bo są białe. Jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 foszek Od dziś na tablicy w pracy mam taki oto obrazek: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/0001962.jpg ...i w biurze każdy się z tym zgadza powiesiłam to specjalnie dla kolegi który pyta mnie milion razy o te same rzeczy i nigdy o niczym sam nie może pomyśleć...no bo po co, jak ja powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 pomidor nienawidzę, nie tykam w żadnej postaci. śmierdzący i obślizgły. ale jeśli już muszę, to tylko pokrajane i ze śmietaną. kopytka na słodko. niemieckie spatzle - na słono. gołąbki bez ryżu i w sosie niepomidorowym. za to z pyrkami koniecznie. kaszanka w każdej postaci. czerninę też zjem. bo ja wszystkożer jestem (minus pomidory i truskawki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Duś nie grzesz, miałam kiedyś kuliżankę co to pomidorów i jajek przełknąć nie mogła i ja się pytam jak to możliwe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Duś musisz kiedyś przyjechać do Milano, na targu jedna pani ma takie super pomidory, że trudno się oprzeć, sa takie delikatne troszeczkę słodkie, niebo w gębie. Ostatniej niedzieli była u nas16 letnia panienka też pomidorów nie lubiła, więc mówię do niej, tylko sprobuj, jak Ci nie będzie smakował możesz wypluć ( nie lubię nic na siłę wpychać, każdy ma swój smak) i o dziwo jej zasmakowały, bo rzeczywiście są rewelacyjne. No i jeszcze nie mogła najeść się buraków, które przygotowałam (kupiłam u miejscowych też z nutka słodkości) i zrobiłam wg przepisu babci mojego męża. a więc na oliwie zeszklona cebulka na to rzucam ugotowane buraki starte na grubej tarce, trochę soli i octu i uwaga śmietany. Rewelacja, na Kaszubach robiło się bez smietany na Lubelsczyźnie ze śmietaną. Co kraj to obyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.08.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Tutaj mamy takie malutkie, podłużne w kształcie sycylijskie pomidorki, rewelacyjne, słodziutkie, ciągle się nimi zajadam Mój mąż też jada nutelle z masłem... bleee:P a we Francji zajadaliśmy się tostami francuskimi (chleb tostowy obtaczany w jajku i mleku, smażony na maśle, polany miodem mniam ) Drzwi Polskone ma dużo osób na forum i słyszałam o nich same dobre opinie, mam nadzieję, ze się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.08.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 o tak buraczki ze śmietaną są wyborne tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.08.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ależ tu kulinarnie! i w większości pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.